QUOTE(zhemaituke @ 2012 10 23, 14:54)
Man čia iškilo klausimas kaip jūs siuvinėjate su tokiais siūlias, kurie eina nuo tamsesnio link šviesesnio (kiek žinau lyg tai melanžiniai siūlai) ar po viena kryžiuką atskirai ar po kelis?
Po viena kryziuka
Sveikos merginos
O čia keletas paskutiniųjų mano darbelių....
O čia keletas paskutiniųjų mano darbelių....
Puikus darbeliai Laikrodukas labai patiko manau nemazai vargelio reikejo mechanizmui pasidaryti...
QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 12:12)
Jeigu buciau radus, nebuciau kreipusis cia, bet nieko tokio. Einu i kitus forumus pasieskot
Ir vėl įsižeidusios naujokės . Tik nepaduok iškart sukramtytą ir - išeinu jei nedraugaujat
P.S.- naujų darbelių gražumas
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 23, 16:08)
Ir vėl įsižeidusios naujokės . Tik nepaduok iškart sukramtytą ir - išeinu jei nedraugaujat
jau ir man darosi pikta kai per pusvalanduką niekas neatsako ir puola iškart kad čia negerai, o kad bent įsigilintų kas sakoma tai ne
na bet svarbu išsisprendė ta problema, schemą gavo ir visiem viskas gerai
pati turiu sita schema, bijojau del galutinio vaizdo, o jis tikrai - gal kada ir pas mane jis bus issiuvinetas
QUOTE(rasiux- @ 2012 10 23, 16:08)
O... kame matot apsiašarojusią iš įsižeidimo naujokę? Manau nebuvo sunku kaip Sela'i ir prieš tai kelioms parašyti kad ne ton temon įšokau... na jei naujokė, manau, gali nepataikyt į tam skirtą temą Na gal isižeidus atrodau, kad neįdėjau savo darbų ar nepasiseilėjau... kagi tada sorry
QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 16:34)
O... kame matot apsiašarojusią iš įsižeidimo naujokę? Manau nebuvo sunku kaip Sela'i ir prieš tai kelioms parašyti kad ne ton temon įšokau... na jei naujokė, manau, gali nepataikyt į tam skirtą temą Na gal isižeidus atrodau, kad neįdėjau savo darbų ar nepasiseilėjau... kagi tada sorry
viskas gerai, ne nuodėmė juk ir kad neradot pati kur ieškot tiesiog nesulaukėt atsakymo į norimą užklausą laiku ir iškart jau ignoruojama, o dar kai nepadaviau ant padėkliuko o pasakiau kur ieškot tai jau iškart mat į kitą forumą
o šiaip tai kviečiu prisijungti prie mūsų
Retokai rodausi šiame forume, bet kai tik pasirodau, taip ant "pasikramtymų" užtaikau Ar jūs čia visada taip?
QUOTE(burbulinė @ 2012 10 23, 10:09)
Mano paskutinieji darbeliai:
Gražūs darbeliai
QUOTE(gold_fish @ 2012 10 23, 12:05)
Mieli darbai
QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 16:34)
kaip man tokios patinka