Įkraunama...
Įkraunama...

Kiemo danga

QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2009 02 11, 23:19)
Sveikutes!! Si danga tinka ir ziemai smile.gif Ir visai tai ne guma smile.gif Tai yra 8-15 cm betono sluoksnis po apacia, plius papildai kurie atlaiko statinius, dinaminius kruvius, danga nebijo salciu, chemikalu. I sia kaina ieina viskas: parodote pievele kur reikia irengti, pasirenkat spalva, forma ir viskas. Taip pat galima daryti ant esamos dangos. Paruosime viska patys smile.gif Dirbame visuose miestuose.  drinks_cheers.gif
O kaina derama vietoje?Ar kaina priklauso nuo ploto? Lauksiu atsakymo i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gautama: 11 vasario 2009 - 21:40
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2009 02 11, 21:19)
Sveikutes!! Si danga tinka ir ziemai smile.gif Ir visai tai ne guma smile.gif Tai yra 8-15 cm betono sluoksnis po apacia, plius papildai kurie atlaiko statinius, dinaminius kruvius, danga nebijo salciu, chemikalu. I sia kaina ieina viskas: parodote pievele kur reikia irengti, pasirenkat spalva, forma ir viskas. Taip pat galima daryti ant esamos dangos. Paruosime viska patys smile.gif Dirbame visuose miestuose.  drinks_cheers.gif

imeskit nuoroda kur galima pamatyti fotkes
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 02 15, 18:43)
imeskit nuoroda kur galima pamatyti fotkes

4u.gif http://www.annleegrindys.uab.info/ galerijoje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2009 02 16, 19:23)

kiek kainuoja kvadratas ?
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 02 17, 08:59)
kiek kainuoja kvadratas ?

kas ja gamina ?
is ko jin pagaminta ? kas tai yra per danga ?
domina viskas apie ja ?
Atsakyti
reikia ziureti i gniuzdymo klase ir slidumo klase. duomenis pateikia kiekvienas gamintojas. tad nespeliokit, o paieskokit mirksiukas.gif cia lygiai tas pats kas ir su blokeliais. kaip pvz cia galite paziureti kaip atrodo tokiu duomenu lentele http://www.lemora.lt...log;item,id.385

QUOTE(ginava @ 2008 11 15, 20:32)
Sveiki, reikia patarimo, mums keli patyre meistrai patare deti betonines trinkeles vietoj klinkeriniu, teigdami, kad klinkeris gali neatlaikyti sunkiasvores technikos, kuri atves malkas, zeme ir pan,bei klinkeris pasizymi slidumu ax.gif Idomu, ar dar kas nors girdejote tokia nuomone nes mano supratimu klinkeris atvirksciai,pasizymi stiprumu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Zaltees @ 2008 11 20, 21:49)
Pas mane kiemae kazkokie bachuriukai dejo. Paeme pigiai  blink.gif  tai bijojau, kad broko pridarys.... bet viskas ok  smile.gif  tai db paradoksas kaimynas per firmele dare ir brangiau sumokejo, bei dar broko radom, o pas mane kazkokie studenciokai dejo ir sudejo lb graziai... jei kam reikes, tai galit bandyt su jais susisiekt: tel.nr.: 869839(vienas)9o  cool.gif

po kiek sudejo? LT uz kv? tik darbas? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 02 21, 15:40)
po kiek sudejo? LT uz kv? tik darbas? wink.gif

Mano vyras vasara pats des trinkeles, bandysim sutaupyt mirksiukas.gif O kadangi labai kruopstus yra, tikiuosi bus grazu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Zeta676 @ 2009 03 06, 15:04)
Mano vyras vasara pats des trinkeles, bandysim sutaupyt  mirksiukas.gif O kadangi labai kruopstus yra, tikiuosi bus grazu  smile.gif

nu maniskis irgi buvo pasisoves det - nu bet kiek laiko uzims... kur kista masinas kai des trinkeles ir.t.tvelniskai daug nepatogumu... kita vertus deti trinkeles ten kur vazines auto na reik laaabai gerai pagrinda paruost... baisu kad netektu paskui det 2 kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 02 17, 09:53)
kas ja gamina ?
is ko jin pagaminta ? kas tai yra per danga ?
domina viskas apie ja ?

tai atskymo tip ir negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 03 08, 22:02)
tai atskymo tip ir negavau  g.gif

Parasiau AZ 4u.gif
Atsakyti
o mums draugas dejo trinkeles. nenoriu ypatingai girti, bet neprasciau sudejo kai pas drauge super firma tongue.gif jis vardu Gintas 865936307 ( Vilnius)
Atsakyti