Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(noraeleo @ 2013 03 02, 18:12)
gaila, bet ombre as cia nematau  4u.gif

QUOTE(liomi @ 2013 03 03, 16:53)
as irgi-nudaze sruogelem ,o gyresi,turbut,kirpeja,kad jau patirties tame - iki kaklo  biggrin.gif

triju lygiu  hihihi.gif

taigi rasiau kad nesimato fotkinant tikrojo vaizdo biggrin.gif
o kirpeja sake kad dazo ombre toki palengvinta varijanta , as nenorejau to tokio kaip tik galai buna nudazyti man negrazu .. ir norejau kad butu tarsi sruogelemis biggrin.gif
kiekvieno skonis skirtingas smile.gif

anila lauksime foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 03 04, 10:39)
anila lauksime foto ax.gif
Bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 04, 17:00)

Kaip fainai, bus dar vienas ombre iki manojo. As turbut dar niekad taip nelaukiau vizito pas Kirpeja. doh.gif lotuliukas.gif Tikiuos tas laukimas išeis i gera. smile.gif
Man pats pačiausias yra šis:
user posted image
Turbut vienintelis matytas Ombre, kur taip kontrastuoja spalvos, bet atrodo vistiek labai labai gražiai... Tik žiūriu į esamą situaciją savo plaukuose labai kritiškai ir įsivaizduoju, kad po kirpyklos išeisiu panašiu Ombre i šį:
user posted image
Tik bus truputi ilgesni plaukai smile.gif Pirmam, taip gražiau i galą nusroguoti. Tepta ant tamsiu, o mano atnauginėja tamsesnės šaknys, patys plaukai šviesesni. Praktiškai dabar esu Ombre, tik reiktų daugiau ataugusių lotuliukas.gif

0kristut0 as įsivaizduoju kaip jus maždaug atrodot. Esu perziurejusi šimtus ombre ir mačiusi ne viena lengvai sruoguota, o i foto tikrai sunku perteikti.. Tik kaip tyčia nerandu dabar nete....
Atsakyti
čia nerealiai gražu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 03 04, 21:37)
čia nerealiai gražu  wub.gif

TOBULA!
Atsakyti
Mergaites parekomenduokite KLaipedoje kirpeja ,kuri dazo graziai ombre stiliumi.
Atsakyti
QUOTE(600eva @ 2013 03 05, 10:23)
Mergaites parekomenduokite KLaipedoje kirpeja ,kuri dazo graziai ombre stiliumi.

kad tas ombre visoms skirtingai grazu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zadeta foto 4u.gif
Rezultatu neesu patenkinta,truksta virsugalvyje sodrumo.
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2013 03 05, 13:28)
Zadeta foto 4u.gif

tai nelabai kas matosi g.gif geriausia fotografuoti plaukucius is nugaros kad matytusi visi perejimai (jei jie yra)o db tai...
cia ziuriu dauguma savo ombre nepatenkintos, manau eilines lt kirpejos tiesiog nemoka sios technikos 4u.gif
Atsakyti
Leja,neturiu kas nufotkina dabar is nugaros,perejimas matos,su juo man viskas gerai,tik man virsugalvio spalva nepatinka,nera ryskumo,sodrumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 05 kovo 2013 - 14:43
QUOTE(AniMi @ 2013 02 09, 11:45)
Gražu šiaip visai... Ataugs man šaknys ir būsiu kaip ombre lotuliukas.gif

Taip ir būna smile.gif
Pas mane nedažyti plaukai, bet po vasaros nušviesėjusių atauginėja tamsesnės šaknys, tai jau ant pavasario ir esu ombre smile.gif
Pliusai - nereikia dažais gadinti plaukų, be to, keitiesi du kartus per sezoną - vasarą šviesi, žiemą ombre biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai man pavyko nufotografuot ta tikraji vaizda, telefonas, supratau, tam tikrai netinka. Blicas labai uzgozia galus, plius nesimato to realaus perejimo, nes jis nera toks grieztas.
Plaukai mano trumpi, o ir siaip gana pazeisti, bet norejosi isbandyt kazka idomaus, rezultatu daugiau maziau esu patenkinta, aisku, nera kazkas Tokio, bet... Vis sis tas naujesnio ant galvos. smile.gif

user posted image
Atsakyti