Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

garbanoti dailiau atrodo wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos! 4u.gif
Kaip man malonu wub.gif
Vyras nepastebejo doh.gif
Atsakyti
dilgelyt, o jus norejot tokiu ryzu galu?man tai lb negrazi ta spalva, bet foto kur sugarbiniuoti plaukuciai gan graziai perejimas ziurisi bigsmile.gif
tigriuss ombre ojoj... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 21, 00:05)
Vyras nepastebejo doh.gif

Taip jam ir reikia! biggrin.gif

Kur garbanoti,tai wub.gif kaip profes daryta plaukuosena.Labai giriu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 03 21, 00:09)
dilgelyt, o jus norejot tokiu ryzu galu?man tai lb negrazi ta spalva, bet foto kur sugarbiniuoti plaukuciai gan graziai perejimas ziurisi bigsmile.gif
tigriuss ombre ojoj... schmoll.gif

Minejau,kad visa nuotrauka nuo saules igavus silta gelsva atspalvi, ir rasiau ,kad nera taip ryza naturoj.
Bet siaip ryzas atspalvis aisku,kad yra kazkoks,nesu macius,kad, kas nubalintu juodus plaukus be ryzo/varinio ar bordinio atspalvio. Man irgi butu graziau sviesiai ruda be jokio silto tono.

Anila aciu wub.gif

Atsakyti
Dilgelyt,nusipirk sampuna,jis vadinas Blue shampoo,galiukams,jis truputi 'nuima' ryzuma.Aisku jeigu tu nori to biggrin.gif Ju buna ivairiu firmu,bet kiek maciau blue shampoo vadinas biggrin.gif
Atsakyti
maciau kelis kesto saikaus dazymus,tai ten ne taip kaip pas jus foto, o tas perejimas tiesiog nematomas,kur prasideda kita spalva,ji tarsi is kazkur isplaukia,na nemoku paaiskinti, bet labai grazus darbai. bet ketinu pasitaupyti ir butent pas ji dazyti, nes manau, kad jis tikrai stirus sitam dazymo stiliuje.
Atsakyti
o man ombre graziai atrodo TIK ant garbanuotu plauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dkny_777: 21 kovo 2013 - 11:25
QUOTE(dkny_777 @ 2013 03 21, 11:24)
o man ombre graziai atrodo TIK ant garbanuotu plauku

drinks_cheers.gif
man irgi..
Atsakyti
dilgelyt , nuostabiai atrodo plaukuciai, ypac garbanoti wub.gif
Atsakyti
dilgelyt labai labai wub.gif