Mes jau irgi galime dziaugtis kiemu siandien baige sudet, praktiskai per 2 dienas biski daugiau kaip 100 Kv sudejo vyrai labai sauniai dirbanti komanda, jei kam reik PATIKIMU meistru kontaktu mielai pasidalinsiu
Ir mums reiktu geru,nebrangininku meistru kontaktu Vilniuje lauksiu i AZ,aciu
na, prisiruosiau pagaliau nufotkinti .
Kaip ir sakiau - nieko mandro ar ypatingo, tiesiog man tas senamiescio grindinys labai mielas :
grindinys pirma karta daugiau maziau svariai nusluotas nuo tu atsiju, tai biski nevienodos spalvos vietomis, bet po lietaus - atrodys vienodai
Kaip ir sakiau - nieko mandro ar ypatingo, tiesiog man tas senamiescio grindinys labai mielas :
grindinys pirma karta daugiau maziau svariai nusluotas nuo tu atsiju, tai biski nevienodos spalvos vietomis, bet po lietaus - atrodys vienodai
QUOTE(Rutata @ 2009 07 30, 15:14)
na, prisiruosiau pagaliau nufotkinti .
Labai grazu , taip tvarkingai atrodo
Rutata mes dar slavinejames kai baigsim irgi pasirodysim
QUOTE(LaVil @ 2009 07 30, 13:21)
Labai grazu , taip tvarkingai atrodo
dekui
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2009 07 30, 15:24)
Rutata mes dar slavinejames kai baigsim irgi pasirodysim
dekui, Nerut, lauksim Tavo kiemuko
ko cia taip tylu
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 08 09, 08:07)
ko cia taip tylu
taigi nelyja, tai dirba visi kiemukuose arba atostogauja
QUOTE(Rutata @ 2009 08 09, 14:42)
taigi nelyja, tai dirba visi kiemukuose arba atostogauja
aha tikriausiai
Sveiki, noriu ir as pasidalinti savo darbeliais. T.y. pareklamuoti graziuosius kiemus, kuriuos irengiame mes.
Gal kam patiks. Kainyte 90 Lt su viskuom, dirbame visoje LT.
Gal kam patiks. Kainyte 90 Lt su viskuom, dirbame visoje LT.
Elitarai gal biski ziaurokai is kart melage isvadint Juk raso IRENGIAME, ne iSIrengeme jaunadvynukumamyte sia danga jau anksciau gi reklamino Nieko nematau blogo, kad zmones iesko darbo
ti va foto velniskai isdarke psl. o pati danga man asmeniskai negrazi
ti va foto velniskai isdarke psl. o pati danga man asmeniskai negrazi