Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

Leveret,grazus,subtilus,'nezviegiantis' ombre.Graziai wub.gif grazus kontrastas.
Atsakyti
Kažko labai aptilus tema g.gif

Merginos, kurios turit ombre, pasidalinkit, kaip prižiūrit plaukus, nes aš žiūriu, kad labai sausėja ir skilinėja galai po šviesinimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 06 02, 13:20)

wub.gif
Atsakyti
As taip pat noriu nusidazyti ombre.Siuo met plauku spava sviesiai ruda,tai ta ruda noreciau pasitamsinti,o galus pasviestint.Zinau,kad galams butu sakes su sakutem,nes pries 3metus pradejau iseidineti is juodos spalvos,per kokius metus laiko tapau ruda.Spalva iseme su spalvos isemeju kaip ir normaliai viskas buvo,bet kazkur pries metus pasidariau chemini tiesinima tai tada buvo jau amen mano galams.Kazkiek vis pakirpau,visad naudoju kauke,aliejukus ir pan,tai plaukai pakenciami,bet siaip ne kazka,Galvoju jei jau visai susigadintu po dazymo tai ka kirpciau kokius 5 cm ar kiek daugiau ir auginciau bet ziauriai noriu to ombre ax.gif pirmadieni skambinsiu kirpejai,ziuresiu kada priims smile.gif
Atsakyti
gal kas galit pasakyti, kur vilniuje kirpėjos supranta lietuviškai, kai prašai ombre? unsure.gif
jau gaila ir pinigėlių, ir plaukų verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, gal pasiulytumete Vilniuje, kas gerai padazytu saknis po ombres ir galbut tamsia spalva paryskintu, nes nubluko po vasaros. na, aisku nesugadinant sviesiu mano galu.
tiesa, kas pasidaziusios ombre, kaip priziurite galus? maniskiai sausoki ir kad issisakoje, issikeroje. teplioju aliejum, ale tas pats
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2013 07 24, 22:56)

tiesa, kas pasidaziusios ombre, kaip priziurite galus? maniskiai sausoki ir kad issisakoje, issikeroje. teplioju aliejum, ale tas pats

Dek kaukes kiekvieno plovimo metu,aliejuka kasdien jei ir neplauti ta diena plaukai ir dar neblogai ampoles palaikant kiek imanoma ilgiau, kaip ir kasdienai daugiau nieko neprigalvosi:)
Atsakyti
Leveret atrodo nuostabiai kaip is zurnalo virselio, gaila mano plaukuciai trumpesni ir kazkaip mano nuomone graziausiai sitas plaukuciu dazymas atsiskleidzia ilgu plauku sukuosenoje:)
O pas sita mergina plaukai stori ir dailus ammm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ar nkrs viena turit spalvota ombre? ne tik ruda ar sviesu? bet ir kokios kitos spalvos, svelnu pastelini kad ir rausva? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 07 01, 20:50)
Kažko labai aptilus tema  g.gif

Merginos, kurios turit ombre, pasidalinkit, kaip prižiūrit plaukus, nes aš žiūriu, kad labai sausėja ir skilinėja galai po šviesinimo  unsure.gif

Aš turiu ombre,tiesa nelabai ryškų,plaukų galai šviesiai rudi rolleyes.gif
Prižiūriu taip pat,kaip ir iki dažymo "ombre"-šampūnas,kiekvieną kartą kaukė(rečiau tik balzamas) ir,žinoma,aliejukas mirksiukas.gif
Plaukai po dažymo visiškai nesuprastėjo,mąstau dar truputį pašviesinti pačius galus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 15, 20:29)
Man kirpėja pasakė, kad jei noriu tamsinti visus plaukus (na iš esmės, visą galvą patamsint) ir tada ombre stilium galus pašviesint, tai reiks kažkokiu būdu velt plaukus, visas dažymas užtrunka kokias 4 val.. Pagooglinau http://www.youtube.c...h?v=s15sdtWb5w4 ar kažkas būtent taip dažėsi, su tuo vėlimu? Kažkaip pasižiūri tam pačiam youtube, tai merginos paprastai elementariuoju būdu nusidažo pačios..

tigriuss kaip jums dažė?

Aš neseniai dažiausi Ombre pas kirpėją Auksuolę http://grozionamai.net/news.php , rezultatu esu patenkinta, ji irgi tokiu vėlimo būdu dažė.
Gal kada vėliai įkelsiu foto, dabar neturiu.
Atsakyti
Sveikos, gaivinu apmirusia temuke! Sian po puses metu grizau pas Dainora JUNOROJ pasviezint savojo Ombre (pirma kart tiek laiko nebuvo ko eit pas kirpeja, puikiai laikesi kirpimas, spalva ploves, bet graziai, saknu spalva buvo nutaikyta 100% net nemaciau kada ataugineja). Buvo uzejes bzikas kirpt plaukus, nezinojau kaip ziuresis prie ombre, bet isejau pasisokinedama! Nu taip graziai paspalvino, apkirpo, atsviezino! Labai labai patinka. Ir siaip jauciu atradus savo KIRPEJA. Puikiai dirba ir labai malonus zmogus. Imetu foto, nzn kaip jums, bet man grazu!
user posted image
Atsakyti