Man atrodo,kad ji yra depozito failuose,bet tik anglu kalba.Is cia galima atsisiusti paspaudus ant depozit fail.
QUOTE(ilgakojuke @ 2013 02 02, 19:20)
Aciu
O gal turit nuorodą ir "Dekoratyviniai krašteliai 2"? Senoji bent man neveikė, o daugiau lietuviško varianto nerandu
nesuprantu kodel neparsisiuncia man niekas lyg ir ta programa DJVU parsisiunciau bet faila atsiuncia o neatidaro Padekit prasau? Gal galit nuoroda ikelt kokia cia programa su kuria atsidaro sitie DepositFiles
QUOTE(Blue Rose @ 2013 02 04, 14:21)
Ir aš prie norinčiu prisidedu
QUOTE(Kutveliukas @ 2013 02 04, 10:58)
O gal turit nuorodą ir "Dekoratyviniai krašteliai 2"? Senoji bent man neveikė, o daugiau lietuviško varianto nerandu
Nuoroda puikiausiai veikia
QUOTE(Daliute @ 2013 02 05, 12:02)
kai jau turi atsidaryti laingas į kurį reikia suvesti apsaugos koda duoda tik atsakymą:
Такого файла не существует, доступ к нему ограничен или он был удален из-за нарушения авторских прав.
taigi, nuoroda lyg ir nebedirba.
QUOTE(axioma @ 2013 02 05, 11:36)
kai jau turi atsidaryti laingas į kurį reikia suvesti apsaugos koda duoda tik atsakymą:
Такого файла не существует, доступ к нему ограничен или он был удален из-за нарушения авторских прав.
man ta pati raso
Parašiau Pikkolo
Ačiū, pikkolo