Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 09, 00:48)

Sunku pasakyti. Gali but, kad pripratai. Gali but, kad tiesiog tas ryskumas nusiplove. Taip atsitinka, kai tarkim dazoma su zemo procento peroksidu, nepakankamai islaikoma. Atspalvis atsiplauna y murzinuma. Man is sviesiai auksiniu dazytu su 3% su folija, atsiplaudavo y tamsia karameles. Reiktu tonuot is tikro, kad palaikyt norima atspalvy 4u.gif Velniai zino, ka ten deda y tuos dazus, kaip reaguoja ir t.t. Cia nuo visko gali priklausyt rezultatas. Gal yra kokiu dazomu sampunu pirkt pas tave pokeliais ar mazom tubelem - galetum pasitonuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 09, 23:18)
Sunku pasakyti. Gali but, kad pripratai. Gali but, kad tiesiog tas ryskumas nusiplove. Taip atsitinka, kai tarkim dazoma su zemo procento peroksidu, nepakankamai i.slaikoma. Atspalvis atsiplauna y murzinuma. Man is sviesiai auksiniu dazytu su 3% su folija, atsiplaudavo y tamsia karameles. Reiktu tonuot is tikro, kad palaikyt norima atspalvy 4u.gif Velniai zino, ka ten deda y tuos dazus, kaip reaguoja ir t.t. Cia nuo visko gali priklausyt rezultatas. Gal yra kokiu dazomu sampunu pirkt pas tave pokeliais ar mazom tubelem - galetum pasitonuot g.gif

Ieskojau peroksido procento,niekur nerase..Bet manau kad didelis,jei juodus plaukus neue ik ryzu?
As nenoriu tonuoti, as noriu isnaujo balinti, man nebepakankamai rysku. Yra pirkti dazu skirtu dazyti/balinti sruogoms. Gal tokius bandyt. Nu tikrai nutamsejo tie galai,neber uginiu, rudi liko. Is juodu pereina i rudus, taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 09, 23:43)
Ieskojau peroksido procento,niekur nerase..Bet manau kad didelis,jei juodus plaukus neue ik ryzu?
As nenoriu tonuoti, as noriu isnaujo balinti, man nebepakankamai rysku. Yra pirkti dazu skirtu dazyti/balinti sruogoms. Gal tokius bandyt.  Nu tikrai nutamsejo tie galai,neber uginiu, rudi liko. Is juodu pereina i rudus, taip atrodo.

Atsargiai, galu nesusigadink 4u.gif Jau ir taip lyg du kartus tepei g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 20, 18:10)
O cia mano siandieninis ombre.
Pirmoje nuotraukoje istiesinti znyplemis,antroje pasukti morka.
Naturalus bus kai isiplausiu galva-netvarkingai banguoti.

user posted image

Busiu nepopuliari dabar blush2.gif Nepykit bet vaizdelis nelabai koks schmoll.gif ... Galai akivaizdziai nuesdinti, plius per didelis kontrastas tarp siu spalvu, tarsi plauku galus butumet kur netycia imerkus doh.gif ... Nereikejo paciai to daryti, geriau profesionalui si darba patiketi mirksiukas.gif .... Ombre tikrai ne viena gyvai maciau, tiek sviesiu plauku tiek tamsiu tai patikekit profesionalai tai atlieka geriau mirksiukas.gif

Jum idialiausias ombre butu toks user posted image O cia paaiskinimai kaip dazyti ir spalvas parinkti

Ir dar nepamirskim kad ombre graziausiai ziurisi ant iskarpytu plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizmaaa: 10 balandžio 2013 - 14:33
Kiek maciau sioj temoj nuotrauksoe ir gyvai tai neatlieka geriau smile.gif
Man kontrasto dabar kaip tik atrodo permazai.
Labai aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 10, 15:32)
Kiek maciau sioj temoj nuotrauksoe ir gyvai tai neatlieka geriau smile.gif

Gi ne visos i foruma kelia ir nevisos rodosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 04 10, 15:34)
Gi ne visos i foruma kelia ir nevisos rodosi  mirksiukas.gif

O sakiau visos?? Kada? Gi rasiau ,kiek kiek esu maciusi temoje ir gyvai.

P.S Minejau,kad mano plaukai naturaliai garbanoti yra,taigi vaizdas kitoks, nei nuotraukoje ,kuria citavot.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 10, 15:40)
O sakiau visos?? Kada?  Gi rasiau ,kiek kiek esu maciusi temoje ir gyvai.

P.S Minejau,kad mano plaukai naturaliai garbanoti yra,taigi vaizdas kitoks, nei nuotraukoje ,kuria citavot.

Nereguokite taip nepatenkintai i issakoma kritika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaaa @ 2013 04 10, 15:42)
Nereguokite taip nepatenkintai i issakoma kritika mirksiukas.gif

Nuotraukas ir idejau kritikai mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 10, 15:45)
Nuotraukas ir idejau kritikai mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

friends.gif dziugu ... Lauksime kitu nuotraukyciu su kur kas subtilesniu ir isbaigtu ombre mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 04 10, 17:06)
pritariu siai nuomonei...

O man priešingai - dilgelyt'ės ombre vienas iš gražesnių matytų bigsmile.gif 4u.gif Tas perėjimas iš tamsos į ugninę labai traukia akį bigsmile.gif
Atsakyti
mano ombre 4u.gif
user posted image
ivairiausiu atspalviu turejau, ant vasaros vel sviesesiu biggrin.gif Kaip tik uzsirasiau i kirpykla, ziuresim kas gausis smile.gif
Dilgelyt, man atspalvis labai grazus sviesiu - toks ugninis wub.gif bet dabar as deciau sruogeles, o ne visus galus dazyciau... taip pat, noretusi kad ant priekio butu daugiau sviesiu sruogu, nes virsugalvy sviesus plaukai atrodo daug auksciau nei prieki ax.gif
Atsakyti