Sypsena,pirmoje nuotraukoje plaukai atrodo labai graziai!
Sypsena grazuole super Kiek matos labai patinka. Pilkas toks?
Aciu ,man mano uginiai galai irgi patiko. Kai sekanti karta dazysiu pasidovausi tavo patarimais dekui Priekyje prie veido norejau, kad kuo tamsiau viskas liktu,nes man grazu prie veido tamsus plaukai, isryskina bruozus.
Aciu ,man mano uginiai galai irgi patiko. Kai sekanti karta dazysiu pasidovausi tavo patarimais dekui Priekyje prie veido norejau, kad kuo tamsiau viskas liktu,nes man grazu prie veido tamsus plaukai, isryskina bruozus.
QUOTE(Sypsena @ 2013 04 12, 21:14)
virsutinese nuotraukose plauku spalva atrodo sviesesne ... cia turbut apsvietimas kaltas... bet vistiek grazu...
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 20, 17:10)
O cia mano siandieninis ombre.
Pirmoje nuotraukoje istiesinti znyplemis,antroje pasukti morka.
Naturalus bus kai isiplausiu galva-netvarkingai banguoti.
Pirmoje nuotraukoje istiesinti znyplemis,antroje pasukti morka.
Naturalus bus kai isiplausiu galva-netvarkingai banguoti.
Istiesinus atrodo nekaip tiek pats ombre, tiek plaukai labai sausi ir isvarginti kazkokie. Sugarbanojus 10 kartu graziau.
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2013 03 21, 21:46)
Dilgelyt ,nu sauniai ! gal,pagalvojus tunuociau ta ryza ,bet - grazu
Jurpod ,grazu irgi tas ryzumas truputi,koks ir man buvo ,kazkada kitur darantis ,bet grazu
Mano,begediskai pasakysiu - tokios grazios spalvos nesu turejus ! fantastiskai - pilka (neisivaizduoju kaip TOKI pilkuma gavo ) su siaudu - oh nu dievinu kirpeja sruogeles netycines prieki imete jokio ryzumo,atrodo,kaip virgin plaukai (nedazyti) su vos pablukinimu - man tobula
norejau pagal sia foto - mano dar graziau,man
Jurpod ,grazu irgi tas ryzumas truputi,koks ir man buvo ,kazkada kitur darantis ,bet grazu
Mano,begediskai pasakysiu - tokios grazios spalvos nesu turejus ! fantastiskai - pilka (neisivaizduoju kaip TOKI pilkuma gavo ) su siaudu - oh nu dievinu kirpeja sruogeles netycines prieki imete jokio ryzumo,atrodo,kaip virgin plaukai (nedazyti) su vos pablukinimu - man tobula
norejau pagal sia foto - mano dar graziau,man
Grazus ombre:) plaukai kazkuo sutepti papildomai/formuojant? Matosi "standumas".
QUOTE(Sypsena @ 2013 04 12, 23:14)
mano ombre
Ten kur su kepure, tai gražu, o apatinėj, kažkaip nebe taip
Pati irgi noriu pasidaryti, rizikuociau su Loreal rinkiniu Mastau apie 2 numeri, nes pirmam plaukai per sviesus. Maniskiai sviesiai rudi. Kazin koki geriau - 2 ar 3 numeriuka? Nelabai noriu blondinisku galu. Taip pat dilgelyt, ar pajautei kad plaukai butu "nudeginti" po Lorealio? Nznau, bijau pati darytis, o moket 200 irgi nesinori kirpejai Be to, idomu ar atsiplauna jie greit, nes gyvenime nesu dazius nei karto plauku ir sakiau kad to nedarysiu patenkinta esu savo plauku spalva, o ir linke galiukai nuolatos triusti, tai vis prisibijau dazymu, bet vat noris pasikeisti. Ir gal kas zinot, ar po siu proceduru galima darytis ilgalaikius plauku tiesinimus, nes po sviesinimo kiek zinau kaikuriu tiesinimu daryti nebegalima
Maniske plauku spalva:
Loreal Ombre:
Kazin koki imti numeriuka? Noreciau tokios sviesiai rudos spalvos, o ne blondinisku galu, bet orandziniu irgi nenoriu Gal patarsit
Maniske plauku spalva:
