Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(@leja @ 2013 04 17, 10:27)
na kadnepalepinsit tai tikrai, o ypac nusviesindama. Cia reikia pasiryzti keistis su ta mintim kad plaukai issauses ir reikes jiems ypatingos prieziuros, arba likti tokiai paciai.

QUOTE(Leveret @ 2013 04 17, 11:06)
Niekada nesiskundžiau sausais ir besišakojančiais plaukais net ir tiesindama juos, bet kai tik nusidažiau, iškart pasijuto ant galiukų  unsure.gif Nėra jie baisūs, bet labai greitai po kirpimo suskilinėja, matosi, kad sausesni nei visas plaukas, vėliasi truputį. Žodžiu, dažymas tikrai nieko gero nepadarys jiems, o jei ir taip linkę skilinėti, tai manau, kad tik dar labiau pradės po dažymo  g.gif

Ačiū už nuomones, aš irgi panašiai mąstau... smile.gif Na, bet mano plaukai greitai auga, tai tuos galus jeigu ką, būtų galima nukirpti... g.gif Tik nežinau, ar verta rizikuoti..
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 16, 19:57)
Pati irgi noriu pasidaryti, rizikuociau su Loreal rinkiniu biggrin.gif Mastau apie 2 numeri, nes pirmam plaukai per sviesus. Maniskiai sviesiai rudi. Kazin koki geriau - 2 ar 3 numeriuka? Nelabai noriu blondinisku galu. Taip pat dilgelyt, ar pajautei kad plaukai butu "nudeginti" po Lorealio? Nznau, bijau pati darytis, o moket 200 irgi nesinori kirpejai biggrin.gif Be to, idomu ar atsiplauna jie greit, nes gyvenime nesu dazius nei karto plauku ir sakiau kad to nedarysiu biggrin.gif patenkinta esu savo plauku spalva, o ir linke galiukai nuolatos triusti, tai vis prisibijau dazymu, bet vat noris pasikeisti. Ir gal kas zinot, ar po siu proceduru galima darytis ilgalaikius plauku tiesinimus, nes po sviesinimo kiek zinau kaikuriu tiesinimu daryti nebegalima  g.gif

Kazin koki imti numeriuka? Noreciau tokios sviesiai rudos spalvos, o ne blondinisku galu, bet orandziniu irgi nenoriu  g.gif  Gal patarsit

Mano galiukai jau buvo kelis menesius nekirpti ,tai nudazius zinoma neatsigavo,reikes pakirpti kelis cm artimiausiu metu. Pirmaja diena atrode pazeisti ,pasauseja patys galai, bet po keliu aliejaus proceduru nebeatrodo,man jie kitiokie nei buvo. Nuotrauke pries tiesindama plaukus visokiom apsaugom pripurskiau, tai gal taip jie ir atrodo ten nelabai.

Beje,ar pastebejote,kad dazniausiai mums patinka Ombre is interneto nuotrauku ant garbananotu, suveltu ar kitaip sutarsytu plauku? Tada nesimato visu dazymo niuansu,tiskliu tiksliu perejimu, uzsimaskuoja mazi trukumai ir t.t O kazin kaip butu jei visas tas reklamines garbanes istiesintume?
Taip kaip ir mano ombre zymiai graziau atrodo ant garbanotu plauku, bet specialiai nuotraukai as juos islyginau tiesintuvu,kad matytusi viskas viskas, maziausi niuansai.
Taip,kad labai siulyciau ombre tik garbanems darytis.
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 04 17, 10:43)
Ačiū už nuomones, aš irgi panašiai mąstau...  smile.gif Na, bet mano plaukai greitai auga, tai tuos galus jeigu ką, būtų galima nukirpti...  g.gif  Tik nežinau, ar verta rizikuoti..

Aš manau, kad verta smile.gif Gyvenam tik vieną kartą, gražiai atrodyti norisi, o plaukai juk greitai atauga. Tik aš asmeniškai nebandyčiau pati dažytis, nepagailėčiau tų kelių šimtų, bet žinočiau, kad žmogus žino, ką daro smile.gif

QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 17, 10:44)
Beje,ar pastebejote,kad dazniausiai mums patinka Ombre is interneto nuotrauku ant garbananotu, suveltu ar kitaip  sutarsytu plauku? Tada nesimato visu dazymo niuansu,tiskliu tiksliu perejimu, uzsimaskuoja mazi trukumai ir t.t O kazin kaip butu jei visas tas reklamines garbanes istiesintume?
Taip kaip ir mano ombre zymiai graziau atrodo ant garbanotu plauku, bet specialiai nuotraukai as juos islyginau tiesintuvu,kad matytusi viskas viskas, maziausi niuansai.

