Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(liomi @ 2013 03 06, 12:17)
Anila,jei butu kaip Tiutia padaryta  g.gif arba kaip Tigriaus  g.gif  ji kazkaip visus plaukus tonavo sviesiai  g.gif  ar tu taip norejai,kad blondine buti?

Zinok,as norejau virsugalvio tamsiau,kokiu 1-2 tonais,bet kazkodel dazai man ju nenukando,kaip buvo paleteje parodyta.
Po menesiuko,tamsinsiu saknis,o galus sviesinsiu,tada vel ateisiu biggrin.gif
Nenorejau tokiu sviesiu saknu schmoll.gif truksta sodrumo.

Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 06 kovo 2013 - 13:26
ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2013 03 06, 11:12)

Tutia grazu, tik galams as nusipirkciau tonuojancio sampuno beige spalvos, kad daugiau blizgesio ir gyvybingumo ygautu ta spalvyte 4u.gif Dailus plaukai ir per jus panos noriu grifkos ir as blush2.gif  biggrin.gif

aš kažkaip nerizikuoju žaisti su visokiais tonuojančiais šampūnais smile.gif šiaip gyvai daug kas sako, kad blizga plaukai ir klausinėja, kokiais dažais dažau ir pan., o galams daug visokių aliejukų naudoju, ir CHI, ir BioSilk ir RICH šiuo metu, kaukyte vis palepinu 4u.gif stengiuos neapleist.

Atsakyti
Sveikos, as po kirpyklos. Esu laaabaaai patenkinta. smile.gif Aejau su nusiusrusiais, ataugusiais plaukais. Isejau su tikrai sutvarkytais. Dazymas truko ilgai ir kruopsciai. Kiekviena sruogele pereina tobulai. Dare trim lygiais, daze du kartus. Darbas labai preciziskas. Tikrai labai dziaugiuosi rezultatu. Tik man kaip ir kitom, labai sunku perkelt vaizda I foto, nes turiu Tik planscetke, is fotiko I ja geros nuotraukos neikelsi, o su pacia fotkinant gavos kaip gavos. Tad tai ka idejau, yra gana skurdu lyginant su realybe. Pradedant foto kokybe, baigiant spalvu perteikimu. Siaip galai sviesesni nei nuotraukoj, taip pat nera to raudono tono, kuris CIA kazkodel matosi.

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif As irgi buciau labai patenkinta tokiu rezultatu thumbup.gif
Net is tokios foto atrodo liuks 4u.gif
Kas daze ir kiek kastavo? 4u.gif Skaiciau kad vis rinkotes kirpeja, o kas tai buvo neatgaminu kazkaip blush2.gif
Atsakyti
Tutia ir someday.., labai patiko! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 03 09, 17:58)
thumbup.gif  thumbup.gif As irgi buciau labai patenkinta tokiu rezultatu thumbup.gif
Net is tokios foto atrodo liuks 4u.gif
Kas daze ir kiek kastavo? 4u.gif Skaiciau kad vis rinkotes kirpeja, o kas tai buvo neatgaminu kazkaip blush2.gif

Ejau pas Dainora i Junora. smile.gif Kastavo nemazai, 280. Bet tikrai tikrai neskaudejo sirdies mokant. Maciau Kiek ji glostinejo kiekviena sruoga, dejo 4 spalvas ir viskas taip tobulai susiliejo.. Smagu, kad Kirpeja ZINO kas yra Ombre ir su kuo jis valgomas. Man tai buvo didelis pliusas, nes pradzioj labai daug issiklausinejo kaip noriu, kaip galim ir tt.. Vienareiksmiskai zmogus profas. Grisiu ten butinai.
Atsakyti
[quote=someday...,2013 03 09, 17:53
grazus plaukuciai smile.gif
Atsakyti
labai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
gal su blicu geriau persiteiktu spalvos?
Someday, patiko- labai viskas lygiai pereina thumbup.gif net su tuo raudoniu dailiai atrodo smile.gif

Liomi, kiek kitoj temoj maciau foto- pas jus lyg ombre grazus smile.gif gal pasirodysite cia pagyroms? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 09 kovo 2013 - 20:06
someday, labai dailus ombre bigsmile.gif cia kuriam mieste daretes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 03 09, 16:53)
Sveikos, as po kirpyklos. Esu laaabaaai patenkinta. smile.gif Aejau su nusiusrusiais, ataugusiais plaukais. Isejau su tikrai sutvarkytais. Dazymas truko ilgai ir kruopsciai. Kiekviena sruogele pereina tobulai. Dare trim lygiais, daze du kartus. Darbas labai preciziskas. Tikrai labai dziaugiuosi rezultatu. Tik man kaip ir kitom, labai sunku perkelt vaizda I foto, nes turiu Tik planscetke, is fotiko I ja geros nuotraukos neikelsi, o su pacia fotkinant gavos kaip gavos. Tad tai ka idejau, yra gana skurdu lyginant su realybe. Pradedant foto kokybe, baigiant spalvu perteikimu. Siaip galai sviesesni nei nuotraukoj, taip pat nera to raudono tono, kuris CIA kazkodel matosi.

thumbup.gif Labai grazu
Atsakyti
Aciu, merginos! Nors CIA kirpejai reiktu dekot. ax.gif Sian kiek kur ejau, susilaukiau komplimentu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 03 09, 21:43)
someday, labai dailus ombre bigsmile.gif  cia kuriam mieste daretes? ax.gif

Kaunas 4u.gif
Atsakyti