Milakir, grazu, nes nusviesinta mazesnioji plauku dalis Aisku, galetu buti ryskiau kazkiek
Manau, kad mano galvoje busit rebusa issprendusi, kad grazu tie ombre, kurie kaip pas jus neduoda nuaugimo efekto
Anila, na, pas jus neiziuriu jokio rysio su ombre
QUOTE(Onora @ 2013 03 05, 21:53)
Milakir, grazu, nes nusviesinta mazesnioji plauku dalis Aisku, galetu buti ryskiau kazkiek
Manau, kad mano galvoje busit rebusa issprendusi, kad grazu tie ombre, kurie kaip pas jus neduoda nuaugimo efekto
Aciu Na, kaip kirpeja sake, galai dar pasiplaus, tai gal ir bus ryskiau. Nes jie gerokai sviesesni buvo, bet dejo dar tona, kad taip ryskiai nebutu... O siaip, kaip pirmam kartui ir tokio ilgio + gan ploniems ir vargseliams plaukams tai turbut ne toks ir blogas rezultatas.
QUOTE(Milakir @ 2013 03 05, 21:33)
Nelabai man pavyko nufotografuot ta tikraji vaizda, telefonas, supratau, tam tikrai netinka. Blicas labai uzgozia galus, plius nesimato to realaus perejimo, nes jis nera toks grieztas.
va va sakau kad sunku nufotkint ombre su telefonu, as ir fotkinau bet nieko visai nesimato..
seijp grazu man visai
pas anila man fotkeje atrodo kad galai tamsesni uz virsugalvi , dazeisi reserved ombre ?
hmm, nei 0kristut0, nei Anilos neįžiūriu ombre
QUOTE(Tutia @ 2013 03 05, 22:29)
hmm, nei 0kristut0, nei Anilos neįžiūriu ombre
as su telefu fotkinau , atrodo kad sviesus plaukai visi o istikro saknys tamsiai tamsiai rudos , man net per tamsu, bet atsiplaudineja siek tiek .. nzn net ar ilgai nesiosiu, noriu kad nusviesetu virsugalvis .. o galais as labai patenkinta , tokios spalvos visu plauku noriu reiks vel dazyti jauciu , uz keletos menesiu
mano mėnesio senumo ombre biškiuką pasiplovė, įdomu kaip toliau laikysis
Papildyta:
sunku iš tiesų perteikt fotkėm spalvą, net ir su prof fotiku kartais sudėtinga, ką kalbėt jau apie mobilų
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2013 03 05, 22:34)
as su telefu fotkinau , atrodo kad sviesus plaukai visi o istikro saknys tamsiai tamsiai rudos , man net per tamsu, bet atsiplaudineja siek tiek .. nzn net ar ilgai nesiosiu, noriu kad nusviesetu virsugalvis .. o galais as labai patenkinta , tokios spalvos visu plauku noriu reiks vel dazyti jauciu , uz keletos menesiu
sunku iš tiesų perteikt fotkėm spalvą, net ir su prof fotiku kartais sudėtinga, ką kalbėt jau apie mobilų
QUOTE(0kristut0 @ 2013 03 05, 23:22)
pas anila man fotkeje atrodo kad galai tamsesni uz virsugalvi , dazeisi reserved ombre ?
Tiutia
Anila paprasyk,kad maziukas bent nufotografuotu ,prie lango
Tutia - wow ,kaip grazu
Tutia - wow ,kaip grazu
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 05, 23:54)
Zinok siaip galai sviesesni,kazkodel nepavyksta nufotkinti.Uz menesio dazysiu dar karta,galus sviesinsiu smarkiau,'nenukando' kazkodel ju stipriau Tada vel ateisiu su foto.
Tiutia
Tiutia
Man tai galai jusu grazios spalvos, bet visas virsugalis turi but tamsesnis 2-3 tonais. Nes ar cia sviesa krenta, ar cia ta grifka tokia pat sviesi kaip galai Zodziu su tokiais plaukais kaip jusu galima padaryt wow
Tutia grazu, tik galams as nusipirkciau tonuojancio sampuno beige spalvos, kad daugiau blizgesio ir gyvybingumo ygautu ta spalvyte Dailus plaukai ir per jus panos noriu grifkos ir as
Milakir - as gydyciau pazeistus plaukus, o ne kazka dar bandyciau daryt Nes arba cia plaukai net pasipute nuo sausumo galuose, ar cia netikes kirpimas, net nesiziuri visisikai Nepykit, bet gero kirpejo jums reikia
Anila,jei butu kaip Tiutia padaryta arba kaip Tigriaus ji kazkaip visus plaukus tonavo sviesiai ar tu taip norejai,kad blondine buti?
o man prie ombre kirpciai nelabai kazkaip. Grifkai irgi mazos ombrytes gal noretusi
QUOTE(Tutia @ 2013 03 05, 21:35)
mano mėnesio senumo ombre biškiuką pasiplovė, įdomu kaip toliau laikysis
na va pagaliau matosi ombre pas kazka vadinasi imanoma isgaut vaizda fotkinant
man grazu, grazus plaukuciai pas jus