Va va, aš irgi pastebėjau. Šitas dalykas mane ir stabdo. Mano plaukai garbanojasi, bet visada juos tiesinu, todėl ir abejoju dėl ombre unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 04 17, 08:38)
Man panaši situacija..  drinks_cheers.gif
Plaukų dažiusi nesu, irgi vis galvoju, kokį numerį imti, dabar kaip tik Droge nuolaida dažams...
Šiaip mano plaukai linkę išsausėti, ypač galiukai šaltu metų laiku skilinėja, tai nežinau, ar dar labiau nepakenkčiau plaukams...
Bet aš dažniausiai vaikštau palaidais plaukais, artėja vasara, norisi pakeisti šiek tiek įvaizdį  ax.gif
Nors šiaip mano plaukų galai vasarą ir taip pašviesėja net keliais tonais... Bet taip būna jau baigiantis vasarai, o aš noriu tokių plaukų jau dabar  biggrin.gif
Mano plaukų spalva nėra ruda ar rusva, jie šviesesni, aš labiau šatenė, tai gal man net netiks?..  g.gif

Internete rašo taip:

Nr.1 - nuo šviesiai rudų iki tamsiai rudų plaukų
NR.2 - nuo rusvų iki rudų
Nr.4 - labai šviesiems ir šviesiems

Tai pagal viską stipriausiai plaukus nušviesina 1 nr.?
Jei mano plaukai tikrai nėra labai tamsūs, turbūt reikėtų rinktis nr.4?
Ech, nežinau, o paklausti nėra ko  doh.gif

Beje, o numerio 3 nėra? Ar yra, bet  į Lietuvą neatvežė? (Esu pastebėjusi, kad Į Lietuvą neatveža tam tikrų pudros, bb kremų atspalvių ir pan...) g.gif

Nelabai suprantu, kas per nesamone su tais numeriais Lietuvoj aprasyta.
1 nr. Tamsiems, tamsiai rudiems plaukams
2 nr. Rudiems, vidutiniskai rudiems plaukams
3 nr. Sviesiai rudiems, sviesiem plaukams.
Taip turi buti. O kazkokio 4 numerio net nera. Yra tik tokie, kaip mano idetoj foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 17 balandžio 2013 - 14:01
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 17, 11:44)

Na, mano plaukai banguoti, aš mėgstu juos pagarbanoti, nes jie lankstūs smile.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 17, 15:59)
Nelabai suprantu, kas per nesamone su tais numeriais Lietuvoj aprasyta.

Tai va, o Lietuvoje (pati mačiau Droge ir Loreal puslapyje) yra 1, 2 ir 4 doh.gif
Papildyta:
Na va - čia vokiečių: 3 numerio nėra. Bet 4 numeriai (tiek lietuv., tiek vokiškas) (kaip pavaizduoti ant dėžučių) - tikrai skiriasi... g.gif Ir kiti - taip pat doh.gif

http://www.loreal-pa...farbtrends.aspx
Papildyta:
Beje, matote Europe skyriuje Lithuania? Aš - ne ax.gif Keistoka...

http://www.loreal-paris.com/

Papildyta:
čia - rusų (vėl skiriasi nuo Lietuvoje parduodamų):

http://www.loreal-pa...nce-ombres.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 17 balandžio 2013 - 19:15
Hm keistai, as UK puslapyje ziurejau, kazkaip aiskiausiai.

http://www.loreal-pa...oduct-info.aspx
Atsakyti
Ka tik perziurejau L`oreal Ombre video. Baisu, tokius grazius plaukus sugadino blink.gif As UK nr. 4 net nemacius schmoll.gif
Atsakyti
O Nyderlanduose niekur nemaciau Loreal Ombre nr1. Siustis teko is UK. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 17, 21:22)
Ka tik perziurejau L`oreal Ombre video. Baisu, tokius grazius plaukus sugadino blink.gif As UK nr. 4 net nemacius schmoll.gif

Ziurint, koki video ziurejot biggrin.gif Man kitur kaip tik tobulai merginoms gavosi wub.gif tik nezinau, kokia spalva imti, kad ant sviesiai/vidutiniskai rudu spalvu nesigautu orandziniai, o gautusi svisiai sviesiai rusvi biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 17, 22:50)
Ziurint, koki video ziurejot  biggrin.gif  Man kitur kaip tik tobulai merginoms gavosi  wub.gif tik nezinau, kokia spalva imti, kad ant sviesiai/vidutiniskai rudu spalvu nesigautu orandziniai, o gautusi svisiai sviesiai rusvi biggrin.gifD

http://www.loreal-pa...res/videos.aspx

Nr. 1 dip dye doh.gif Baisu doh.gif Imciau per vidury kaip sakant, ne tamsiausia ir ne sviesiausia 4u.gif Islaikius 45 min. turetu gautis, priklausomai nuo to, ar naturalus ar jau dazyti buvo ir su kuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 17, 23:46)

Siaubas blink.gif Gan drąsiai nusidažė ombre, mergina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 04 18, 19:23)
Siaubas blink.gif Gan drąsiai nusidažė ombre, mergina blink.gif

Labai nokoks ombre dazymo pvz, ir dar reklaminis, man cia panasiau, kai del mados sugadina savo tikrai grazius plaukus.

Perverciau tema, is visu idetu labiausiai patiko dilgelyt ombre ir dar savadarbis wub.gif tiesa patiko vaizdas tik ant sugarbanotu plauku, nors iki maniskio visisko tobulumo, man dar truktu keliu pelenu atspalvio sruogeliu pacuose galuose.
Manau netinka ombre ant plonu plauku, toks dazymas juos dar labiau vizualiai nusiurina. O va ant storesniu, ir jei dar pakilusiu nuo saknu tai labai gerai ziuretusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 19 balandžio 2013 - 09:12