Oi, Nettuliuk, džiaugėmės, kai sužinojom apie Nojuko gimimą , liūdėjom, kai vėlų vakarą guodeis Nojuką ligoninėn paguldžius ... Skaitydama vėl viską išgyvenau iš naujo ... Smagu, kad jau praėjo rizikingiausias laikotarpis , bet vistiek labiausiai linkiu mažiukui (ir, aišku, tau) sveikatos. Ir lauksim dabar Nojuko sesutės . O tu paskubėk, kad nenunyktų mūsų skyrelis
Gizmulka, labai ačiū už pagyrimus. Būtinai parašyk ir savo istoriją, nors kai rašiau, atrodo, kad antrą kartą viską išgyvenau, ir tikrai ne vieną ašarytę nubraukiau, tačiau kai pagalvoji viską galima iškęsti, kad tik paskui vaikutis būtų laimingas ir nesikartotų tokie baisūs įvykiai...
Astara, sveikatytės visada reikia, ačiū Ir aš kuo puikiausiai prisimenu kaip man padėjo Nojuką ant krūtinės, nors iš pradžių buvo baisoka, ar gerai apkabinu, tačiau jausmas neišpasakytas
Eveneir, tikiuosi nebereiks mums iškęsti kančių
Kuziuk, jūs tikriausiai neįsivaizduojat kaip tą vakarą man reikėjo jūsų paramos. Nors jau buvo naktis kai grįžau iš ligoninės be Nojaus, tačiau jūs gan ilgai sėdėjot kartu ir guodėt mane kol aš laukiau tyrimų rezultatų. Neįsivaizduoju kaip būčiau ištvėrus atrodo tokią ilgą naktį. Ačiū Ir vėl ašaros byra.
Džiaugiuos, kad yra SM, ir kad čia galima rasti tokių nuoširdžių žmonių
Astara, sveikatytės visada reikia, ačiū Ir aš kuo puikiausiai prisimenu kaip man padėjo Nojuką ant krūtinės, nors iš pradžių buvo baisoka, ar gerai apkabinu, tačiau jausmas neišpasakytas
Eveneir, tikiuosi nebereiks mums iškęsti kančių
Kuziuk, jūs tikriausiai neįsivaizduojat kaip tą vakarą man reikėjo jūsų paramos. Nors jau buvo naktis kai grįžau iš ligoninės be Nojaus, tačiau jūs gan ilgai sėdėjot kartu ir guodėt mane kol aš laukiau tyrimų rezultatų. Neįsivaizduoju kaip būčiau ištvėrus atrodo tokią ilgą naktį. Ačiū Ir vėl ašaros byra.
Džiaugiuos, kad yra SM, ir kad čia galima rasti tokių nuoširdžių žmonių
dideliausias pagyrimo zodis sauniai mamytei!
QUOTE(Niune @ 2006 05 24, 19:11)
dideliausias pagyrimo zodis sauniai mamytei!
Ačiū Iš tiesų anksčiau gal ir nesuprasdavau kiek kančių reikia patirti kiekvienai mamytei, bet dabar tai visoms po medalį išrašyčiau
Netta, labai graži ir jaudinanti istorija . Nojuko norėčiau sau į žentus , fainuolis .
QUOTE(ttjj @ 2006 06 01, 21:11)
Netta, labai graži ir jaudinanti istorija . Nojuko norėčiau sau į žentus , fainuolis .
ttjj nuotaiką pakėlei Ačiū už komplimentą, o marčios dar neturiu, tai gal ir susitartumėm Nors Atėnė tavo vyresnė, bet kaip gerai pora skambėtų: Nojus ir Atėnė
didziausios jums sekmes
Labai grazi istorija, sekmes jums
sėkmės jums augant
Na va senai buvau užsukusi į šią temukę, o dabar įkeliu Nojaus nuotraukas. Mes dabar jau penkių metų