Sveikos, Niekada nedažiau savo plaukų, bet kai pamačiau šį stilių tai negalėjau nustot galvoti apie tai . Norisi tai padaryti kuo greičiau, tik kad į LT grįšiu po poros mėnesių, bet jau spirgu. Mano plaukai nėra ilgi, šiek tiek žemiau pečių, kaštoniniai, tai manau nebus taip lengva tokį efektą išgauti dėl ilgio. Kadangi anksčiau tereikdavo galus pakirpinėt, tai mano kirpėja puikiai tam tiko, bet supratau, kad tokio efekto ji gali nesugebėt išgauti o bandyt ir žiūrėt kas gausis tai nesinori. Norėjau pasiteiraut gal kas Kaune jau darėsi ombre ir gali parekomenduot kokią kirpėją/saloną, kur kainos padorumo ribose?
Mano siandieninis bandymas... na ne mano, bet kirpejos... Plaukai visa gyvenima buvo dazomi juodai... kirpeja siule dazyti daugiau, bet pabijojau... kita karta dazysiu daugiau, nes rezultatu asmeniskai likau patenkinta
tigriuss, labai gražu , labai gražios spalvos . O kaip Jums tuos galus dažė - tikriausiai iš pradžių juos nušviesino, nes tokia intensyvi, ryški spalva gavosi ? Labai gražiai atrodo .
tigriuss, labai gražu , labai gražios spalvos . O kaip Jums tuos galus dažė - tikriausiai iš pradžių juos nušviesino, nes tokia intensyvi, ryški spalva gavosi ? Labai gražiai atrodo .
Aciu
Buvo planas nuimti spalva su peroksidu ir dazyti rudai, bet... man per valanda laiko tik tiek peroksidas "tenukando" kiek matai nuotraukoj. kai issiploviau galva kirpejai sakau, kad man ir taip grazu, nereikia nei dazyti daugiau.
Mano siandieninis bandymas... na ne mano, bet kirpejos...
Plaukai visa gyvenima buvo dazomi juodai... kirpeja siule dazyti daugiau, bet pabijojau... kita karta dazysiu daugiau, nes rezultatu asmeniskai likau patenkinta
Mano siandieninis bandymas... na ne mano, bet kirpejos...
Plaukai visa gyvenima buvo dazomi juodai... kirpeja siule dazyti daugiau, bet pabijojau... kita karta dazysiu daugiau, nes rezultatu asmeniskai likau patenkinta