dilgelyt - nerealiai man grazu tiek garbanoti, tiek istiesinti
Sveikos
Siandien buvau Junoroj pas Asta i Daze labai lengva ombre, nes nenorejau nutamseti, tad saknuu kiekis dazytas visai nedaug sviesiai ruda spalva, o galai sviesinti....masciau gal nekelt cia isvis nuotraukos, nes foto realaus vaizdo neatspindi,,,,realiai plaukai visai graziai pereina i sviesia spalva,,,,,bet vis tiek sakau ikelsiu Galit kritikuoti Cia as visiskai be makiazo, pavargus, i veida neziurekit
Siandien buvau Junoroj pas Asta i Daze labai lengva ombre, nes nenorejau nutamseti, tad saknuu kiekis dazytas visai nedaug sviesiai ruda spalva, o galai sviesinti....masciau gal nekelt cia isvis nuotraukos, nes foto realaus vaizdo neatspindi,,,,realiai plaukai visai graziai pereina i sviesia spalva,,,,,bet vis tiek sakau ikelsiu Galit kritikuoti Cia as visiskai be makiazo, pavargus, i veida neziurekit
Jurpod - labai grazu, o kad nuotrauksoe sunkiai matosi manau visai neminusas, vadinasi realybeje jusu ombre labai grazus,nes subtilus, atrodo naturaliai. Juk uztenka, kad matos grazus dazymas,o ne rekte rekia, kad turit ombre
Dilgelyt ,nu sauniai ! gal,pagalvojus tunuociau ta ryza ,bet - grazu
Jurpod ,grazu irgi tas ryzumas truputi,koks ir man buvo ,kazkada kitur darantis ,bet grazu
Mano,begediskai pasakysiu - tokios grazios spalvos nesu turejus ! fantastiskai - pilka (neisivaizduoju kaip TOKI pilkuma gavo ) su siaudu - oh nu dievinu kirpeja sruogeles netycines prieki imete jokio ryzumo,atrodo,kaip virgin plaukai (nedazyti) su vos pablukinimu - man tobula
norejau pagal sia foto - mano dar graziau,man
Jurpod ,grazu irgi tas ryzumas truputi,koks ir man buvo ,kazkada kitur darantis ,bet grazu
Mano,begediskai pasakysiu - tokios grazios spalvos nesu turejus ! fantastiskai - pilka (neisivaizduoju kaip TOKI pilkuma gavo ) su siaudu - oh nu dievinu kirpeja sruogeles netycines prieki imete jokio ryzumo,atrodo,kaip virgin plaukai (nedazyti) su vos pablukinimu - man tobula
norejau pagal sia foto - mano dar graziau,man
Aciu uz pagyras, man taip pat grazu O tas ryzumas jis prie dirbtinio apsvietimo islenda, bet as norejau, kad butu silta ruda spalva, o ne pilka
liomi -labai grazu
liomi -labai grazu
Jurpod,man patiko grazi,rami ombre.
Liomi,tikrai gerai padare.Pas ta pacia ejai kirpeja kur pirma karta ombre daze?
Liomi,tikrai gerai padare.Pas ta pacia ejai kirpeja kur pirma karta ombre daze?
bet tu isivaizduoji,Anila ..pas ta pacia! tik si syki ji mano nurodymu neklause
geriete mano ,taip issigando ,kai paskambinau ,kad nepatinka,kad i savo sviesius ,viena spalva dazytus ,plaukus dejo pilku sruogu-tikrino kuo naturalesni pilkuma bet mes drauges ,as jai ledu nupirksiu ir pamirs ta varga ziauriai man grazu ,atrodo ,kad ne mano plaukai ,nes atrodo nedazyti tamsiai .isbuciavau ja
kada tu ,Anilyte,eisi ?
geriete mano ,taip issigando ,kai paskambinau ,kad nepatinka,kad i savo sviesius ,viena spalva dazytus ,plaukus dejo pilku sruogu-tikrino kuo naturalesni pilkuma bet mes drauges ,as jai ledu nupirksiu ir pamirs ta varga ziauriai man grazu ,atrodo ,kad ne mano plaukai ,nes atrodo nedazyti tamsiai .isbuciavau ja
kada tu ,Anilyte,eisi ?
Liomi ir Jurpod,ziauriai grazu!!! Papasakokit,kaip daze Jurpod, o kaip ant sviesiu plauku -tamsino saknis,o galus paliko kokie buvo?
Zibute,senai girdeta
Aciu,merginos
man daze visa plauka ,nors galai buvo sviesus -vistiek daze,nes jie pablunka ,netokie grazus buna,o ir sulygint perejima lengviau
Aciu,merginos
man daze visa plauka ,nors galai buvo sviesus -vistiek daze,nes jie pablunka ,netokie grazus buna,o ir sulygint perejima lengviau
LIOMI,va,prasau kaip smagu,kad kirpeja taves neklause,rezultatas gavos puikus ir dar buckiu gavo
As eisiu arba pries velykas arba iskart po ju.Tada cia atskubesiu
As eisiu arba pries velykas arba iskart po ju.Tada cia atskubesiu
Liomi,bet tu lyg nesenai buvai dazius? O kaip plauku bukle po tiek sviesinimu?
Malonu,kad prisimen i:)
Malonu,kad prisimen i:)
Zibute,man nesviesino galu siandien ,nes sviesino pries sav . o iki to nedaziau 9 menesius ,tai del to ir zvilga ,gal
Aisku prisimenu - grazuole blondine ,placia sypsena ateik ten ,grizk
Aisku prisimenu - grazuole blondine ,placia sypsena ateik ten ,grizk