tai kad mes susidejom absoliuciai elementariai, tik va trinkeles issirinkome nestandartines, tai man labai grazu, nors gal is tikro - nera labai cia ka rodyti , nu bet prie progos nufotkinsiu. Dar be to vis uzslavinejam tas atsijas, norim visas skylutes sunaikinti, tai ir vaizdo trinkeliu nera, taip ir norisi nusluoti viska naf......g, nes jau labai norisi to ilgai laukto grozio ir komforto
Rutata laukiam laukiam foto
QUOTE(Jurevaga @ 2006 03 08, 23:01)
Ketiname kiemą kloti trinkelėmis. Pasidalinkite patirtimi. Kur ir už kiek pirkote.? Kiek kainuoja meistrų darbas? Ir kur juos gerus rasti? Domina visa informacija ta tema.
Jau būna ir šviečiančių grindinio trinkelių. Nepigu, bet atrodo jėgiškai, va čia galima pasižiūrėti trumpą 40 sekundžių filmuką: www.starstone.lt
QUOTE(Liolia @ 2009 07 04, 13:39)
Jau būna ir šviečiančių grindinio trinkelių. Nepigu, bet atrodo jėgiškai, va čia galima pasižiūrėti trumpą 40 sekundžių filmuką: www.starstone.lt
senai jau yra toks dalykas ,bet ne visu modeliu yra
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 04, 17:50)
senai jau yra toks dalykas ,bet ne visu modeliu yra
Dabar jau yra visu modeliu ir bet kokiu ismatavimu svieciantys grindinio akmenys - siandien issiaiskinau. Padaro net lauko akmens arba skaldyto akmens kopija - is akies nesiskiria nuo tikro akmens.
QUOTE(***Perlita*** @ 2009 07 01, 20:56)
Rodykit kiemus,nes aš nesugalvoju kaip plyteles išdėstyt??
pas mus isdetas trinkelis "eglute"
pas mus siandien atveze ir trinkeles ir skalda jei viskas ok kita savaitele sudet turetu jau kaip nooooriu
saunuoles puoskim savus kiemus
pirmadieni jau gal bus pabaigtuves siandien daugiau kaip puse padare
gal kas zinote, ar paprastos trinkeles, su cementu po apacia (kaip kad meistrai daznai siulo), atlaikys 12 kubu malku masinas (nes ant kelio versti nera kaip, o kieme patogiau ir susitvarkyti)? o gal storesnes reikia kloti?
Man labai gražu, kai kiemas išpiltas gražia skaldele ar akmenukais ir dar gražu, kai kiemas klotas su koriu, ar net viskas kartu sukomponuota