Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr.13

Sveikos, merginos, surado man raštelį viena mamytė iš žurnalo, bandau atsisiųsti, kaip nurodyta pagal instrukciją, nu nesuprantu kur spausti, kad parsisiųsti, gal padėsite, įkeliu nuoroda kas atsidaro, o ką toliau, kur lipti ant nuorodos? smile.gif
http://dfiles.ru/files/jqogzyy0n
Atsakyti
QUOTE(Liepaa @ 2013 10 22, 15:57)
Sveikos, merginos, surado man raštelį viena mamytė iš žurnalo, bandau atsisiųsti, kaip nurodyta pagal instrukciją, nu nesuprantu kur spausti, kad parsisiųsti, gal padėsite, įkeliu nuoroda kas atsidaro, o ką toliau, kur lipti ant nuorodos? smile.gif
http://dfiles.ru/files/jqogzyy0n

bandysiu paaiškinti, kaip aš siunčiuosi: atsidaro tas langas, jame du "laikrodukai". Paspaudžiu ant to, kur parašyta "obyčnoe skačivanie". (Tada man išmeta nesąmoningą lentelę, kur prašo įvesti savo tel. Nr.). Uždarau kryželiu. Tada atsidaro langas su dviem stačiakampiukais, juose rodiklytės ir ant vieno parašyta "skačiat fail s pomoščju depositfail downlader". Paspaudžiu. Vėl kartais meta langą su kažkokiu žaidimu, kurį siūlo žaisti. Uždarau tą langą. Tada pasirodo "downlader su nupieštu debesėliu lango kamputyje. Paspaudžiu. Atsidaro mažas langiukas. Paspaudžiu "Run". Išmeta kitą mažą langiuką, kur sukasi toks ratukas. reikia palaukti. Vėl langiukas. paspaudžiu "dalee", tada vėl "dalee". Tada kraunasi žalia juostelė. Tada paspaudžiu "otkryt fail".
Oho, kiek prirašiau blink.gif . Pabandykit, gal suprantamai išdėsčiau. Dar ką aš darau su jau atsiųstu žurnalu: iš karto neatidarau, o su pelyte perstumiu tą papkytę ant darbalaukio. Susidaro normalaus formato segtuvėlis. Tada mėėėgaujuosi modeliukais, vietoj to, kad sėsčiau prie mezginio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilitta @ 2013 10 22, 19:02)
bandysiu paaiškinti, kaip aš siunčiuosi: atsidaro tas langas, jame du "laikrodukai". Paspaudžiu ant to, kur parašyta "obyčnoe skačivanie". (Tada man išmeta nesąmoningą lentelę, kur prašo įvesti savo tel. Nr.). Uždarau kryželiu. Tada atsidaro langas su dviem  stačiakampiukais, juose rodiklytės ir ant vieno parašyta "skačiat fail s pomoščju depositfail downlader". Paspaudžiu. Vėl kartais meta langą su kažkokiu žaidimu, kurį siūlo žaisti. Uždarau tą langą. Tada pasirodo "downlader su nupieštu debesėliu lango kamputyje. Paspaudžiu. Atsidaro mažas langiukas. Paspaudžiu "Run". Išmeta kitą mažą langiuką, kur sukasi toks ratukas. reikia palaukti. Vėl langiukas. paspaudžiu "dalee", tada vėl "dalee".  Tada kraunasi žalia juostelė. Tada paspaudžiu "otkryt fail".
Oho, kiek prirašiau blink.gif . Pabandykit, gal suprantamai išdėsčiau. Dar ką aš darau su jau atsiųstu žurnalu: iš karto neatidarau, o su pelyte perstumiu tą papkytę ant darbalaukio. Susidaro normalaus formato segtuvėlis. Tada mėėėgaujuosi modeliukais, vietoj to, kad sėsčiau prie mezginio biggrin.gif

AČIŪ už išsamų aprašymą, pavyko parsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaa @ 2013 10 25, 11:48)
AČIŪ už išsamų aprašymą, pavyko parsisiųsti  4u.gif

Džiaugiuosi, kad galėjau padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Маленькая Diana. Спецвыпуск № 12 2013
Пуловеры: стильная классика

user posted image

dfiles
Atsakyti
Маленькая Diana №12 (декабрь 2013)