Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

Aš buvau nusidažiusi raudonai. Su laikinais rusiškais dažais. Nusiplovė po mėnesio kažkur. Namie dažiausi. Iš pradžių gražiai atrodo, bet kai blukti pradede jau nebe. Jie mokėčiau įkelčiau nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 04 26, 18:19)
Na bent aš jau prieš kelias dienas nusprendžiau eiti pas savo kirpėją ir nerizikuoti dažyti su tais Loreal ombre namie, nes išvis nesu dažiusi plaukų, tai geriau nerizikuosiu ir sutaupysiu pinigų bei nervų smile.gif

Na, as esu linkusi dazytis namie, nes man kirpykloje neisgauna tokio atspalvio, kuri as paprastai nesioju, gauna arba ruda, arba tamsiai raudona ir ramina, tipo prasiplaus, bus gerai. Tiek tu raminimu girdejau, kad nebesidazau salonuose. Viena karta isejau VIOLETINE doh.gif blink.gif
Su ta OMBRE sukvailiuojau - turejau numatyti, kad Lorealio dazai ne mano Herbatint, na, bet kai pakirpo, atrodo visai neblogai smile.gif Tiesa ta ombre uzdazysiu neuzilgo, nes nepatiko. blush2.gif
Atsakyti
mane kirpeja atkalbejo nuo ombre... nes mano plauku galai ypac sausi,o plaukai sunkiai imami dazu , tad reikia stirpiu dazu , tai sake nutrupes man galiukai unsure.gif
Atsakyti
Man labai gražu, kai ombre išgaunamas dažant sruogomis, kaip merginos pirmuose temos puslapiuose (raudonos sruogos ant ilgų juodų plaukų). Pati labai norėčiau violetinių sruogų, bet mano plaukai dažyti šaltu labai tamsiai rudu atspalviu, o, norint išgauti violetinę, matyt, reiktų sruogas pirma balinti, tik tada dėti spalvą. Įtariu, kad visas grožis greit nusilpautų ir likčiau su oranžinėm šiurenom biggrin.gif

Va čia man labaaaai gražu:
user posted image

Pati norėčiau švelnesnio varianto:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 24, 22:07)
Tai aišku, kad atsimenu, vienas iš gražiausių čia matytų thumbup.gif

O dar dažytis žadat šiuo stiliumi? rolleyes.gif

ačiūūū 4u.gif

dabar vėl durnumas užėjo ant trumpo kare, bet jaučiu, kaip užėjo staigiai, taip praeis. biggrin.gif bet kas liečia dažymą, tai norėčiau neužilgo tokia tamsiai labai ruda, beveik juoda, matine (nemoku paaiškint) spalva dažytis, tai jaučiu bandyčiau ir ombre tamsesnį galams smile.gif pasirodysiu, jei ką!
Atsakyti
Labai gražu ir man ombre kokiais nors spalvotais galais, bet reikia pripažinti, kad tiek plaukai, tiek jų savininkė turi būti įspūdingo grožio, kad toks ombre atrodytų gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 04 30, 07:52)
Labai gražu ir man ombre kokiais nors spalvotais galais, bet reikia pripažinti, kad tiek plaukai, tiek jų savininkė turi būti įspūdingo grožio, kad toks ombre atrodytų gerai  ax.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
man labai grazus tas ombre su violetiniais galiukais, bet ir patys plaukai ten kaip is pasakos biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 04 29, 22:46)
ačiūūū  4u.gif

dabar vėl durnumas užėjo ant trumpo kare, bet jaučiu, kaip užėjo staigiai, taip praeis. biggrin.gif bet kas liečia dažymą, tai norėčiau neužilgo  tokia tamsiai labai ruda, beveik juoda, matine (nemoku paaiškint) spalva dažytis, tai jaučiu bandyčiau ir ombre tamsesnį galams smile.gif pasirodysiu, jei ką!

Ooho, trumpas kare iš jūsų plaukų ilgio drąsu biggrin.gif Geriau neskubėti biggrin.gif

Lauksim jūsų naujo ombre nuotraukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2013 04 29, 21:58)
Pati norėčiau švelnesnio varianto:
user posted image

Antras variantas tai gražiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(terranova @ 2013 03 24, 15:52)
balayage dazymas yra 2 tonom ar net vienu tonu sviesesnis nei jusu plaukai kaip sakant dazymas vadinamas saules pabuciuotas, o ombre dazymas gali but ir didelis skirtumas daleiskim virus juodas vidurys gali but rudas o galai isvis raudoni, na daugiau dramatiskas, kontrastiskas vaizdas
Papildyta:
o dar yra naujas budas DIP DYE smile.gif

Neklaidinkite žmonių ! Terminas balayage reiškia dažymo techniką, o ne atspalvio parinkimą. Pats žodis kilęs iš prancūzų k. ir reiškia plaukų dažymą laisvais potėpiais teptuku, nenaudojant folijos ar kepuraitės. Gaunamas efektas - natūraliai atrodančios sruogos. Jos gali būti tamsios, gali būti šviesios. Kadangi taip dažant stengiamasi atkartoti natūralų plaukų nublukimą saulėje, tai dažniausiai sruogos šviesėja į plaukų apačią, ir eina pagal natūralų plaukų judesį.
Atsakyti
Sveikos.
Pagaliau mano ombre is 3 karto is sviesiu plauku:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Xela @ 2013 05 02, 15:42)
Sveikos.
Pagaliau mano ombre is 3 karto is sviesiu plauku:

Laaabai gražus ombre. Kokiais dažais arčiausiai šaknų dažyta ir gal atspalvį žinot? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Xela, labai labai gražu! Daugiau informacijos - kas dažė, kur, už kiek? smile.gif

Mieste šiuo metu mažau nemažai ombre dažytų plaukų, bet tikrai gražiai atrodančių (spalvos, perėjimai ir pan.) - vienetai. Norėčiau ir aš, bet plaukai natūraliai juodi, net ir internete mažai gražių pavyzdžių, jaučiu, kad su teisingos spalvos išgavimu būtų daugiau vargo, nei grožio.smile.gif
Jei pačiai reikėtų rinktis, kur dažytis - turbūt važiuočiau į Kauną, Junoros kirpyklą. Merginos čia temoje rašė ir buvo dėjusios ten dažytus ombre, plius facebooke yra kirpyklos pavyzdžių - panašu, kad kirpėjos žino, ką daro.
Atsakyti