Įkraunama...
Įkraunama...

Apsipirkime JAV kartu....

QUOTE(Viotinola @ 2012 10 25, 13:58)
Kazin kaip skonis ju?

QUOTE(mylimaa @ 2012 10 25, 15:12)
gal nėra tokie saldūs kaip kiti saldainiai? pas kitą tarpininkę buvo bumas tų saldainių, visos pirko, o pirkusios antrąsyk gyrė rolleyes.gif

mes valgėme, visą maišą suvalgėme, skanūs mums jie, o dar žinant, kad ir be jokių ten priedų, tai visai liuks. Vieni gal rūgštesni buvo, tai suvartoti paskutiniai tongue.gif , bet mums patiko, nusiuntėme dabar vėl, tik pabandysime kitokius, dėžutėje 4u.gif .
Atsakyti
Jei parasyta 'Sterling silver' tai reiskia kad sidabrinis ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2012 10 25, 17:39)
Jei parasyta 'Sterling silver' tai reiskia kad sidabrinis ar ne?  g.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
Nu , merdzinos, ka perkam bigsmile.gif Labai reikia pakelti nuotaika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 10 25, 11:54)
Banana Republic  40proc nuolaida

Jungiames prie Drugstore  bigsmile.gif

O BANANA kainos jau su uolaida? Gal Crazy8 koduka turit reikia labai vienu batuku??
Papildyta:
Nu velnias neileidzia i IDEELI gal Viotinola gali pakviesti?
Atsakyti
Noriu isigyti sita http://www.venus.com...N...oots&sale=1, bet tik perkant uz didesne suma siuntimas nemokamas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AurikaR @ 2012 10 25, 20:42)
O BANANA kainos jau su uolaida? Gal Crazy8 koduka turit reikia labai vienu batuku??
Papildyta:
Nu velnias neileidzia i IDEELI gal Viotinola gali pakviesti?

Jau su nuolaida... bet matau dar yra kodukas 25proc nuolaida

CRAZY8 turim koduka, tik uzsakymu nera kol kas smile.gif

IDEELI pakvietimas
Papildyta:
QUOTE(limen @ 2012 10 25, 20:58)
Noriu isigyti sita http://www.venus.com...N...oots&sale=1, bet tik perkant uz didesne suma siuntimas nemokamas sad.gif

Nuo 100 dol nemokamas pristatymas
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 10 25, 17:12)
gal nėra tokie saldūs kaip kiti saldainiai? pas kitą tarpininkę buvo bumas tų saldainių, visos pirko, o pirkusios antrąsyk gyrė rolleyes.gif

Saldus,tai tikrai nera,bet siaip as antra pirkti nenoriu,nes po to tenka paciai valgyti,nes maniskiams nepatiko,o as saldainiu fane nesu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitia @ 2012 10 25, 21:32)
Saldus,tai tikrai nera,bet siaip as antra pirkti nenoriu,nes po to tenka paciai valgyti,nes maniskiams nepatiko,o as saldainiu fane nesu. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu jooo, dazniausiai taip buna biggrin.gif tik va saldumynai sugest pas mane nespeja lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Modnique.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viotinola: 25 spalio 2012 - 21:33
Merginos, gal galit kuri patikrint ar veikia SAVE20 kodukas. Man neveikia:(
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 10 25, 23:00)
Merginos, gal galit kuri patikrint ar veikia SAVE20 kodukas. Man neveikia:(

man suvedus veikia, kodukas vienkartinis, jei jau pirkot su juo, nebepanaudosit ax.gif
Atsakyti