Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

Sveiki,ieskau kirpejos KLaipedoje ,kuri graziai nudazo ombre stiliumi.
Atsakyti

http://www.lrytas.lt...auku-spalva.htm

spalva grazi man labai, bet kad ombre g.gif is foto nelabai matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2013 04 02, 23:00)
http://www.lrytas.lt...auku-spalva.htm 

spalva grazi man labai, bet kad ombre  g.gif is foto nelabai matosi g.gif

Vos vos matosi tas ombre jos g.gif
Atsakyti
Ombre stiliaus plaukus turiu 3 metus ir per dazymo klaida kai dar nebuvo mados turetu tokius.
O buvo taip. Mano naturali plauku spalva yra ruda ir ja pajama visokie dazai. Terliodavausi su tais dazais, bjaurus reikalas.
Nusidaziau plaukus ryzai, bet greit atauginedavo, tad uzkniso mane dazynet juos ir nusprendziau nusidazyt plaukus savo naturalia plauku spalva. Nusidaziau as tais dazais ir jie man po pusmecio visiskai nusiplove (dar turejau trumpus plaukus). Dazinet atsibodo, bent jau nebuvo likusi ryski ryza, o rudai rausva, todel kai atauginejo naturalus man plaukai liko toks perejimas ir rudos i ryziai sviesiai.

O jei norit naturaliai ir pigiai tai nusipirkit jums norimu dazu, susipinkit kaseles, jas pamerkit ir graziai gausis. Drauges bande, bet daze melynai ir zaliai.
Atsakyti
QUOTE(Medduch @ 2013 04 03, 14:46)

O jei norit naturaliai ir pigiai tai nusipirkit jums norimu dazu, susipinkit kaseles, jas pamerkit ir graziai gausis. Drauges bande, bet daze melynai ir zaliai.

Gal norit parodyti savo ombre ir įmesti nuotrauką? bigsmile.gif 4u.gif

Gal ir gera mintis su kasytėm, bet čia tinka tik su ilgesniais plaukais g.gif
Atsakyti
Medduch,pasirodykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 20, 17:10)
O cia mano siandieninis ombre.

Labai gražu. Okiek pakuočių tokiems ploaukams išnaudojot? Sunku buvo dažyti?
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 04 07, 10:33)
Labai gražu. Okiek pakuočių tokiems ploaukams išnaudojot? Sunku buvo dažyti?

Puse pakuotes,dviems bandymams,kitus ismeciau, juk Loreal ombres dazu reikejo tik sruogom, o virsugalvi daziau tamsiai su savo iprastiniais dazais.
Nesunku smile.gif Bet gavosi is antro karto tik, is pirmo karto buvo permazai perejimu,galiukai pertamsus,tai ten,kur norejau,kad butu sviesiau tepiau dar karta. Laikiau susukusi i folija,nors intrukcija taip neliepe.
Atsakyti
Tik dabar pamaciau dilgelyt ombre 4u.gif Labai graziai atrodo pasukti thumbup.gif
Ech tikiuosi kai plaukus atsiauginsiu ilgesnius jis dar nebus isejes is mados biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 07, 11:36)
Puse pakuotes,dviems bandymams,kitus ismeciau, juk Loreal ombres dazu reikejo tik sruogom, o virsugalvi daziau tamsiai su savo iprastiniais dazais.
Nesunku  smile.gif  Bet gavosi is antro karto tik, is pirmo karto buvo permazai perejimu,galiukai pertamsus,tai ten,kur norejau,kad butu sviesiau tepiau dar karta. Laikiau susukusi i folija,nors intrukcija taip neliepe.

Ačiū už info. Ombre tikrai gražiai gavosi 4u.gif
Atsakyti
Aš vis dvejoju, noriu ar nenoriu dažyt plaukus (jų nelabai ima dažai), galvojau, reikia ombre gal išbandyt...vis svarstau, ar ombre labai dalykiškas, ar nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 04 07, 13:30)
Tik dabar pamaciau dilgelyt ombre 4u.gif Labai graziai atrodo pasukti thumbup.gif
Ech tikiuosi kai plaukus atsiauginsiu ilgesnius jis dar nebus isejes is mados biggrin.gif

Aciu 4u.gif

Tu kaip profe pasakyk,ar galejo man tie galai nutamseti? Gi peroksidas jei tarkim blogai isplautas kaip tik su laiku dar labiau sviesina, o man toks jausmas, kad praejus kelioms savaitem jie nutamsejo,nebera tokiu ugniniu galiuku, daug svelnesnis perejimas sad.gif
Gal tik pripratau,vaidenasi..ar tai imanoma? Sakyciau plaunant galva nuo saknu nubego dazytas vanduo ir uztonavo,bet gi nesampunu kokiu daziau,nesiplauna dazai.
Atsakyti