O jus galvojat, kad cia visos nares visa laike forume buna tiesiog, kas siomis paskutinemis valandomis cia lankesi, neturi jusu prasomos schemos, galbut veliau ir atsiras, kas cia schema turi ir siuvinejo, tad ir pasidalins. Kantrybes
Tos temos pirmame puslapy uzejau ant nuorodos zirgai, o tada antrame puslapyje radau jos prasyta paveiksla ir nuoroda i schema Nuoroda veikianti, atsiunte puikiausiai iziurima schema.
o aš dar pagalvojau kaip dar patobulinti mūsų temos pirmą žinutę - išryškinti "schemų paieška" nuorodą ir prirašyti sakinuką, kad visi klausimai susiję su schemų paieška, o kartu ir daug link'ų yra toje temoje taip pat apsižiūrėjau, kad mes vis užsipuolam naujokes už nuotraukų citavimą, bet pirmam temos psl apie tai neužsiminta kad pas mus tokia tvarka aišku čia tik pasiūliau, man asmeniškai tai ir taip gerai
Tos temos pirmame puslapy uzejau ant nuorodos zirgai, o tada antrame puslapyje radau jos prasyta paveiksla ir nuoroda i schema Nuoroda veikianti, atsiunte puikiausiai iziurima schema.
Aciu uz sugaista laika ir manes nukreipima i mano ieskoma schema
Man čia iškilo klausimas kaip jūs siuvinėjate su tokiais siūlias, kurie eina nuo tamsesnio link šviesesnio (kiek žinau lyg tai melanžiniai siūlai) ar po viena kryžiuką atskirai ar po kelis?