Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

dilgelyt - nerealiai wub.gif man grazu tiek garbanoti, tiek istiesinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Siandien buvau Junoroj pas Asta smile.gifi Daze labai lengva ombre, nes nenorejau nutamseti, tad saknuu kiekis dazytas visai nedaug sviesiai ruda spalva, o galai sviesinti....masciau gal nekelt cia isvis nuotraukos, nes foto realaus vaizdo neatspindi,,,,realiai plaukai visai graziai pereina i sviesia spalva,,,,,bet vis tiek sakau ikelsiu smile.gif Galit kritikuoti smile.gif Cia as visiskai be makiazo, pavargus, i veida neziurekit blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurpod: 21 kovo 2013 - 21:14
Jurpod - labai grazu, o kad nuotrauksoe sunkiai matosi manau visai neminusas, vadinasi realybeje jusu ombre labai grazus,nes subtilus, atrodo naturaliai. Juk uztenka, kad matos grazus dazymas,o ne rekte rekia, kad turit ombre smile.gif
Atsakyti
Dilgelyt ,nu sauniai ! gal,pagalvojus tunuociau ta ryza ,bet - grazu wub.gif

Jurpod ,grazu irgi thumbup.gif tas ryzumas truputi,koks ir man buvo ,kazkada kitur darantis ,bet grazu thumbup.gif

Mano,begediskai pasakysiu - tokios grazios spalvos nesu turejus ! fantastiskai - pilka (neisivaizduoju kaip TOKI pilkuma gavo ) su siaudu - oh nu dievinu kirpeja biggrin.gif sruogeles netycines prieki imete jokio ryzumo,atrodo,kaip virgin plaukai (nedazyti) su vos pablukinimu - man tobula blush2.gif

norejau pagal sia foto - mano dar graziau,man blush2.gif

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 21 kovo 2013 - 21:48
Aciu uz pagyras, man taip pat grazu smile.gif O tas ryzumas jis prie dirbtinio apsvietimo islenda, bet as norejau, kad butu silta ruda spalva, o ne pilka smile.gif

liomi -labai grazu wub.gif
Atsakyti
Jurpod,man patiko 4u.gif grazi,rami ombre.

Liomi,tikrai gerai padare.Pas ta pacia ejai kirpeja kur pirma karta ombre daze? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 21 kovo 2013 - 22:36
bet tu isivaizduoji,Anila ..pas ta pacia! tik si syki ji mano nurodymu neklause laugh.gif

geriete mano ,taip issigando ,kai paskambinau ,kad nepatinka,kad i savo sviesius ,viena spalva dazytus ,plaukus dejo pilku sruogu-tikrino kuo naturalesni pilkuma blush2.gif bet mes drauges ,as jai ledu nupirksiu ir pamirs ta varga biggrin.gif ziauriai man grazu ,atrodo ,kad ne mano plaukai ,nes atrodo nedazyti tamsiai .isbuciavau ja biggrin.gif

kada tu ,Anilyte,eisi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 21 kovo 2013 - 22:44
Liomi ir Jurpod,ziauriai grazu!!! Papasakokit,kaip daze smile.gif Jurpod, o kaip ant sviesiu plauku -tamsino saknis,o galus paliko kokie buvo?
Atsakyti
Zibute,senai girdeta 4u.gif

Aciu,merginos

man daze visa plauka ,nors galai buvo sviesus -vistiek daze,nes jie pablunka ,netokie grazus buna,o ir sulygint perejima lengviau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 21 kovo 2013 - 23:14
LIOMI,va,prasau kaip smagu,kad kirpeja taves neklause,rezultatas gavos puikus ir dar buckiu gavo wub.gif
As eisiu arba pries velykas arba iskart po ju.Tada cia atskubesiu biggrin.gif
Atsakyti
Liomi,bet tu lyg nesenai buvai dazius? O kaip plauku bukle po tiek sviesinimu?

Malonu,kad prisimen i:)
Atsakyti
Zibute,man nesviesino galu siandien ,nes sviesino pries sav . o iki to nedaziau 9 menesius ,tai del to ir zvilga ,gal g.gif

Aisku prisimenu - grazuole blondine ,placia sypsena thumbup.gif ateik ten ,grizk biggrin.gif
Atsakyti