Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

pasiskambinau savo kirpejai tai ji moka dazyti ombre , sako teko apsimokinti nes norinciu nemazai yra smile.gif gaila kad nsn nusidaziau sruogomis dar keratina pasidariau pries savaite , palauksiu 1.5-2 men ir tada varysiu dazytis .
Atsakyti
gal kas gundotes reversed ombre ? bigsmile.gif bigsmile.gif 2013 bus lb madingesnis uz paprasta ombre
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 12 15, 16:32)
gal kas gundotes reversed ombre ? bigsmile.gif  bigsmile.gif 2013 bus lb madingesnis uz paprasta ombre

Pazejau, kas CIA per daiktas, nebuvau girdejus. Man tai jis netiktu, nes sviesios saknys man negraziai atrodo... Bet paprastajam ombre brestu brestu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 12 15, 16:16)
Pazejau, kas CIA per daiktas, nebuvau girdejus. Man tai jis netiktu, nes sviesios saknys man negraziai atrodo... Bet paprastajam ombre brestu brestu....  smile.gif

o as bijau to tamsumo prie saknu kazkaip, nors ir dazyciausi ash medium blonde, bet vistiek galvoju ar nebusiu tokia pilka nuobodi prie veido, g.gif
kova eisiu dazytis tai paziuresiu ar dar noresiu to ombre, jauciu kad gal ir nea..
man patinka sruogos, tik kai nusidazo ir tas 1 cm nebuna nudazyta mane varo i nevilty , lygios plauku spalvos nenoriu tai atrodytu ombre pats tas butu .. ax.gif

gal iki kovo padauges reversed ombre ir uzsikabinsiu lbiau ant jo:)
Atsakyti
tai gal visgi kasnors zino kas ir kur klaipedoje dazo ombre stiliumi?
Atsakyti
na patarkit kokia kirpeja ax.gif
Atsakyti
Man ir praverstų Ombre dažanti kirpėja Klaipėdoje, tik nelabai pastebiu aš merginų Klaipėdoje su gražiu Ombre sad.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuu @ 2012 12 21, 19:14)
Man ir praverstų Ombre dažanti kirpėja Klaipėdoje, tik nelabai pastebiu aš merginų Klaipėdoje su gražiu Ombre sad.gif

gal tiesiog neatsiranda tokiu drasiu, nes as apskritai nelabai pastebiu klaipedoje merginu su ombre smile.gif
Atsakyti
4u.gif nuoroda

Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 12 21, 21:49)

nerizikuociau schmoll.gif
Atsakyti
nesamone paciai dazytis, kaip nugaroje matysi doh.gif
Atsakyti
Aš ir nerizikuočiau pati dažytis Ombre. O labai norečiau tokio šviesaus Ombre kaip kad pas Lauren Conrad
user posted image
Atsakyti