Loreal Ombre:
Kazin koki imti numeriuka? Noreciau tokios sviesiai rudos spalvos, o ne blondinisku galu, bet orandziniu irgi nenoriu Gal patarsit
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 16, 19:57)
Pati irgi noriu pasidaryti, rizikuociau su Loreal rinkiniu Mastau apie 2 numeri, nes pirmam plaukai per sviesus. Maniskiai sviesiai rudi. Kazin koki geriau - 2 ar 3 numeriuka? Nelabai noriu blondinisku galu. Taip pat dilgelyt, ar pajautei kad plaukai butu "nudeginti" po Lorealio? Nznau, bijau pati darytis, o moket 200 irgi nesinori kirpejai Be to, idomu ar atsiplauna jie greit, nes gyvenime nesu dazius nei karto plauku ir sakiau kad to nedarysiu patenkinta esu savo plauku spalva, o ir linke galiukai nuolatos triusti, tai vis prisibijau dazymu, bet vat noris pasikeisti. Ir gal kas zinot, ar po siu proceduru galima darytis ilgalaikius plauku tiesinimus, nes po sviesinimo kiek zinau kaikuriu tiesinimu daryti nebegalima
Maniske plauku spalva:
Loreal Ombre:
Maniske plauku spalva:
Loreal Ombre:
O cia jusu foto? Nes jeigu jus, tai plaukai nerealus ir jei dar nedazyti isvis tai net negalvciau apie dazymus
Ne foto ne mano, bet plaukai identiski Bet taip pabode, nznau, norisi pokyciu Tai vat, ir noris ir nesinori dazyti, patinka mano plauku spalva, bet tas ombre taip vilioja Bet kita vertus, del darbo palaidais nevaikstau, o susirisus gal visai nekaip atrodys
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 04 16, 20:57)
Man panaši situacija..
Plaukų dažiusi nesu, irgi vis galvoju, kokį numerį imti, dabar kaip tik Droge nuolaida dažams...
Šiaip mano plaukai linkę išsausėti, ypač galiukai šaltu metų laiku skilinėja, tai nežinau, ar dar labiau nepakenkčiau plaukams...
Bet aš dažniausiai vaikštau palaidais plaukais, artėja vasara, norisi pakeisti šiek tiek įvaizdį
Nors šiaip mano plaukų galai vasarą ir taip pašviesėja net keliais tonais... Bet taip būna jau baigiantis vasarai, o aš noriu tokių plaukų jau dabar
Mano plaukų spalva nėra ruda ar rusva, jie šviesesni, aš labiau šatenė, tai gal man net netiks?..
Internete rašo taip:
Nr.1 - nuo šviesiai rudų iki tamsiai rudų plaukų
NR.2 - nuo rusvų iki rudų
Nr.4 - labai šviesiems ir šviesiems
Tai pagal viską stipriausiai plaukus nušviesina 1 nr.?
Jei mano plaukai tikrai nėra labai tamsūs, turbūt reikėtų rinktis nr.4?
Ech, nežinau, o paklausti nėra ko
Beje, o numerio 3 nėra? Ar yra, bet į Lietuvą neatvežė? (Esu pastebėjusi, kad Į Lietuvą neatveža tam tikrų pudros, bb kremų atspalvių ir pan...)
QUOTE(odriana @ 2013 04 17, 08:38)
Šiaip mano plaukai linkę išsausėti, ypač galiukai šaltu metų laiku skilinėja, tai nežinau, ar dar labiau nepakenkčiau plaukams...
na kadnepalepinsit tai tikrai, o ypac nusviesindama. Cia reikia pasiryzti keistis su ta mintim kad plaukai issauses ir reikes jiems ypatingos prieziuros, arba likti tokiai paciai.
QUOTE(odriana @ 2013 04 17, 08:38)
Niekada nesiskundžiau sausais ir besišakojančiais plaukais net ir tiesindama juos, bet kai tik nusidažiau, iškart pasijuto ant galiukų Nėra jie baisūs, bet labai greitai po kirpimo suskilinėja, matosi, kad sausesni nei visas plaukas, vėliasi truputį. Žodžiu, dažymas tikrai nieko gero nepadarys jiems, o jei ir taip linkę skilinėti, tai manau, kad tik dar labiau pradės po dažymo