Įkraunama...
Įkraunama...

Kiemo danga

QUOTE(ginava @ 2008 11 15, 19:32)
Sveiki, reikia patarimo, mums keli patyre meistrai patare deti betonines trinkeles vietoj klinkeriniu, teigdami, kad klinkeris gali neatlaikyti sunkiasvores technikos, kuri atves malkas, zeme ir pan,bei klinkeris pasizymi slidumu ax.gif Idomu, ar dar kas nors girdejote tokia nuomone nes mano supratimu klinkeris atvirksciai,pasizymi stiprumu blush2.gif

jeigu varysi masina dvylikakube i kiema tada neatlaikysi klinkeris ir neatlaikys betnines schmoll.gif
reikia 10cm storio trinkeliu beotnininiu tik tai tos gali atlaikyt ,o slidumas trinkeliu klinkeriniu toks pats kaip betoniniuu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2008 11 12, 20:25)
Gal kas uzmatet, kiek kainuoja Lt tokios akmenines trinkeles?

http://steinhandel.n...hod=item&id=376
tokias maciau vienoj firmoj Siauliuose, bet dar neprekiauja, dar tik kaip pvz parsiveze turi...
ziuriu cia tik apie betonines arba klinkerines kalbat... o akmeniniu nera pas mus? va tokiu pvz?:

http://steinhandel.n...hod=item&id=335

cia yra SKALDYTAS AKMUO 10ant 10 (gali buti ir didesnis biski ) ir be to ju yra Kaune Granite rolleyes.gif
Papildyta:
senu senoviai tokiomis prekiauja pas mus !
mes jau ir kiemus su tokiomis iskoje ir neviena tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 16, 12:05)
cia yra SKALDYTAS AKMUO 10ant 10 (gali buti ir didesnis biski ) ir be to ju yra Kaune Granite  rolleyes.gif
Papildyta:
senu senoviai tokiomis prekiauja pas mus !
mes jau ir kiemus su tokiomis iskoje ir neviena  tongue.gif

o tai gal ir kaina zinot netycia akmeniniu skaldytu? ax.gif gal labai brangios pas mus, kad niekur nesu uzmacius...
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2008 11 16, 15:16)
o tai gal ir kaina zinot netycia akmeniniu skaldytu?  ax.gif  gal labai brangios pas mus, kad niekur nesu uzmacius...

na jas parduoda tonomis ,o kainos neatsimenu blush2.gif
o ka norit iskloti ? kiema ?takelius ar ka?
Papildyta:
bet buna skaldyti akmenys 5cm ant 5cm ,su tais zymiai graziau atrodo ,o vaziuojamai daliai aisku geriau ir patartina det 10 cm ant 10cm smile.gif arba 15 cm ant 15 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 16 lapkričio 2008 - 16:51
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 16, 14:51)
na jas parduoda tonomis ,o kainos neatsimenu  blush2.gif
o ka norit iskloti ? kiema ?takelius ar ka?
Papildyta:
bet buna skaldyti akmenys 5cm ant 5cm ,su tais zymiai graziau atrodo ,o vaziuojamai daliai aisku geriau ir patartina det 10 cm ant 10cm smile.gif arba 15 cm ant 15  4u.gif

siaip kiema ir takelius, bet cia siaip tik domiuosi, ieskau info... nes man butent tokios istrigusios ir butent tokiu noresiu... idomu kokia ju kaina lt... negi teks tyst akmeni is Norges doh.gif dar negreit, dar tik statom nama ax.gif
man graziausi 10x10... tie maziliukai tai netaip isryskeja, na bet cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
na bent jau zinosiu kad tikrai yra tokiu lt, dekui uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2008 11 16, 17:21)
siaip kiema ir takelius, bet cia siaip tik domiuosi, ieskau info... nes man butent tokios istrigusios ir butent tokiu noresiu... idomu kokia ju kaina lt... negi teks tyst akmeni is Norges  doh.gif  dar negreit, dar tik statom nama  ax.gif 
man graziausi 10x10... tie maziliukai tai netaip isryskeja, na bet cia jau skonio reikalas  mirksiukas.gif 
na bent jau zinosiu kad tikrai yra tokiu lt, dekui uz info  mirksiukas.gif

prasom ,ner uz ka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 16 lapkričio 2008 - 19:13
Pas mane kiemae kazkokie bachuriukai dejo. Paeme pigiai blink.gif tai bijojau, kad broko pridarys.... bet viskas ok smile.gif tai db paradoksas kaimynas per firmele dare ir brangiau sumokejo, bei dar broko radom, o pas mane kazkokie studenciokai dejo ir sudejo lb graziai... jei kam reikes, tai galit bandyt su jais susisiekt: tel.nr.: 869839(vienas)9o cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaltees @ 2008 11 20, 21:49)
Pas mane kiemae kazkokie bachuriukai dejo. Paeme pigiai  blink.gif  tai bijojau, kad broko pridarys.... bet viskas ok  smile.gif  tai db paradoksas kaimynas per firmele dare ir brangiau sumokejo, bei dar broko radom, o pas mane kazkokie studenciokai dejo ir sudejo lb graziai... jei kam reikes, tai galit bandyt su jais susisiekt: tel.nr.: 869839(vienas)9o  cool.gif

tai saunu kad jums taip pasiseke su studenciokais 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu pareklamuot viena naujiena Lietuvoje smile.gif
Tai labai grazi kiemo danga, kuri yra pigesne nei trinkeles, bei daug grazesne. Gal kas susidomes. Galima pasirinkti norima spalva, forma. Be to islaiko daug sunkesnius kruvius, nebijo salciu, visokiu tepalu ir t.t. nuotraukas ir info galima pamatyti www.annleegrindys.uab.info

Sorry jei ne vietoje, bet manau daug zmoniu susidomes nes tikrai galima parinkti ja labai individualiai!!!!
Atsakyti
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2009 02 10, 19:33)
Sveiki, noriu pareklamuot viena naujiena Lietuvoje smile.gif
Tai labai grazi kiemo danga, kuri yra pigesne nei trinkeles, bei daug grazesne. Gal kas susidomes. Galima pasirinkti norima spalva, forma. Be to islaiko daug sunkesnius kruvius, nebijo salciu, visokiu tepalu ir t.t. nuotraukas ir info galima pamatyti www.annleegrindys.uab.info

Sorry jei ne vietoje, bet manau daug zmoniu susidomes nes tikrai galima parinkti ja labai individualiai!!!!

O kaina cia su medziagom? Ir nelabai supratau is aprasymo ar ta danga naudojama tik ant senos dangos? Ar galima kloti kaip nauja? Kuriuose mistuose dirbat?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 02 10, 22:17)
O kaina cia su medziagom? Ir nelabai supratau is aprasymo ar ta danga naudojama tik ant senos dangos? Ar galima kloti kaip nauja? Kuriuose mistuose dirbat?

mes tokia danga zadam lietis garaze, sandeliuke, na pagalbinese patalpose... bet del lauko tai nzn... gi ten tokia kaip guma... tai ar atlaikytu musu ziemas g.gif gal cia tik kur nera ziemu tinka... siaip tai fotkese visai liuks atrodo smile.gif
Atsakyti
user posted image
O tai tokia danga laukui netinka? Kas cia per technologijos?
Atsakyti
Sveikutes!! Si danga tinka ir ziemai smile.gif Ir visai tai ne guma smile.gif Tai yra 8-15 cm betono sluoksnis po apacia, plius papildai kurie atlaiko statinius, dinaminius kruvius, danga nebijo salciu, chemikalu. I sia kaina ieina viskas: parodote pievele kur reikia irengti, pasirenkat spalva, forma ir viskas. Taip pat galima daryti ant esamos dangos. Paruosime viska patys smile.gif Dirbame visuose miestuose. drinks_cheers.gif
Atsakyti