Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

Dėkui, aš atėjau su nekarpytais plaukais, bet man pasakė kad neatrodys gražiai jei jie bus lygūs, atrodys kaip linija nubrėžta tai ir iškarpė, ir man labai patiko toks iškrpymas senai norėjau taip, bet maniau man netiks.
Pas ką kirpau parašysiu į až.
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 29, 19:14)

Grazu... 4u.gif
Atsakyti
sinceraaa, gražus perėjimas labai, bet man ombre gražiausiai atsiskleidžia ant ilgų arba, geriausia, ant laabai ilgų plaukų wub.gif
Atsakyti
Sinceraa ,grazu !

Tigriau ,kartojuosi- labai!

as daziau birzeli- geriausia ka esu padariusi savo plaukams! niekada nebedazysiu.praejo pusmetis - plaukai atrodo dar geriau,nei pradzioje ,omeny turiu spalvas.pereina taip graziai ,jokiu bedu del ataugusiu saknu - kasdien kaip is kirpyklos biggrin.gif

tiesa,pamelavau - noriu purple dip dye ,bet isblukus tektu nukirpti ...
Atsakyti
Tigriusss tikrai nerealiai grazu smile.gif Idomu dar butu pamatyti kaip atrodo ant tiesiu plauku jusu ombre bigsmile.gif
Atsakyti
Ir man teko isbandyti ombre stiliu.
Plaukai iki peciu, kirpti ilgejancia kare.
Rudu plauku galus sviesinau pagal Alexia Chung
user posted image
Man gavosi labai naturaliai, norejosi net ryskesnio kontrasto.
Dabar vel nusidaziau viena spalva plaukus ir atauginesiu savo naturalia spalva.
Po kokiu 4 men. manau turesiu ataugusius gerokai plaukus o tuo paciu ir ombre, nes ketinu nebedazyti saknu, o su galais pasidaryti kazka spalviskai grazaus.

Imetu kelias foto, kurias radau internete ieskodama sau norimo ombre varianto, gal kam pravers smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Labai norisi raudono atspalvo savo plaukiuose, teks bandyti smile.gif
Atsakyti
uoj, tigriuss, dabar tik pamačiau Jūsų plaukučius. Fantastiški wub.gif
Atsakyti
Man labai patiko tiesių plaukų ombre:

user posted image

user posted image
Atsakyti
ar as klystu bet ombre buna ir sruoguojami plaukai ?na galai lygiai viena spalva nutepti, o nuo virsugalvio sruoguoja ? g.gif
man labai grazu kaip ties veidu plonos sruogytes tarsi saules nublukintos buna.. o ne tik galai sviesus.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 08 sausio 2013 - 14:27
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
as pati taip noreciau .. labi bijau vientisos pilkos spalvos prie veido.. noriu kad nuo auksciau prasidetu sviesejimas, ne tik galuose.
Atsakyti
Paskutinysis super wub.gif
Atsakyti
user posted image
sitas irgi man grazu ax.gif
Atsakyti