Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(Jurpod @ 2013 03 19, 14:19)
Sveikos merginos smile.gif
Prisiskaiciau cia pas Jus apie ombre ir pati uzsirasiau ryt siam dazymui smile.gif Mano plaukai sviesus, sruoginti.(avatare matosi) , tai nezinau kaip gausis, bet tikiuosi viskas bus ok smile.gif Einu i Junora pas Asta...seip apie si salona suzinojau is Jusu, norejau pas Dainora, bet pas ja  tik balandzio viduriui yra vietos sad.gif Na ziuresim kaip kita kirpeja padarys smile.gif

Asta Kiek maciau irgi graziai daro. Lauksim atsiliepimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 03 19, 14:42)
Asta Kiek maciau irgi graziai daro. Lauksim atsiliepimu. 4u.gif

O kaip Jums ombre, neatsiplauna per greit spalvytes? ir dar noriu paklaust ar labai issausejo plaukai po tokio dazymo? aciu smile.gif
Atsakyti
Galai tikrai pasausejo, bet nenutrupejo ar pan.. O kadangi Mano plaukai ir taip veliiasi, tai as zinau Kokios priemones naudot, jas naudoju ir susitvarkau kuo puikiausiai. Siek tiek pasiplauna, bet man vistiek labai patinka. Vienintelis ko noriu, tai atsiaugint daugiau tamsios spalvos, kuri kol kas Tik prie saknu labiau. O siaip viskas super. Ypac prisimenant koks bardakas buvo galvoj pries tai. doh.gif
Ikeliu siandienos susivelusiu foto. Na kokybe kaip visad nepirekaistinga biggrin.gif
user posted image

JurPod, jusu sviesus plaukai, speju Tik saknis Dazys. Nu nzn kaip sviesiaplaukem dazo. Bet pvz jei zinot per X-faktoriu buvo tokia grupe RSP, ten nare Vika yra. I sou atejo blonde, I gala patapo ombre. Labai grazus man ir pas ja. Naturaliai taip. Tai galima ir is blonduotu graziai padaryt.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 03 18, 08:41)
Tigriusss, o kaip jusu Ombre? Dar dazet karta?

Aha, praeita ketvirtadieni kaip tik daziau... ax.gif

QUOTE(someday... @ 2013 03 19, 12:41)
Ikeliu siandienos susivelusiu foto.

man grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ikelsiu kelias foto... kokybe ne geriausia, bet tikiuos atleisit... biggrin.gif

Ziuriu i jas pati, ir vel noriu buti juodaplauke... atsibodo gal g.gif ... vis nesigauna kaip noriu... verysad.gif

i 
Ištrintos nuotraukos. Narės prašymu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 21 kovo 2013 - 11:44
ne ne ne paskutinis schmoll.gif spalvinis perejimas pjaunasi,net akys skauda ziurint..
Atsakyti
Man paciai nepatinka si spalva, bet dabar gausiu kenteti kelias savaites, duosiu plaukams poilsio, o tada arba tamsiau dazysiu galiukus, arba vel grysiu prie juodu plauku.
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2013 03 20, 15:43)
Man paciai nepatinka si spalva, bet dabar gausiu kenteti kelias savaites, duosiu plaukams poilsio, o tada arba tamsiau dazysiu galiukus, arba vel grysiu prie juodu plauku.

O man visai idomiai ir graziai ziurisi smile.gif Na nebent Jums paciai nusibodo.. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2013 03 19, 15:41)
Galai tikrai pasausejo, bet nenutrupejo ar pan.. O kadangi Mano plaukai ir taip veliiasi, tai as zinau Kokios priemones naudot, jas naudoju ir susitvarkau kuo puikiausiai. Siek tiek pasiplauna, bet man vistiek labai patinka. Vienintelis ko noriu, tai atsiaugint daugiau tamsios spalvos, kuri kol kas Tik prie saknu labiau. O siaip viskas super. Ypac prisimenant koks bardakas buvo galvoj pries tai. doh.gif
Ikeliu siandienos susivelusiu foto. Na kokybe kaip visad nepirekaistinga biggrin.gif
user posted image

JurPod, jusu sviesus plaukai, speju Tik saknis Dazys. Nu nzn kaip sviesiaplaukem dazo. Bet pvz jei zinot per X-faktoriu buvo tokia grupe RSP, ten nare Vika yra. I sou atejo blonde, I gala patapo ombre. Labai grazus man ir pas ja. Naturaliai taip. Tai galima ir is blonduotu graziai padaryt.

Grazu smile.gif Na mano tik pavirsius sruogintas, o apacia tai tamsi, tai nezinau kaip man dazys, nes prasysiu tai sviesint visa gala, bet aisku tik saikingai, kad per daug nepakenktu plaukams ir butu imanoma atstatyt plauku bukle po sviesinimo smile.gif
Atsakyti
O cia mano siandieninis ombre.
Pirmoje nuotraukoje istiesinti znyplemis,antroje pasukti morka.
Naturalus bus kai isiplausiu galva-netvarkingai banguoti.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 20, 15:10)

garbanoti kaip graziai atrodo.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 03 20, 18:10)
O cia mano siandieninis ombre.
Pirmoje nuotraukoje istiesinti znyplemis,antroje pasukti morka.
Naturalus bus kai isiplausiu galva-netvarkingai banguoti.

user posted image

user posted image

Man graziausiai atrodo apatinej nuotrauku eileje, pirma is kaires thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2013 03 20, 18:16)
garbanoti kaip graziai atrodo....  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu,man ir graziau garbanoti drinks_cheers.gif , bet specialiai istiesinau,kad geriau matytusi viskas nuotraukoje.
Sunku save fotkinti,ir saule per langa kazkaip viska geltonai padaro,man regis ner taip ryza naturoj.
Atsakyti