Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(disiel @ 2013 10 09, 16:27)
Labai graziai atrodo tavo plaukuciai smile.gif o kur asta dirba? As buvau pas Rida stura, pas ji pirma jart labai graziai nudaze ombre, o dabar nutonavo ir gavosi vientisa pilka spalva sad.gif nesu patenkinta, noriu sviesiu sruogeliu

Ačiū smile.gif Asta dirba Junoroj mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Pas ka Vilniuje einat Ombre dazytis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 10 21, 14:10)
Pas ka Vilniuje einat Ombre dazytis?  4u.gif

as daziausi pas rida stura. darba pirma karta tikrai atliko gerai, labai grazi spalva gavosi. taciau paskutini kart kai lankiausi jis manes nedaze ombre, o uzdejo pilka spalva. dabar is tiesu kai prasiplove, tai visai ir neblogai atrodo, bet.. visgi ne tai, ko norejau. daug kas is kirpeju purtosi nuo to ombre, nes darbo labai daug biggrin.gif

o gal kas zino, kas KLAIPEDOJe gerai dazo ombre stilium ar bent sviesina graziai? bucau dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, mastau dazytis ombre stiliumi, bet nezinau kuria spalva, noreciau pabandyti gal labiau i auksine, kazin ar tiktu`?* ar labai plauku galiukai buna kaip 'isdziuve' sausi?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 10 24, 18:39)
sveikos merginos, mastau dazytis ombre stiliumi, bet nezinau kuria spalva, noreciau pabandyti gal labiau i auksine, kazin ar tiktu`?* ar labai plauku galiukai buna kaip 'isdziuve' sausi?

Tinka ar ne, manau, geriausiai patartų kirpėja mirksiukas.gif O dėl galiukų, tai maniškiai tragiškai atrodė, tepu visokiais aliejais, kaukėm ir t.t., tai po truputį taisosi situacija. Bet po dažymo kurį laiką tiesiog akyse trupėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 10 24, 17:48)
Tinka ar ne, manau, geriausiai patartų kirpėja  mirksiukas.gif O dėl galiukų, tai maniškiai tragiškai atrodė, tepu visokiais aliejais, kaukėm ir t.t., tai po truputį taisosi situacija. Bet po dažymo kurį laiką tiesiog akyse trupėjo  blink.gif

del galiuku labiausiai ir bijau verysad.gif toks jausmas jog viska padarai kad galiukai atrodytu kuo sveikesni, bet kartu norisi taip nusidazyti.. doh.gif
Atsakyti
Galiukai tikrai nutrupės ir paskui prireiks kokių metelių jiems atstatyti, bet aš tai žinojau ir kažkaip nesigailiu nusidažius, tiesiog jau pati pamąstyk kas svarbiau smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nesigailiu nusidažius smile.gif Tiesiog reikia skirti daugiau dėmesio galiukams ir dažniau pakirpt.
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2013 10 21, 22:51)

Tai kad beda, kai saknys dazytos viena spalva, galai ombrinti, po to saknis vel dazyt reikia ir sunku perejima grazu daryt doh.gif Mano sesei irgi pasiule tipo tamsint vel visus plaukus, nes tiesiog gaila laiko ir galbut ner patirties, kaip ta ombre graziai priziuret per sekancius vizitus smile.gif
Atsakyti
man po ombre dazymo taip istrupejo galiukai kad teko kirpti 10cm.aisku atrode dailiai bet nzn ar dar taip rizikuociau verysad.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
tobula! wub.gif
jeigu zinot merginos kur galima rasti koki nors gera kirpeja kuris turi tikrai patirties ir moka kokybiskai nudazyti plaukus ombre, gal galit pasiulyti kur ? wub.gif
Atsakyti