Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(Jurpod @ 2013 03 21, 21:11)
Sveikos smile.gif
Siandien buvau Junoroj pas Asta smile.gifi Daze labai lengva ombre, nes nenorejau nutamseti, tad saknuu kiekis dazytas visai nedaug sviesiai ruda spalva, o galai sviesinti....masciau gal nekelt cia isvis nuotraukos, nes foto realaus vaizdo neatspindi,,,,realiai plaukai  visai graziai pereina i sviesia spalva,,,,,bet vis tiek sakau ikelsiu smile.gif Galit kritikuoti smile.gif Cia as visiskai be makiazo, pavargus, i veida neziurekit blush2.gif

tave nudaze lb panasiai kaip ir mane (tik mano foto ispeike merginos sake ten tik paprastai dazyti sruogelemis plaukai ), tik mano saknys buvo dar siek tiek tamsesnes uz tavo.. o dbr nusiplove kazkur iki tokio sviesumo kaip pas tave,gal net sviesesnes dar yra ax.gif bet nuo galu skiriasi vis dar ..smile.gif

o tau vele plaukus? kiek laiko truko?kelias spalvas dejo?

liomi irgi grazu , naturalus ombre ax.gif
Papildyta:
o kaip susirus plaukus i arklio uodega atrodo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 22 kovo 2013 - 02:57
Na mano plaukai buvo sviesinti sruogelemis, bet labai lengvai....todel reikejo pasviesinti galus butinai...Tam, kad vienodziau galai atrodytu, o daze velimo technika, tik ten kur buvo naturalus mano, tai miltelius stipresnius dejo, o kur sruoguoti, tai su 3 proc peroksidu.....Mano naturali spalva yra tamsiai pilka, tamsesne nei lietuviska, todel saknis daze jau su normaliais stipresniais dazais, maise dvi spalvas (viena siltesne rusva, o kita pilkesne)...O po to dar patonavo sviesius galus, kad neliktu gelsvo atspalvio...Tikrai kruopsciai dirbo kirpeja, sedejau 5 val biggrin.gif Ziauriai pabodo man sedeti, bet ko tik nepadarysi del grozio smile.gif Kita kart jau uzteks tik saknis dazyt sake, o sviesius nebent patonuot su balzaminiais dazais, kad igautu zvilgesio smile.gif

Stai kokie mano plaukai buvo pries pora savaiciu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos. Isiterpsiu jusu pokalbius. Perskaiciau tema, prisiziurejau foto ir visgi nusprendziau kaip keisiuosi si pavasari. Noriu kazko ant galvvos kitokio, niekadnesu dazius ombre, nenoriu tapti blondine bet ir ruda vienoda spalvajaupabodo, tai sis variantas bus kaip tik. Tik visdelto supratau kad man graziausia kai ombre efektas isgaunamas sruogomis, o ne tarsi ikisti galai i peroksida. Bandysim tas sruogas ir isgaut.

wub.gif user posted image user posted image
Papildyta:
liomi,labai grazi spalva thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dilgelyt, kaip pacios dazyta tai super, kokia pries tai buvo plauku spalva? cia tamsi nuimta?
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 03 22, 11:30)
dilgelyt, kaip pacios dazyta tai super, kokia pries tai buvo plauku spalva? cia tamsi nuimta?

Aciu smile.gif
Kaip virsugalvis tamsiai tamsiai ruda, beamoniakiniai milkshake nr 5 smile.gif
Atsakyti
liomi, grazus dazymas smile.gif pas kokia kirpeja?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 20, 18:10)
O cia mano siandieninis ombre.
Pirmoje nuotraukoje istiesinti znyplemis,antroje pasukti morka.
Naturalus bus kai isiplausiu galva-netvarkingai banguoti.

Man tai gražu tiesūs 4u.gif Atrodo, kad ta ugninė spalva lipa per tamsius į viršų, gerą įspūdį daro wub.gif Ir garbanoti gražu bigsmile.gif
Papildyta:
Jurpod, matosi gan gerai jūsų nuotraukose ombre, gražiai atrodo, toks švelnus 4u.gif bigsmile.gif

Liomi, tikrai gražus ombre, o kaip plaukai blizga bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
Et, ir reikėjo man šią temą paskaityti biggrin.gif Pati susižavėjau šiuo dažymo stiliu, bet kažin ar man gautųsi kas, plaukai kare kirpti, net pečių nesiekia g.gif
Atsakyti
Aciu,merginos hi.gif .man ne Lietuvoje daze 4u.gif
Atsakyti
man irgi butu idomu kokia kirpeja galetumete rekomenduoti Vilniuje, kad graziai nudazytu Ombre. Mano plaukai neiskarpyti, bet noreciau kad ombre taip banguojanciai nelygiaii nudazytu ir ryskesne spalva smile.gif
Atsakyti
paprasyk mamos ji gali taip nudazyt, instrukcija paprasta - suveli visus plaukus ir kur suvelta ta vieta ir dazai iseina nelygiai na kaip turi but ombre metodas smile.gif as pastoviai savo draugem dazau, tik renkam 2 atspalviais sviesesnius nei plaukai, tai atrodo kaip saules nusviesinti butu
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 20, 17:10)

QUOTE(tigriuss @ 2013 03 20, 17:16)
garbanoti kaip graziai atrodo....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

Jurpod, liomi, gražu thumbup.gif

QUOTE(@leja @ 2013 03 22, 09:46)
Sveikos. Isiterpsiu jusu pokalbius. Perskaiciau tema, prisiziurejau foto ir visgi nusprendziau kaip keisiuosi si pavasari. Noriu kazko ant galvvos kitokio, niekadnesu dazius ombre, nenoriu tapti blondine bet ir ruda vienoda spalvajaupabodo, tai sis variantas bus kaip tik. Tik visdelto supratau kad man graziausia kai ombre efektas isgaunamas sruogomis, o ne tarsi ikisti galai i peroksida. Bandysim tas sruogas ir isgaut.

wub.gif  user posted image  user posted image
Papildyta:
liomi,labai grazi spalva  thumbup.gif  wub.gif

jei neklystu, čia jau balayage technika bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 03 23, 17:12)
jei neklystu, čia jau balayage technika bus smile.gif

Taip. Cia ne OMBRE 4u.gif
Atsakyti