Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

Milakir, grazu, nes nusviesinta mazesnioji plauku dalis thumbup.gif Aisku, galetu buti ryskiau kazkiek smile.gif
Manau, kad mano galvoje busit rebusa issprendusi, kad grazu tie ombre, kurie kaip pas jus neduoda nuaugimo efekto thumbup.gif

Anila, na, pas jus neiziuriu jokio rysio su ombre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 03 05, 21:53)
Milakir, grazu, nes nusviesinta mazesnioji plauku dalis thumbup.gif Aisku, galetu buti ryskiau kazkiek smile.gif
Manau, kad mano galvoje busit rebusa issprendusi, kad grazu tie ombre, kurie kaip pas jus neduoda nuaugimo efekto thumbup.gif

Anila, na, pas jus neiziuriu jokio rysio su ombre 4u.gif

Aciu 4u.gif Na, kaip kirpeja sake, galai dar pasiplaus, tai gal ir bus ryskiau. Nes jie gerokai sviesesni buvo, bet dejo dar tona, kad taip ryskiai nebutu... O siaip, kaip pirmam kartui ir tokio ilgio + gan ploniems ir vargseliams plaukams biggrin.gif tai turbut ne toks ir blogas rezultatas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milakir @ 2013 03 05, 21:33)
Nelabai man pavyko nufotografuot ta tikraji vaizda, telefonas, supratau, tam tikrai netinka. Blicas labai uzgozia galus, plius nesimato to realaus perejimo, nes jis nera toks grieztas.

va va sakau kad sunku nufotkint ombre su telefonu, as ir fotkinau bet nieko visai nesimato..
seijp grazu man visai ax.gif

pas anila man fotkeje atrodo kad galai tamsesni uz virsugalvi , dazeisi reserved ombre ? g.gif
Atsakyti
hmm, nei 0kristut0, nei Anilos neįžiūriu ombre g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 03 05, 22:29)
hmm, nei 0kristut0, nei Anilos neįžiūriu ombre  g.gif

as su telefu fotkinau , atrodo kad sviesus plaukai visi o istikro saknys tamsiai tamsiai rudos , man net per tamsu, bet atsiplaudineja siek tiek .. nzn net ar ilgai nesiosiu, noriu kad nusviesetu virsugalvis .. o galais as labai patenkinta , tokios spalvos visu plauku noriu biggrin.gif doh.gif reiks vel dazyti jauciu , uz keletos menesiu ax.gif
Atsakyti
mano mėnesio senumo ombre smile.gif biškiuką pasiplovė, įdomu kaip toliau laikysis

user posted image
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2013 03 05, 22:34)
as su telefu fotkinau , atrodo kad sviesus plaukai visi  o istikro saknys tamsiai tamsiai rudos , man net per tamsu, bet atsiplaudineja siek tiek .. nzn net ar ilgai nesiosiu, noriu kad nusviesetu virsugalvis .. o galais as labai patenkinta , tokios spalvos visu plauku noriu  biggrin.gif  doh.gif reiks vel dazyti jauciu , uz keletos menesiu  ax.gif

sunku iš tiesų perteikt fotkėm spalvą, net ir su prof fotiku kartais sudėtinga, ką kalbėt jau apie mobilų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 03 05, 23:22)

pas anila man fotkeje atrodo kad galai tamsesni uz virsugalvi , dazeisi reserved ombre ? g.gif
Zinok siaip galai sviesesni,kazkodel nepavyksta nufotkinti.Uz menesio dazysiu dar karta,galus sviesinsiu smarkiau,'nenukando' kazkodel ju stipriau g.gif Tada vel ateisiu su foto.
Tiutia wub.gif
Atsakyti
Anila paprasyk,kad maziukas bent nufotografuotu ,prie lango 4u.gif

Tutia - wow ,kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 05, 23:54)
Zinok siaip galai sviesesni,kazkodel nepavyksta nufotkinti.Uz menesio dazysiu dar karta,galus sviesinsiu smarkiau,'nenukando' kazkodel ju stipriau g.gif Tada vel ateisiu su foto.
Tiutia wub.gif

Man tai galai jusu grazios spalvos, bet visas virsugalis turi but tamsesnis 2-3 tonais. Nes ar cia sviesa krenta, ar cia ta grifka tokia pat sviesi kaip galai g.gif Zodziu su tokiais plaukais kaip jusu galima padaryt wow wub.gif
Tutia grazu, tik galams as nusipirkciau tonuojancio sampuno beige spalvos, kad daugiau blizgesio ir gyvybingumo ygautu ta spalvyte 4u.gif Dailus plaukai ir per jus panos noriu grifkos ir as blush2.gif biggrin.gif
Milakir - as gydyciau pazeistus plaukus, o ne kazka dar bandyciau daryt 4u.gif Nes arba cia plaukai net pasipute nuo sausumo galuose, ar cia netikes kirpimas, net nesiziuri visisikai 4u.gif Nepykit, bet gero kirpejo jums reikia 4u.gif
Atsakyti
Anila,jei butu kaip Tiutia padaryta g.gif arba kaip Tigriaus g.gif ji kazkaip visus plaukus tonavo sviesiai g.gif ar tu taip norejai,kad blondine buti?
Atsakyti
o man prie ombre kirpciai nelabai kazkaip. Grifkai irgi mazos ombrytes gal noretusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 03 05, 21:35)
mano mėnesio senumo ombre smile.gif biškiuką pasiplovė, įdomu kaip toliau laikysis

na va pagaliau matosi ombre pas kazka bigsmile.gif vadinasi imanoma isgaut vaizda fotkinant biggrin.gif
man grazu, grazus plaukuciai pas jus wub.gif
Atsakyti