Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkime JAV kartu....

QUOTE(mylimaa @ 2012 10 25, 23:16)
man suvedus veikia, kodukas vienkartinis, jei jau pirkot su juo, nebepanaudosit ax.gif

o savo uzsakymui suvedet 1 koduka ar kelis? Man kainos ten nesigauna, tokios kaip pas Jus laiske.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 10 25, 23:25)
o savo uzsakymui suvedet 1 koduka ar kelis? Man kainos ten nesigauna, tokios kaip pas Jus laiske.

vieną koduką SAVE20 blush2.gif dar renkantis lūpų balzamus, kai du perki, minusuoja 1usd užžymėjus varnelę, prieš dedant į krepšiuką ax.gif
kur atsiuntėte kopiją, kaip jum gaunasi, matau, kad nepritaikyta 20% nuolaida
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 25 spalio 2012 - 22:29
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 25, 23:27)
vieną koduką SAVE20 blush2.gif dar renkantis lūpų balzamus, kai du perki, minusuoja 1usd užžymėjus varnelę, prieš dedant į krepšiuką ax.gif
kur atsiuntėte kopiją, kaip jum gaunasi, matau, kad nepritaikyta 20% nuolaida

Jei prisijungs Sokratas, gal ji pamegins patikrinti... mazu suveiks. Ten galioja iki 27 dienos ta nuolaida. Kam nuolaida nera svarbi (kodas save20), brukstelkit, uzsakysiu be jos.

Ar naudojau tokia nuolaida - nepamenu, bet pradzioje dave , paskui pries mokant pasikeicia kaina sad.gif
Papildyta:
user posted image

=Z&sortBy=price_offered|asc#DES93284]www.beyondtherack.com - kaledines dovaneles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 25 spalio 2012 - 23:17
QUOTE(Viotinola @ 2012 10 25, 14:58)
Kazin kaip skonis ju?

aš dažnai šiuos lollypopsus perku savo mergaitei iš iherb... maniškė labai juos mėgsta, ir aš mėgstu.. patinka, kad jie natūralių vaisių sulčių, vieni rūgštesni, kiti saldesni.. 4u.gif
Atsakyti
kam tinka, 10 dydis 4u.gif
http://www.6pm.com/t...bury-boot-brown
user posted image
56,99
Atsakyti
Kraunu gymbore kasiuka, junkites kas norit
Atsakyti
Tuoj atsiusiu gymboree. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alina777 @ 2012 10 26, 13:27)
Tuoj atsiusiu gymboree. 4u.gif

Pakibo puslapiukas doh.gif Dabar isbegu... apie 15,30 val sumokesiu Gymboree. Tad iki to laiko laukiu uzsakymu su 20proc nuolaidom. 30proc nuolaida galios nenukainuotom prekem.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 25, 14:47)
nusiunčiau užsakymą su dvejom paletėm akių šešėlių, gal kas norės jungtis išsirinkus kokią spalva palečių blush2.gif čia galit apžiūrėti bigsmile.gif http://www.makeupand...nd-fashionista/

p.s. pareklamuosiu šiuos naturalius lolipopsus vaikams bigsmile.gif http://www.drugstore...98?catid=184331

galiu perpirkti is jusu viena palete, jei uzsakete dvi ir vienos nereikia, jei teisingai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2012 10 26, 14:13)
galiu perpirkti is jusu viena palete, jei uzsakete dvi ir vienos nereikia, jei teisingai supratau g.gif

dar neužsakė man, nes neišėjo koduko panaudot dėl kitų mano prekyčių blush2.gif dar laukiu kaip bus, ar pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 26, 14:20)
dar neužsakė man, nes neišėjo koduko panaudot dėl kitų mano prekyčių blush2.gif dar laukiu kaip bus, ar pavyks smile.gif

na jei ka lauksiu ziniu smile.gif

Papildyta:
na ir as dar noreciau uzklaust, gal jau matyti spalio 6d. siunta. 4u.gif
Atsakyti
Gal zinot, kada Gymboree nauja kolekcija bus?

Beje uzsakytas jau Gymboree, renkamas naujas?
Atsakyti