Tavo Nojus ir grazi istorija. Bukit diduciai ir sveikuciai
Taip jau viskas sudėliota, kad per skausmus, išgyvenimus, nerimus sulaukiame savo stebuklėlių. Sėkmės jums, aukite sveikučiai, dideli ir gražūs.
Labai gražus ir laimingas berniukas nuotraukytėj.... Džiugu, kad viskas baigėsi ir gali glausti šalia savo berniuką. Linkiu greit sulaukti ir išsvajotos dukrytės
Eleina, rena, babania, krisiune, Eimute ačiū už pagyras Ir tikrai tikiuosi, kad blogus prisiminimus galėsiu paslėpti ir gyventi tik džiugiomis akimirkomis
Labai graži istorija pamenu ir aš norėjau vieno, tik as norėjau berniuko, tik nežinau kodėl, o man gimė nuostabi, padykusi mergytė Sveikatytės Jums DAUG
Kerri, tikiuosi, kad ligos daugiau nebeužpuls, o ir laimės netrūks
waidoolka, na vat dažnai būna, kad nori vieno, o gimsta kitas Tu džiaugiesi dukryte, o aš sūneliu.
waidoolka, na vat dažnai būna, kad nori vieno, o gimsta kitas Tu džiaugiesi dukryte, o aš sūneliu.
Nuostabi istorija, apsiverkiau
nors atrodo ir anksciau viska zinojau, bet kai viskas taip vienoje vietoje surasyta, tai negali nejaudinti
ech... reiks ir man kada mano istorija aprasyt
nors atrodo ir anksciau viska zinojau, bet kai viskas taip vienoje vietoje surasyta, tai negali nejaudinti
ech... reiks ir man kada mano istorija aprasyt
Džiaugiuosi už jūsų šeimą. Gražus berniukas. Aukit sveiki ir laimingi. Tegul ligos jūsų berniuką aplenkia.
Ach, kokie gražūs tie prisiminimai apie gimdymus...ypač tas momentas kai vaikelis jau ant mamytės pilvelio...
Ach, kokie gražūs tie prisiminimai apie gimdymus...ypač tas momentas kai vaikelis jau ant mamytės pilvelio...
Per kančias į žvaigždes Fainuolis jūsų berniukas Sėkmės.