Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

laikrodis tai tik schema internete radau, o laikrodžio mechanizmą, reikėjo pavargt, bet pati pridėjau....
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2012 10 23, 14:54)
Man čia iškilo klausimas kaip jūs siuvinėjate su tokiais siūlias, kurie eina nuo tamsesnio link šviesesnio (kiek žinau lyg tai melanžiniai siūlai) ar po viena kryžiuką atskirai ar po kelis?

Po viena kryziuka
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

O čia keletas paskutiniųjų mano darbelių....

Puikus darbeliai 4u.gif Laikrodukas labai patiko manau nemazai vargelio reikejo mechanizmui pasidaryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 23 spalio 2012 - 14:54
QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 12:12)
Jeigu buciau radus, nebuciau kreipusis cia, bet nieko tokio. Einu i kitus forumus pasieskot  4u.gif

Ir vėl įsižeidusios naujokės doh.gif . Tik nepaduok iškart sukramtytą ir - išeinu jei nedraugaujat doh.gif
P.S.- naujų darbelių gražumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 23, 16:08)
Ir vėl įsižeidusios naujokės  doh.gif . Tik nepaduok iškart sukramtytą ir - išeinu jei nedraugaujat  doh.gif

drinks_cheers.gif jau ir man darosi pikta kai per pusvalanduką niekas neatsako ir puola iškart kad čia negerai, o kad bent įsigilintų kas sakoma tai ne doh.gif

na bet svarbu išsisprendė ta problema, schemą gavo ir visiem viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti

O čia keletas paskutiniųjų mano darbelių....

pati turiu sita schema, bijojau del galutinio vaizdo, o jis tikrai - thumbup.gif gal kada ir pas mane jis bus issiuvinetas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 23, 16:08)
Ir vėl įsižeidusios naujokės  doh.gif . Tik nepaduok iškart sukramtytą ir - išeinu jei nedraugaujat  doh.gif
P.S.-  naujų darbelių gražumas  wub.gif

O... kame matot apsiašarojusią iš įsižeidimo naujokę? hihihi.gif Manau nebuvo sunku kaip Sela'i ir prieš tai kelioms parašyti kad ne ton temon įšokau... na jei naujokė, manau, gali nepataikyt į tam skirtą temą biggrin.gif Na gal isižeidus atrodau, kad neįdėjau savo darbų ar nepasiseilėjau... kagi tada sorry rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *K&K: 23 spalio 2012 - 15:35
QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 16:34)
O... kame matot apsiašarojusią iš įsižeidimo naujokę? hihihi.gif Manau nebuvo sunku kaip Sela'i ir prieš tai kelioms parašyti kad ne ton temon įšokau... na jei naujokė, manau, gali nepataikyt į tam skirtą temą  biggrin.gif Na gal isižeidus atrodau, kad neįdėjau savo darbų ar nepasiseilėjau... kagi tada sorry  rolleyes.gif

viskas gerai, ne nuodėmė juk ir kad neradot pati kur ieškot mirksiukas.gif tiesiog nesulaukėt atsakymo į norimą užklausą laiku ir iškart jau ignoruojama, o dar kai nepadaviau ant padėkliuko o pasakiau kur ieškot tai jau iškart mat į kitą forumą doh.gif

o šiaip tai kviečiu prisijungti prie mūsų mirksiukas.gif
Atsakyti
Retokai rodausi šiame forume, bet kai tik pasirodau, taip ant "pasikramtymų" užtaikau biggrin.gif Ar jūs čia visada taip? lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 23 spalio 2012 - 16:10
QUOTE(burbulinė @ 2012 10 23, 10:09)
Mano paskutinieji darbeliai:

Gražūs darbeliai 4u.gif

QUOTE(gold_fish @ 2012 10 23, 12:05)

Mieli darbai thumbup.gif

QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 16:34)
O... kame matot apsiašarojusią iš įsižeidimo naujokę? hihihi.gif Manau nebuvo sunku kaip Sela'i ir prieš tai kelioms parašyti kad ne ton temon įšokau... na jei naujokė, manau, gali nepataikyt į tam skirtą temą  biggrin.gif Na gal isižeidus atrodau, kad neįdėjau savo darbų ar nepasiseilėjau... kagi tada sorry  rolleyes.gif

lotuliukas.gif kaip man tokios patinka thumbup.gif
Atsakyti