garbanoti dailiau atrodo
Aciu merginos!
Kaip man malonu
Vyras nepastebejo
Kaip man malonu
Vyras nepastebejo
dilgelyt, o jus norejot tokiu ryzu galu?man tai lb negrazi ta spalva, bet foto kur sugarbiniuoti plaukuciai gan graziai perejimas ziurisi
tigriuss ombre ojoj...
tigriuss ombre ojoj...
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 21, 00:05)
Vyras nepastebejo
Taip jam ir reikia!
Kur garbanoti,tai kaip profes daryta plaukuosena.Labai giriu.
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 03 21, 00:09)
dilgelyt, o jus norejot tokiu ryzu galu?man tai lb negrazi ta spalva, bet foto kur sugarbiniuoti plaukuciai gan graziai perejimas ziurisi
tigriuss ombre ojoj...
tigriuss ombre ojoj...
Minejau,kad visa nuotrauka nuo saules igavus silta gelsva atspalvi, ir rasiau ,kad nera taip ryza naturoj.
Bet siaip ryzas atspalvis aisku,kad yra kazkoks,nesu macius,kad, kas nubalintu juodus plaukus be ryzo/varinio ar bordinio atspalvio. Man irgi butu graziau sviesiai ruda be jokio silto tono.
Anila aciu
Dilgelyt,nusipirk sampuna,jis vadinas Blue shampoo,galiukams,jis truputi 'nuima' ryzuma.Aisku jeigu tu nori to Ju buna ivairiu firmu,bet kiek maciau blue shampoo vadinas
maciau kelis kesto saikaus dazymus,tai ten ne taip kaip pas jus foto, o tas perejimas tiesiog nematomas,kur prasideda kita spalva,ji tarsi is kazkur isplaukia,na nemoku paaiskinti, bet labai grazus darbai. bet ketinu pasitaupyti ir butent pas ji dazyti, nes manau, kad jis tikrai stirus sitam dazymo stiliuje.
QUOTE(dkny_777 @ 2013 03 21, 11:24)
o man ombre graziai atrodo TIK ant garbanuotu plauku
man irgi..
dilgelyt , nuostabiai atrodo plaukuciai, ypac garbanoti
dilgelyt labai labai
Aciu ,aciu
Daziausi pati su Loreal Ombre dazais nr. 1
Daziausi pati su Loreal Ombre dazais nr. 1