Įkraunama...
Įkraunama...

Kiemo danga

Svaikučiai. Tai pasidalinkit įspūdžiais kam tvarko kiemukus, kaip sekasi kokios kainos, kokios problemėlės iškyla ax.gif
Atsakyti
Armani ir as laukciau jusu ikainiu i AZ 4u.gif

Patarkit kur ieskot graziu klinkerio trinkeliu, kaa smile.gif ax.gif
Atsakyti

SVEIKOS. MANO VYRAS JAU SENAI KLOJA TRINKELES.TAIP KAD DEL KAINU GALECIAU PASAKYT KAD SU MEDZIAGOM IR DARBU KAINA KV-70LT

Papildyta:
SVEIKI.MES VEZAME TRINKELES PO 27LT.

Atsakyti
"Betono mozaika" daro nuolaidas ši menesi pilkom trinkelem smile.gif
Atsakyti

o spalvotu kokia kaina?ar y Marijampole atveztute?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 04 21, 17:43)
o spalvotu kokia kaina?ar y Marijampole atveztute?

ne spalvotu nevezame
Atsakyti
QUOTE(laite @ 2009 04 21, 15:22)
SVEIKOS. MANO VYRAS JAU SENAI KLOJA TRINKELES.TAIP KAD DEL KAINU GALECIAU PASAKYT KAD SU MEDZIAGOM IR DARBU KAINA KV-70LT
Papildyta:

o kuriuose miestuose deda? Domintu Kaunas . Info ir kontaktus galima i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2009 04 21, 21:49)
o kuriuose miestuose deda? Domintu Kaunas . Info ir kontaktus galima i az smile.gif

deda klaipedos apskrity pagrinde
Atsakyti
QUOTE(paukstele @ 2009 04 21, 10:01)
Svaikučiai. Tai pasidalinkit įspūdžiais kam tvarko kiemukus, kaip sekasi kokios kainos, kokios problemėlės iškyla  ax.gif

Man siūlė klinkerį sukloti po 25 lt/kv. (cia tik uz darba)
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 04 22, 09:52)
Man siūlė klinkerį sukloti po 25  lt/kv. (cia tik uz darba)

Tikrai imanomos tokios kainos blink.gif ? o kaip kokybe tada?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2009 04 22, 09:57)
Tikrai imanomos tokios kainos  blink.gif ? o kaip kokybe tada?

Na parodos RESTA metu, klinkerio trinkelių pardavėjas pasiūlė pakalbėti ir su klojėju. Tai jis nurodė kainą tik UŽ DARBĄ .Gal otkia kaina todėl kad pas mus jau išlyginta, skaldos užvežta. Kokybės nežinau,tik pasidomėjau kainomis, nes manau vistiek klosim patys. rolleyes.gif
Atsakyti
gal kam atsibodo pro langa matyti negrazu kiema? smile.gif arba vaziuoti i savo namus duobetu keliu smile.gif galeciau pasiulyti aplinkos tvarkymo, trinkelių dangos klojimo, šaligatvio plytelių klojimo, vejos užsėjimo, zvyrkelio irengimo, suliniu sutvarkymo darbus.

padaryciau nebrangiai ir ne per firma smile.gif turiu technikos, medziagas galiu pats atsivezti.

galiu ir pakonsultuoti cia nemokamai wink.gif
Atsakyti