Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Swedish Spa universalus aliejus kam yra skirtas? Galima jį pilti į vonią?

http://lt.oriflame.c...?prodCode=18765
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 01 30, 13:19)
Swedish Spa universalus aliejus kam yra skirtas? Galima jį pilti į vonią?

http://lt.oriflame.c...?prodCode=18765

Yra skirtas masažui, kūno drėkinimui, maudymuisi vonioje ir plaukams prieš trinkimą.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 01 02, 22:12)

3. darbą atlieka, odeles suminkština, o minkštas jas patogiau nukarpyti, bet pastebėjau, kad nuo jo tos odelės žymiai greičiau atauga unsure.gif 

Odeles reikia atstumdyti, o ne karpyti! Želė tam ir sukurta, kad suminkštinus būtų lengva jas sveikas atsumdyti, tada jų augimas lėtėja. Teko matyti merginos, kartą per savaitę naudojančios šią želė rankas: Odelės nekarpytos jau antri metai, o atrodo lyg vakar iš manikiūristės išėjusi thumbup.gif

Delfiuka, anketuojant ant staliuko turim testavimui šiuos kvepalus. Daugumai išmėginusių patiko, bet pasitaikydavo gal koks 20-30% kam nepatiko, paklausus kas nepatiko atsakymas visada - per saldūs. (gal toks pasidalinimas patirtimi padės apsispręsti ar verta eit jų išmėginti)
Atsakyti
Gerbiamos konsultantės, turiu jums klausimą. Kažkada pirkau Royal Velvet kapsules, jose buvo malonus kvepiantis aliejukas. Dabar nusipirkau, ir... išsigandau viduje kaip žele, drebučiai. Ar čia pasikeitė konsistencija, ar jis sugedęs?
Atsakyti
Labas mergaites. gal turit atsiliepimu apie sita Optimals Skin Energy" dieninis kremas SPF 10. Ar cia naujas produktas?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2014 04 11, 13:18)
Gerbiamos konsultantės, turiu jums klausimą. Kažkada pirkau Royal Velvet kapsules, jose buvo malonus kvepiantis aliejukas. Dabar nusipirkau, ir... išsigandau viduje kaip žele, drebučiai. Ar čia pasikeitė konsistencija, ar jis sugedęs?

wub.gif

Kapsulės ne Royal Velvet, o Time reversing. Buvo jos pasikeitę ir geriausiai tepti jas reiktų prieš naudojimą pašildžius..., tačiau į prekybą vėl sugrįžo tos populiariosios ir visų mėgstamos formulės kapsulytės, gaminio kodas 31057 4u.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, gal mėginote jau "THE ONE" nagų lakus? Ar tikrai geriau laikosi nenutrupėję?
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2014 05 16, 10:24)
Labas mergaites. gal turit atsiliepimu apie sita Optimals Skin Energy" dieninis kremas SPF 10. Ar  cia naujas produktas?

Sveika,turiu dienini ir naktini kremukus situs,neseniai tik pradejau,daug labai nepapasakosiu,bet man jis patiko.Gerai susigeria,maloniai kvepia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2014 05 16, 10:24)
Labas mergaites. gal turit atsiliepimu apie sita Optimals Skin Energy" dieninis kremas SPF 10. Ar  cia naujas produktas?

taip, cia naujas produktas.Esu konsultante. Jei ko reikia kreipkites. Klp.
Atsakyti
QUOTE(egluze mamuze @ 2014 06 13, 12:22)
Norėjau pasiteirauti, gal mėginote jau "THE ONE" nagų lakus? Ar tikrai geriau laikosi nenutrupėję?
Ačiū už atsakymus  4u.gif

Mane irgi labai domina, ar jie laiko iki 14 dienu g.gif
Atsakyti
Išbandžiau naują laką. Lakavau pėdų nagus. Ant viršaus tepiau apsauginį sluoksnį. Laiko jau daugiau nei savaitę. Nežinau, ar tiek laikytų, jei būčiau lakavusi rankų nagus g.gif Lako minusas- jis be galo skystas. Sunku dailiai nulakuoti. Turbūt naudojant sutirštės, bet niekada dar nesu turėjusi lako, kuris naujas būtų toks skystas. Man tai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 07 02, 11:42)
Išbandžiau naują laką. Lakavau pėdų nagus. Ant viršaus tepiau apsauginį sluoksnį. Laiko jau daugiau nei savaitę. Nežinau, ar tiek laikytų, jei būčiau lakavusi rankų nagus  g.gif  Lako minusas- jis be galo skystas. Sunku dailiai nulakuoti. Turbūt naudojant sutirštės, bet niekada dar nesu turėjusi lako, kuris naujas būtų toks skystas. Man tai nepatiko.

Na man ant koju nagu belenkoks geresnis lakas islaiko apie pora savaiciu smile.gif
Atsakyti