Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 12:41)
Nejaugi nei viena neturit sito paveikslo shemos  g.gif
ar mandagiai ignoruojat? smile.gif

visų pirma, nuotrauką matėm ir jos kartoti nereikia,lygiai taip pat kaip šioje temoje nuotraukų necituojame 4u.gif

pirmame temos puslapyje yra nuoroda į schemų paieškos temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 10 23, 13:06)
pirmame temos puslapyje yra nuoroda į schemų paieškos temą smile.gif

Jeigu buciau radus, nebuciau kreipusis cia, bet nieko tokio. Einu i kitus forumus pasieskot 4u.gif
Atsakyti
Gold fish - gražūs darbai, bet bateliai su katinais ypač wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2012 10 23, 12:05)
O cia kiti mano darbai  blush2.gif

Ohoho kiek puikiu ir graziu darbeliu wub.gif wub.gif puikiai atrodo dezute ir tie katukai wub.gif tiesiog puikus darbeliai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 23 spalio 2012 - 12:27
QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 13:12)
Jeigu buciau radus, nebuciau kreipusis cia, bet nieko tokio. Einu i kitus forumus pasieskot  4u.gif

Tave siuncia ne ieskoti paciai, bet i tema, kurioje prasoma pagalbos ieskant schemos. O ieskotis gali kur nori, niekas nedraudzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 23 spalio 2012 - 12:52
QUOTE(*K&K @ 2012 10 23, 13:12)
Jeigu buciau radus, nebuciau kreipusis cia, bet nieko tokio. Einu i kitus forumus pasieskot  4u.gif

O jus galvojat, kad cia visos nares visa laike forume buna g.gif tiesiog, kas siomis paskutinemis valandomis cia lankesi, neturi jusu prasomos schemos, galbut veliau ir atsiras, kas cia schema turi ir siuvinejo, tad ir pasidalins. Kantrybes mirksiukas.gif 4u.gif

Capri, pupsiukelis, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2012 10 23, 13:42)
Tave siuncia ne ieskoti paciai, bet i tema, kurioje prasoma pagalbos ieskant schemas.

drinks_cheers.gif Tos temos pirmame puslapy uzejau ant nuorodos zirgai, o tada antrame puslapyje radau jos prasyta paveiksla ir nuoroda i schema bigsmile.gif Nuoroda veikianti, atsiunte puikiausiai iziurima schema.
Atsakyti
o aš dar pagalvojau kaip dar patobulinti mūsų temos pirmą žinutę - išryškinti "schemų paieška" nuorodą ir prirašyti sakinuką, kad visi klausimai susiję su schemų paieška, o kartu ir daug link'ų yra toje temoje smile.gif taip pat apsižiūrėjau, kad mes vis užsipuolam naujokes už nuotraukų citavimą, bet pirmam temos psl apie tai neužsiminta kad pas mus tokia tvarka smile.gif
aišku čia tik pasiūliau, man asmeniškai tai ir taip gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sela:) @ 2012 10 23, 13:50)
drinks_cheers.gif Tos temos pirmame puslapy uzejau ant nuorodos zirgai, o tada antrame puslapyje radau jos prasyta paveiksla ir nuoroda i schema bigsmile.gif Nuoroda veikianti, atsiunte puikiausiai iziurima schema.

Aciu uz sugaista laika ir manes nukreipima i mano ieskoma schema aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Man čia iškilo klausimas kaip jūs siuvinėjate su tokiais siūlias, kurie eina nuo tamsesnio link šviesesnio (kiek žinau lyg tai melanžiniai siūlai) ar po viena kryžiuką atskirai ar po kelis?

O čia keletas paskutiniųjų mano darbelių....

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2012 10 23, 14:54)
O čia keletas paskutiniųjų mano darbelių....

man laikrodis labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2012 10 23, 14:54)

Laikrodis siuvinėtas visas ar čia tas rinkinys, kur nedaug pridėt reik iki pilnos laimės?
Atsakyti