QUOTE(tigriuss @ 2013 03 20, 15:43)
Man paciai nepatinka si spalva, bet dabar gausiu kenteti kelias savaites, duosiu plaukams poilsio, o tada arba tamsiau dazysiu galiukus, arba vel grysiu prie juodu plauku.
O man visai idomiai ir graziai ziurisi

Na nebent Jums paciai nusibodo..
Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2013 03 19, 15:41)
Galai tikrai pasausejo, bet nenutrupejo ar pan.. O kadangi Mano plaukai ir taip veliiasi, tai as zinau Kokios priemones naudot, jas naudoju ir susitvarkau kuo puikiausiai. Siek tiek pasiplauna, bet man vistiek labai patinka. Vienintelis ko noriu, tai atsiaugint daugiau tamsios spalvos, kuri kol kas Tik prie saknu labiau. O siaip viskas super. Ypac prisimenant koks bardakas buvo galvoj pries tai.
Ikeliu siandienos susivelusiu foto. Na kokybe kaip visad nepirekaistinga
JurPod, jusu sviesus plaukai, speju Tik saknis Dazys. Nu nzn kaip sviesiaplaukem dazo. Bet pvz jei zinot per X-faktoriu buvo tokia grupe RSP, ten nare Vika yra. I sou atejo blonde, I gala patapo ombre. Labai grazus man ir pas ja. Naturaliai taip. Tai galima ir is blonduotu graziai padaryt.
Grazu

Na mano tik pavirsius sruogintas, o apacia tai tamsi, tai nezinau kaip man dazys, nes prasysiu tai sviesint visa gala, bet aisku tik saikingai, kad per daug nepakenktu plaukams ir butu imanoma atstatyt plauku bukle po sviesinimo