QUOTE(atigartaX @ 2012 10 16, 20:44)
Mano sūnui tuoj 13metu, visada buvo ne dovanele, bet pastaruoju metu man norisi staugti vilko balsu

. Mokytoju vizitu ir skambuciu sulaukiu bent karta i savaite '' Jusu sunus nedrausmingas, nesimoko , atsikalbineja, pamokai nepasiruoses ir t.t.''
Gal kam nors pasirodys juokingi mano nuogastavimai, bet jauciu, kad prarandu rysi su savo vaiku. Esu perskaiciusi nemazai literaturos apie vaiku psichologija,bet siuo metu esu akligatvy...
Gal kas nors nori pasidalinti savo patirtimi apie tokio amziaus vaikus, gal kas zino kaip, padaryti, kad namuose neliktu melo, itampos, asaru...
Gal neskaityk "nemazai literaturos" ir nenorek "staugti vilko balsu". Tiesiog nors kartą pabandyk užstoti jį ir apginti nuo " Mokytoju vizitu ir skambuciu". Pabūk juo ir pabandyk suprasti o ne auklėti/smerkti/nuogastauti.
Ok, dadėsiu dar. Tai tavo vaikas, tu turi už jį kovoti, turi jam padėti, o paskaičius žinutę pradedu galvoti, kad palaikai pašalinių žmonių nuomonę, o ne savo vaiko. Tai kaip vaikui jaustis! Prieš jį brangiausias gyvenime žmogus - mama!
Būk už jį ir su juo. Nemanyk, kad jis blogas iš prigimties, taip nebūna.