Įkraunama...
Įkraunama...

Kiemo danga

QUOTE(elitarai @ 2009 08 26, 14:53)
jauna dvynuku mama-esi melage.atsimenu tave is ankstesniu postu.tai tavo vonia puiki-pirmame aukste(o matosi dangus biggrin.gif )tai kiemas.....netikiu tavimi schmoll.gif

hmm... idomiai cia jus. tiesa sakant as vonios nepardavinejau blink.gif bei su Jumis susiduriau pirma karta ... blink.gif tikrai maisote kazka... Kokia vonia ir koks dangus???
Nerute, aciu uz palaikyma smile.gif Tikrai nemanau kad elitarai kazka sumaise...
Atsakyti
gal piktokai cia as,bet pasitikrinsiu dar,,,
Papildyta:
Atsiprasau JUSU dvynuku mamyte:geda2: yra dar viena dvynuku mama,keistuole.nikas keliom raidem tik skiriasi. 4u.gif mane atakavo ji su pasiulymais pries metus laiko, doh.gif
Atsakyti
gal kam atsibodo pro langa matyti negrazu kiema? smile.gif arba vaziuoti i savo namus duobetu keliu smile.gif galeciau pasiulyti aplinkos tvarkymo, trinkelių dangos klojimo, šaligatvio plytelių klojimo, vejos užsėjimo, zvyrkelio irengimo, suliniu sutvarkymo darbus. Atliekame taip pat ir smulkius aplinkos tvarkymo darbus, pjauname zole ir t.t.

padaryciau nebrangiai ir ne per firma wink.gif turiu technikos, medziagas galiu pats atsivezti.

rasykit AZ arba 869353531 - Irmantas...
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 08 27, 11:31)
gal piktokai cia as,bet pasitikrinsiu dar,,,
Papildyta:
Atsiprasau JUSU dvynuku mamyte:geda2: yra dar viena dvynuku mama,keistuole.nikas keliom raidem tik skiriasi. 4u.gif mane atakavo ji su pasiulymais pries metus laiko, doh.gif

Nieko 4u.gif Buna!! Bet daugiau manes negasdinkit taip!!!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2009 08 27, 12:31)
Nieko  4u.gif Buna!! Bet daugiau manes negasdinkit taip!!!! tongue.gif

gerai, blush2.gif atleiskit dar kart,bus pamoka man ax.gif
Atsakyti
tongue.gif Gerai kad išsiaiškinote, tai dabar ramiai galėsime pasikalbėti. mirksiukas.gif
Norėčiau tos MAMYTĖS D. paklausti dėl kiemo dangos. Ar ten skaldytas akmuo, ar ne? Ir ar kaina kvadr.metro su jūsų visomis medžiagomis, turiu mintyje - ir tą akmenį (ne akmenį), tik nesupykite, tačiau labai jau ideali ta danga...
Jeigu nesunku - atsakykite. Dėkui.
Atsakyti
cia man rodos betonas g.gif ,o kaina kaip supratau uz kvadrata su visomis medziagomis 90lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 09 07, 22:46)
cia man rodos betonas  g.gif  ,o kaina kaip supratau uz kvadrata su visomis medziagomis 90lt  ax.gif

taip taip, cia betonas biggrin.gif 4u.gif
Man trinkeles graziau blush2.gif vis pamastau, kad laikas fotkint savo kiema blush2.gif nesenai susislavem atsijas tai sioks toks vaizdelis jau yra wink.gif
Atsakyti
Tikrai, mergaitės pafotografuokit savo kiemus ir parodykit. rolleyes.gif Ieškau kažko panašaus į natūralų akmenį savo sodybai. Nenorėčiau iškristi iš konteksto... Turėtų įsilieti į esančią aplinką, todėl trinkelės nelabai lotuliukas.gif , mieste - su mielu noru. thumbup.gif .
Atsakyti
rodomes 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazu smile.gif man pacios graziausios trinkeles -pilkos smile.gif
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif