QUOTE(Briga28 @ 2012 11 02, 15:26)
mano ir 13, tik mergaite...dabar jau ieskau ir pagalbos is salies, tai yra kokio psihologo ar ko, nes jau netik kad nera rysio bet ir priesu didziausiu matyt virtau:) o paauglyste tai sakuciau jau nuo kokiu 10 prasideda reikstis
kad namie butu "ramu" tai suprantu kad turbut maziausiai reiktu metus dirbti pagal psichologo "rekomendacijas" su gelezine kantrybe...
Sveiki, (gal tai po tiek metų jau niekuo nepadės, bet) norėjau pasakyti,kad man yra 13 metų ir pati panašiai sutariu su savo mama. Tai yra dėl to, kad aš prieš ją nusistačiau kai ji man pradėjo kišti savo nuomonę apie dažymąsi, grožį ir panašius dalykus. Ji mano, kad mano oda labai graži, net kai iškyla baisus, didelis spuogas. Vieną kartą paklausiau ar galiu nusipirkt maskuoklį (koncyler'į), tai tik aprėkė ir neleido.....Sako , kad jei reikės ir aš paprašysiu tai ji duos, bet aš noriu turėt savo. Beto esu pirmūnė, o ji mano, o kad jei pradedi dažytis galvoj nieko nelieka ir tampi kvaila.
Dar apie tą maskuoklį. Tada kai ji man neleido jo nusipirkt, nuvažiavau ir nusipirkau...
Geriausia tai būna kai į koncertą pasidažai tušu ir niekuo daugiau. Tada prasideda kasdieninė paskaitėlė (trunkanti~2h)apie odos jaunystėje grožį ir panašius dalykus. Vieną kartą paprašiau nupirkti tokį dalyką, kuris valo poras (, nes jį parekomendavo draugė, sakė, kad labai geras). Tai ir vėl prasidėjo:
-Visų odos skirtingos, jai padėjo, tau gali nepadėt, jau išbandėm viską (su mano vyresne sese) niekas nepadeda išskyrus vaikišką muilą (ir t.t.ir bla bla bla)
Tas muilas man niekuo nepadeda, bet jai tai nesvarbu, nes jai jis padėjo (,o tai reiškia, kad jis vienintelis išvis padeda)...Dabar pilna mano viską ką nusiperku slepiu spintoje, nes jei pasakysiu jai tai jaučiu išmes viską, aprėks ir dar su drauge uždraus draugaut (,nes ji,tu matai, blogą įtaką man daro...)
Dabar mama tik džiaugiasi ir didžiuojasi kokią dukrą vyriausią išaugino: nesidažo, į vakarėlius nevaikšto, darboholikė, dieną naktį mokos ir pan, nei berno nei draugių universitete...Ir dar visą laiką man kartoja: Kuo aš tau nusikaltau, kad mes visą laiką pykstamės .....