http://lt.oriflame.c...html?per=201410
Naujas vasaros katalogas.
labas mergaites, ar galetumet parasyt "imagination " ir "tenderly" megineliu kodukus. aciu.
Sveikos, gal yra uosciusiu naujus kvepalus, My naked truth?
kaip kvapas, ar tinkamas kasdien i darba:)
Sveikos,
buvau dovanų gavusi "Nature Secret" kūno kremą su levandomis ir figomis - iš pradžių buvau skeptiška, bet panaudojus ėmė patikti - jis tarsi kūno sviestas. Manau, ir pati įsigyčiau šitos linijos kūno kremą gera kaina.
buvau dovanų gavusi "Nature Secret" kūno kremą su levandomis ir figomis - iš pradžių buvau skeptiška, bet panaudojus ėmė patikti - jis tarsi kūno sviestas. Manau, ir pati įsigyčiau šitos linijos kūno kremą gera kaina.
QUOTE(bonza @ 2015 02 23, 14:53)
Sveikos, gal yra uosciusiu naujus kvepalus, My naked truth?
darbe kvėpinuosi - labai tinkamas kasdienai, moteriškas, saldus kvapas
Laba diena,
Koks geriausias ir kitu pamegtas Oriflame blakstienu tusas?
Koks geriausias ir kitu pamegtas Oriflame blakstienu tusas?
Merginos, ar yra giordani perlu opulence night? Nes randu parduodamus, bet kataloge butent tokiu nera, tai gal cia fake kazkokie?
Sveikos, merginos,
Gal yra išbandžiusių The One matinį viršutinį sluoksnį?
Ar tikrai kaip nuotraukoj akivaizdus skirtumas?
Ar reiktų viršutinio skaidraus lako ar puikiai laikosi ir be jo?
Gal yra išbandžiusių The One matinį viršutinį sluoksnį?
Ar tikrai kaip nuotraukoj akivaizdus skirtumas?
Ar reiktų viršutinio skaidraus lako ar puikiai laikosi ir be jo?
QUOTE(Saulute999 @ 2015 10 18, 13:14)
Sveiki, kiek esu pati bandziusi, tai geriausias The ONE 5-in-1 WonderLash blakstienų tušas. Taip pat visos klientes praso ji uzsakyti ver ir vel.
Laba diena, draugė klausia, ar dar yra edt by Dima Bilan Dancing lady pardavime... aš paskutiniu metu tikrai tokio nesutinku, gal žinot, į ką pakeistas tas kvapas... ačiū
QUOTE(praeive @ 2018 03 23, 09:48)
Laba diena, draugė klausia, ar dar yra edt by Dima Bilan Dancing lady pardavime... aš paskutiniu metu tikrai tokio nesutinku, gal žinot, į ką pakeistas tas kvapas... ačiū
Nebėra...