Įkraunama...
Įkraunama...

Nojaus istorija

Oi, Nettuliuk, džiaugėmės, kai sužinojom apie Nojuko gimimą rolleyes.gif , liūdėjom, kai vėlų vakarą guodeis Nojuką ligoninėn paguldžius unsure.gif ... Skaitydama vėl viską išgyvenau iš naujo wub.gif ... Smagu, kad jau praėjo rizikingiausias laikotarpis 4u.gif , bet vistiek labiausiai linkiu mažiukui (ir, aišku, tau) sveikatos. Ir lauksim dabar Nojuko sesutės rolleyes.gif . O tu paskubėk, kad nenunyktų mūsų nestuke.gif skyrelis hihihi.gif
Atsakyti
Gizmulka, labai ačiū už pagyrimus. 4u.gif Būtinai parašyk ir savo istoriją, nors kai rašiau, atrodo, kad antrą kartą viską išgyvenau, ir tikrai ne vieną ašarytę nubraukiau, tačiau kai pagalvoji viską galima iškęsti, kad tik paskui vaikutis būtų laimingas ir nesikartotų tokie baisūs įvykiai...
Astara, sveikatytės visada reikia, ačiū ax.gif Ir aš kuo puikiausiai prisimenu kaip man padėjo Nojuką ant krūtinės, nors iš pradžių buvo baisoka, ar gerai apkabinu, tačiau jausmas neišpasakytas wub.gif
Eveneir, tikiuosi nebereiks mums iškęsti kančių mirksiukas.gif
Kuziuk, jūs tikriausiai neįsivaizduojat kaip tą vakarą man reikėjo jūsų paramos. Nors jau buvo naktis kai grįžau iš ligoninės be Nojaus, tačiau jūs gan ilgai sėdėjot kartu ir guodėt mane kol aš laukiau tyrimų rezultatų. Neįsivaizduoju kaip būčiau ištvėrus atrodo tokią ilgą naktį. Ačiū wub.gif Ir vėl ašaros byra.
Džiaugiuos, kad yra SM, ir kad čia galima rasti tokių nuoširdžių žmonių 4u.gif
Atsakyti
dideliausias pagyrimo zodis sauniai mamytei! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2006 05 24, 19:11)
dideliausias pagyrimo zodis sauniai mamytei!  4u.gif

Ačiū 4u.gif Iš tiesų anksčiau gal ir nesuprasdavau kiek kančių reikia patirti kiekvienai mamytei, bet dabar tai visoms po medalį išrašyčiau 4u.gif
Atsakyti
Netta, labai graži ir jaudinanti istorija 4u.gif . Nojuko norėčiau sau į žentus rolleyes.gif , fainuolis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ttjj @ 2006 06 01, 21:11)
Netta, labai graži ir jaudinanti istorija 4u.gif . Nojuko norėčiau sau į žentus rolleyes.gif , fainuolis ax.gif .

ttjj bigsmile.gif nuotaiką pakėlei thumbup.gif Ačiū už komplimentą, o marčios dar neturiu, tai gal ir susitartumėm mirksiukas.gif Nors Atėnė tavo vyresnė, bet kaip gerai pora skambėtų: Nojus ir Atėnė thumbup.gif
Atsakyti
didziausios jums sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2006 06 08, 09:53)
didziausios jums sekmes 4u.gif

Labai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai aprašei... Ir svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi... P.S. Labai gražus berniukas tavo... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sėkmės jums augant 4u.gif
Atsakyti
Na va senai buvau užsukusi į šią temukę, o dabar įkeliu Nojaus nuotraukas. Mes dabar jau penkių metų 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti