Įkraunama...
Įkraunama...

Nojaus istorija

Tavo Nojus thumbup.gif ir grazi istorija. Bukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
Netta, saunuole tu, tavo vyras ir aisku Nojukas wub.gif wub.gif labai grazi graziai aprasyta istorija wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi ir istorija ir vaikiukas thumbup.gif Aukit sveiki ir laimingi,viskas kas bloga vistiek pasimirsta 4u.gif
Atsakyti

Taip jau viskas sudėliota, kad per skausmus, išgyvenimus, nerimus sulaukiame savo stebuklėlių. Sėkmės jums, aukite sveikučiai, dideli ir gražūs. biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus ir laimingas berniukas wub.gif nuotraukytėj.... Džiugu, kad viskas baigėsi ir gali glausti šalia savo berniuką. Linkiu greit sulaukti ir išsvajotos dukrytės wub.gif
Atsakyti
Eleina, rena, babania, krisiune, Eimute ačiū už pagyras bigsmile.gif Ir tikrai tikiuosi, kad blogus prisiminimus galėsiu paslėpti ir gyventi tik džiugiomis akimirkomis 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija 4u.gif thumbup.gif wub.gif pamenu ir aš norėjau vieno, tik as norėjau berniuko, tik nežinau kodėl, o man gimė nuostabi, padykusi mergytė bigsmile.gif 4u.gif Sveikatytės Jums DAUG wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kerri, tikiuosi, kad ligos daugiau nebeužpuls, o ir laimės netrūks 4u.gif
waidoolka, na vat dažnai būna, kad nori vieno, o gimsta kitas bigsmile.gif Tu džiaugiesi dukryte, o aš sūneliu. wub.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija, apsiverkiau 4u.gif

nors atrodo ir anksciau viska zinojau, bet kai viskas taip vienoje vietoje surasyta, tai negali nejaudinti smile.gif

ech... reiks ir man kada mano istorija aprasyt
Atsakyti
Džiaugiuosi už jūsų šeimą. biggrin.gif Gražus berniukas. Aukit sveiki ir laimingi. Tegul ligos jūsų berniuką aplenkia.
Ach, kokie gražūs tie prisiminimai apie gimdymus...ypač tas momentas kai vaikelis jau ant mamytės pilvelio...
Atsakyti
Per kančias į žvaigždes rolleyes.gif Fainuolis jūsų berniukas 4u.gif Sėkmės.
Atsakyti