Aciu someday labai labai grazu
Sveikos, mano plaukai pilkai lietuvisku,taciau nudazyti tamsiai ruda spalva. Labai svajoju apie ombre dazyma, su keletu dazu bandziau sviesinti,jokio poveikio. Kaip supratau reikes naudoti spalvos isemeja. Taciau ar pavyks puse plauku graziai isimti,o po to uzdazyti kad matytusi tolygus spalvos perejimas?
QUOTE(Elle_ @ 2013 09 11, 16:05)
someday..., kiek mokėjote už tokį gražų ombre?
Pirma karta, kai dare ombre, daze velimo technika galus sruogom, tada dar keliom spalvom, mokejau 280 su kirpimu. Db daze saknis, tonavo keliom spallvom ir kirpo, mokejau 190lt.
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 04, 19:10)
supratau, skambinau ten į saloną, sakė Dainova nebedaro ombre, nes daug laiko užima, nebent pas kurią kitą..
Galit drasiai ten pas Asta maciau kelis jos lb grazus. Ir temoj viena nare buvo imetus foto, tikrai puikus. Eiciau drasiai.
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 04, 19:10)
supratau, skambinau ten į saloną, sakė Dainova nebedaro ombre, nes daug laiko užima, nebent pas kurią kitą..
Aš buvau pas Astą, tikrai nedvejodama eisiu ir vėl pas ją
QUOTE(Leveret @ 2013 10 05, 20:55)
Aš buvau pas Astą, tikrai nedvejodama eisiu ir vėl pas ją
būtent dėl ombre? kokios kainos pas ją?
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 06, 10:10)
būtent dėl ombre? kokios kainos pas ją?
Taip, paverskit kelis puslapius atgal, buvau įkėlus nuotrauką 280Lt mokėjau.
Panos, o kaip jums saknis padazo veliau? Ar visos naturalia spalva turit ir jokiu ziliuku?
QUOTE(Egliukasz @ 2013 10 07, 09:08)
Panos, o kaip jums saknis padazo veliau? Ar visos naturalia spalva turit ir jokiu ziliuku?
Pas mane natūralios, tai negaliu nieko pasakyt šiuo klausimu
QUOTE(Leveret @ 2013 10 06, 13:05)
Taip, paverskit kelis puslapius atgal, buvau įkėlus nuotrauką 280Lt mokėjau.
Labai graziai atrodo tavo plaukuciai o kur asta dirba? As buvau pas Rida stura, pas ji pirma jart labai graziai nudaze ombre, o dabar nutonavo ir gavosi vientisa pilka spalva nesu patenkinta, noriu sviesiu sruogeliu
Gal galit parekomenduoti, kas klaipedoje graziai dazo ombre ?