QUOTE(Jurpod @ 2013 03 21, 21:11)
Sveikos
Siandien buvau Junoroj pas Asta i Daze labai lengva ombre, nes nenorejau nutamseti, tad saknuu kiekis dazytas visai nedaug sviesiai ruda spalva, o galai sviesinti....masciau gal nekelt cia isvis nuotraukos, nes foto realaus vaizdo neatspindi,,,,realiai plaukai visai graziai pereina i sviesia spalva,,,,,bet vis tiek sakau ikelsiu Galit kritikuoti Cia as visiskai be makiazo, pavargus, i veida neziurekit
Siandien buvau Junoroj pas Asta i Daze labai lengva ombre, nes nenorejau nutamseti, tad saknuu kiekis dazytas visai nedaug sviesiai ruda spalva, o galai sviesinti....masciau gal nekelt cia isvis nuotraukos, nes foto realaus vaizdo neatspindi,,,,realiai plaukai visai graziai pereina i sviesia spalva,,,,,bet vis tiek sakau ikelsiu Galit kritikuoti Cia as visiskai be makiazo, pavargus, i veida neziurekit
tave nudaze lb panasiai kaip ir mane (tik mano foto ispeike merginos sake ten tik paprastai dazyti sruogelemis plaukai ), tik mano saknys buvo dar siek tiek tamsesnes uz tavo.. o dbr nusiplove kazkur iki tokio sviesumo kaip pas tave,gal net sviesesnes dar yra bet nuo galu skiriasi vis dar ..
o tau vele plaukus? kiek laiko truko?kelias spalvas dejo?
liomi irgi grazu , naturalus ombre
Papildyta:
o kaip susirus plaukus i arklio uodega atrodo ?