QUOTE(odriana @ 2013 04 26, 18:19)
Na bent aš jau prieš kelias dienas nusprendžiau eiti pas savo kirpėją ir nerizikuoti dažyti su tais Loreal ombre namie, nes išvis nesu dažiusi plaukų, tai geriau nerizikuosiu ir sutaupysiu pinigų bei nervų
Na, as esu linkusi dazytis namie, nes man kirpykloje neisgauna tokio atspalvio, kuri as paprastai nesioju, gauna arba ruda, arba tamsiai raudona ir ramina, tipo prasiplaus, bus gerai. Tiek tu raminimu girdejau, kad nebesidazau salonuose. Viena karta isejau VIOLETINE
Su ta OMBRE sukvailiuojau - turejau numatyti, kad Lorealio dazai ne mano Herbatint, na, bet kai pakirpo, atrodo visai neblogai Tiesa ta ombre uzdazysiu neuzilgo, nes nepatiko.
mane kirpeja atkalbejo nuo ombre... nes mano plauku galai ypac sausi,o plaukai sunkiai imami dazu , tad reikia stirpiu dazu , tai sake nutrupes man galiukai
Man labai gražu, kai ombre išgaunamas dažant sruogomis, kaip merginos pirmuose temos puslapiuose (raudonos sruogos ant ilgų juodų plaukų). Pati labai norėčiau violetinių sruogų, bet mano plaukai dažyti šaltu labai tamsiai rudu atspalviu, o, norint išgauti violetinę, matyt, reiktų sruogas pirma balinti, tik tada dėti spalvą. Įtariu, kad visas grožis greit nusilpautų ir likčiau su oranžinėm šiurenom
Va čia man labaaaai gražu:
Pati norėčiau švelnesnio varianto:
Va čia man labaaaai gražu:
Pati norėčiau švelnesnio varianto:
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 24, 22:07)
Tai aišku, kad atsimenu, vienas iš gražiausių čia matytų
O dar dažytis žadat šiuo stiliumi?
O dar dažytis žadat šiuo stiliumi?
ačiūūū
dabar vėl durnumas užėjo ant trumpo kare, bet jaučiu, kaip užėjo staigiai, taip praeis. bet kas liečia dažymą, tai norėčiau neužilgo tokia tamsiai labai ruda, beveik juoda, matine (nemoku paaiškint) spalva dažytis, tai jaučiu bandyčiau ir ombre tamsesnį galams pasirodysiu, jei ką!
Labai gražu ir man ombre kokiais nors spalvotais galais, bet reikia pripažinti, kad tiek plaukai, tiek jų savininkė turi būti įspūdingo grožio, kad toks ombre atrodytų gerai
QUOTE(Ixora @ 2013 04 30, 07:52)
Labai gražu ir man ombre kokiais nors spalvotais galais, bet reikia pripažinti, kad tiek plaukai, tiek jų savininkė turi būti įspūdingo grožio, kad toks ombre atrodytų gerai
visiskai pritariu
man labai grazus tas ombre su violetiniais galiukais, bet ir patys plaukai ten kaip is pasakos
QUOTE(Tutia @ 2013 04 29, 22:46)
ačiūūū
dabar vėl durnumas užėjo ant trumpo kare, bet jaučiu, kaip užėjo staigiai, taip praeis. bet kas liečia dažymą, tai norėčiau neužilgo tokia tamsiai labai ruda, beveik juoda, matine (nemoku paaiškint) spalva dažytis, tai jaučiu bandyčiau ir ombre tamsesnį galams pasirodysiu, jei ką!
Ooho, trumpas kare iš jūsų plaukų ilgio drąsu Geriau neskubėti
Lauksim jūsų naujo ombre nuotraukų
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2013 04 29, 21:58)
Antras variantas tai gražiai atrodo
QUOTE(terranova @ 2013 03 24, 15:52)
balayage dazymas yra 2 tonom ar net vienu tonu sviesesnis nei jusu plaukai kaip sakant dazymas vadinamas saules pabuciuotas, o ombre dazymas gali but ir didelis skirtumas daleiskim virus juodas vidurys gali but rudas o galai isvis raudoni, na daugiau dramatiskas, kontrastiskas vaizdas
Papildyta:
o dar yra naujas budas DIP DYE
Papildyta:
o dar yra naujas budas DIP DYE
Neklaidinkite žmonių ! Terminas balayage reiškia dažymo techniką, o ne atspalvio parinkimą. Pats žodis kilęs iš prancūzų k. ir reiškia plaukų dažymą laisvais potėpiais teptuku, nenaudojant folijos ar kepuraitės. Gaunamas efektas - natūraliai atrodančios sruogos. Jos gali būti tamsios, gali būti šviesios. Kadangi taip dažant stengiamasi atkartoti natūralų plaukų nublukimą saulėje, tai dažniausiai sruogos šviesėja į plaukų apačią, ir eina pagal natūralų plaukų judesį.
QUOTE(Xela @ 2013 05 02, 15:42)
Laaabai gražus ombre. Kokiais dažais arčiausiai šaknų dažyta ir gal atspalvį žinot?
Xela, labai labai gražu! Daugiau informacijos - kas dažė, kur, už kiek?
Mieste šiuo metu mažau nemažai ombre dažytų plaukų, bet tikrai gražiai atrodančių (spalvos, perėjimai ir pan.) - vienetai. Norėčiau ir aš, bet plaukai natūraliai juodi, net ir internete mažai gražių pavyzdžių, jaučiu, kad su teisingos spalvos išgavimu būtų daugiau vargo, nei grožio.
Jei pačiai reikėtų rinktis, kur dažytis - turbūt važiuočiau į Kauną, Junoros kirpyklą. Merginos čia temoje rašė ir buvo dėjusios ten dažytus ombre, plius facebooke yra kirpyklos pavyzdžių - panašu, kad kirpėjos žino, ką daro.
Mieste šiuo metu mažau nemažai ombre dažytų plaukų, bet tikrai gražiai atrodančių (spalvos, perėjimai ir pan.) - vienetai. Norėčiau ir aš, bet plaukai natūraliai juodi, net ir internete mažai gražių pavyzdžių, jaučiu, kad su teisingos spalvos išgavimu būtų daugiau vargo, nei grožio.
Jei pačiai reikėtų rinktis, kur dažytis - turbūt važiuočiau į Kauną, Junoros kirpyklą. Merginos čia temoje rašė ir buvo dėjusios ten dažytus ombre, plius facebooke yra kirpyklos pavyzdžių - panašu, kad kirpėjos žino, ką daro.