Įkraunama...
Įkraunama...

Kiemo danga

Kiek zinau, tai tokiu demeliu siaip neturetu buti, bet is manes tokia patarja, kad...
Atsakyti
Elitarai- bus gražu wub.gif
O aš pas jus su tokiu klausimėliu.Šiandien kalbėjau su meistriuku apie trinkles ir jis man sakė,kad yra kažkoks skystis su kuriuo ištepus plyteles,jos būna kaip impregnuotos nuo nešvarumų.Pakanka nušluot ir viskas švaru,kad net tepalo dėmės neįsigeria.Gal kas girdėjot apie tai daugiau? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Simule @ 2009 05 13, 18:58)
Gal galite kas pasakyti, kokios siuo metu laiptu is trinkeliu formavimo kainos.
Mums paskaiciavo po 200 Lt/kv.m. Kadangi pas mus sklypas su perkryciu, bus dvi rimtos laiptu aiksteles po 4-5 laiptus.
Uz trinkeliu dejima sutare 80 Lt/kv.m (darbas+medziagos
+trinkele). Bortai ir pribetonavimas skaiciuojami atskirai.
Taip pat, kiek nori uz bortus? O gal dabar 80 Lt/kv.m. jau iskaiciuojami ir bortai? Kaip pas Jus.
Kalbame apie Vilniu.

O pas jus kiek sudaro būtent darbų kaina - trinkelių laiptų ir šiaip trinkelių dėjimo?
Dėl laiptu aš turiu du pasiūlymus - 70 Lt už vieną bėginį metrą (turėjau ir 25 Lt pasiūlymą, bet patikrinus jie labai prastai dėjo...) arba 45 Lt už kvadratą (be medžiagų). Manau abi šios kainos didokos.

Kas žino koks dabar profesionalių, su daugiamete patirtimi trinkelių klojėjų (bet ne brangiausių firmų) normalus rinkos įkainis už kvadratą laiptų ir kvadratą trinkelių - vien darbų, be medžiagų (kurios juk pagal faktą).
Atsakyti
QUOTE(Simule @ 2009 05 13, 19:37)
Dar norejau paklausti, ar daznai pasitaiko ant trinkeliu baltu demiu - kalkiu apnasu. Mums siandien atveze trinkeles, tai padeklo virsuje visos trinkeles sviesios grazios, o po jomis daugelis demetos. Gamintojai internete skelbiasi, kad tai ne problema - normalus dalykas ir kad po vieno sezono turetu isnykti.
Ar Jums taip buvo ir per kiek laiko isnyko tos kalkiu nuosedos.

tokiu atveju gamintojas turi duoti didelia nuolaida arba pakeisti jas .nes jos taip greitai neisnyks schmoll.gif negraziai atrodys kiemas (na nebent jos pilkos sp)
QUOTE(shagyby @ 2009 05 13, 20:07)
Kiek zinau, tai tokiu demeliu siaip neturetu buti, bet is manes tokia patarja, kad...

jus teisi

QUOTE(Terija:) @ 2009 05 13, 21:57)
Elitarai- bus gražu  wub.gif  
  O aš pas jus su tokiu klausimėliu.Šiandien kalbėjau su meistriuku apie trinkles ir jis man sakė,kad yra kažkoks skystis su kuriuo ištepus plyteles,jos būna kaip impregnuotos nuo nešvarumų.Pakanka nušluot ir viskas švaru,kad net tepalo dėmės neįsigeria.Gal kas girdėjot apie tai daugiau? aciuks.gif

taip yra tokia priemone mirksiukas.gif jusu neapgavo ,bet vieno karto neuztenka uztepti ,reiktu bent 2 kartu ,3 jau butu gerai biggrin.gif
vaizdas butu nutepus kaip butu slapios trinkeles
Papildyta:
cia yra nuteptos trinkeles smile.gif
user posted image
igauna nat.sp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 14 gegužės 2009 - 13:37
QUOTE(Armani @ 2009 05 14, 12:38)
tokiu atveju gamintojas turi duoti didelia nuolaida arba pakeisti jas .nes jos taip greitai neisnyks  schmoll.gif  negraziai atrodys kiemas (na nebent jos pilkos sp)

jus teisi
taip yra tokia priemone  mirksiukas.gif  jusu neapgavo ,bet vieno karto neuztenka uztepti ,reiktu bent 2 kartu ,3 jau butu gerai  biggrin.gif
vaizdas butu nutepus kaip butu slapios trinkeles
Papildyta:
cia yra nuteptos trinkeles smile.gif
user posted image
igauna nat.sp

Labai ačiū už informacija,o dar pasakykit kur jo ieskot ir kaip jis vadinasi? Būsiu nuoširdžiai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ir mane domina pavadinimas,ir kasmet reikia nutepti?
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 05 14, 14:46)
Labai  ačiū už informacija,o dar pasakykit kur jo ieskot ir kaip jis vadinasi? Būsiu nuoširdžiai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(elitarai @ 2009 05 14, 15:15)
ir mane domina pavadinimas,ir kasmet reikia nutepti?

yra ju visokiu rusiu rolleyes.gif
geriausias yra Knauf (bet ir brangiausiais sis mirksiukas.gif ) ,buna Senukuose (su 1L gali nutepti nuo 10-20 kv.(pernai jis kainavo 35-40lt )
o seip tai vadinasi jis trinkeliu-klinkerio inpregnantas mirksiukas.gif

jei butent si naudosite tai pirma karta nutepti du kartus .o sekanti karta po 3 -5 metu 4u.gif priklauso nuo intencyvumo kiek vazinesit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 14 gegužės 2009 - 14:29
Armani 4u.gif uz info bigsmile.gif
Atsakyti
dedu nuoroda cia radau kelis panasius

bet su sitais reik jau maziausiai 2 kartus tept ir kai kada bus sausos trinkeles ,nes ant slapiu negalima . geriausiai karsta diena ,tada greit nudziusta ir nera nemalonaus kvapo thumbup.gif o jei uzlis ,tai butinai isdziovinus dar karteli pereiti unsure.gif .ir dar jei trinkeles o ne klinkeris tai su druskos rugsties tirpalu nuplauti pirmiausiai .o po to (dienos dvieju ) tiktai lakuoti mirksiukas.gif panaikins plemus jei yra ant trinkiu smile.gif
Papildyta:
kaskas klause del trinkeliu /klinkerio pvz tai dedu foto cia yra keletas prasom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armani: 14 gegužės 2009 - 14:49
Armani,nuoširdžiausias AČIŪŪŪŪŪŪ user posted image
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 05 14, 17:00)
Armani,nuoširdžiausias AČIŪŪŪŪŪŪ  user posted image

ner uz ka mirksiukas.gif visada pasiruosusi padeti ar patarti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikurila aciu uz vaizdus 4u.gif

Armani ir jums aciu, jeigu visose nuotraukose jusu darbai tai respectas drinks_cheers.gif man labai patiko rolleyes.gif ar nuolaidas darot supermamoms ? lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti