QUOTE(sitas @ 2008 04 15, 19:39)
siaip 1m2 trinkeliu klojimo su medziagom apart trinkeliu kainuoja apie 80-90 lt + trinkeliu kaina. O ta kaina 45lt tai tik darbas be jokiu medziagu.
Kazkas kalbejo apie trinkeliu liejima patiem, tai galiu pasakyt kad uzsiimat nesamonem, laiko begales sugaisit, pinigu manau ir nedaug te sutaupysit. O kas svarbiausia po sezono ar dvieju nusluosit jas ir tiek. Pavazinesit ant ju, atvaziuos dar kokia krovinine ir sulauzys jum jas. Jei norit sutaupyti tai taupykit tik ant darbo, patys issiklokit
Kazkas kalbejo apie trinkeliu liejima patiem, tai galiu pasakyt kad uzsiimat nesamonem, laiko begales sugaisit, pinigu manau ir nedaug te sutaupysit. O kas svarbiausia po sezono ar dvieju nusluosit jas ir tiek. Pavazinesit ant ju, atvaziuos dar kokia krovinine ir sulauzys jum jas. Jei norit sutaupyti tai taupykit tik ant darbo, patys issiklokit
na is kokio betono issiliesi, tokias ir turesi trinkeles mes kur gyvenam, labai populiaru, daug kas darosi patys... paskui gali pasigirti pries kaimynus tik aisku, reikia tureti laisvos vietos nemazai, kad issidelioti tas trinkeles dziovinimui
o man idomu, gal kas susiduret su akmeninem trinkelem??? jos tokios mazutes, kvadratines, gali isdelioti kaip mozaika, man be galo grazu.... jos buna paprasto akmens (man rodos) ir granitines (tokios blizgesnes)