idomu butu pamatyti, kaip buvo iki dazymo
Aha, fotkej visada sunku perteikti. Bet spėju, kad realiai gražiai atrodo. Toks "sruogonis ombre" . Žinokit, man patinka. Pas mane bus tamsesnis. Nes as pati labiau tamsiaplauke.
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 27, 15:04)
aha, triju,as dariausi proteino procedura dar, ir kirpau plaukus uz viska 260lt,
o pas ka tvarketes? siaip nera ryskus pas jus ombre stilius, bet grazu.
as ieskau, kas vilniuje gerai atliktu
QUOTE(Onora @ 2013 02 27, 17:32)
idomu butu pamatyti, kaip buvo iki dazymo
sruogelemis buvo dazyti plaukai .sviesus
QUOTE(disiel @ 2013 02 27, 19:15)
o pas ka tvarketes? siaip nera ryskus pas jus ombre stilius, bet grazu.
pas audra ,nenorejau ryskaus ,norejau lb svelnaus, nors saknys kol kas labai tamsios , dar pati neprirantu
0kristu0, man vaizdas grazus, bet pati, jeigu buciau ejusi dazytis butent ombre, tai, matyt, buciau nusivylusi tokia suma palikusi...
bet as net apsikirti nemoku taip, kaip noriu vis per mazai per paprastai, per bailiai... tai apie dazyma kazkoki ypatinga man tikriausiai tik pasvajoti
bet as net apsikirti nemoku taip, kaip noriu vis per mazai per paprastai, per bailiai... tai apie dazyma kazkoki ypatinga man tikriausiai tik pasvajoti
QUOTE(Onora @ 2013 02 27, 22:21)
0kristu0, man vaizdas grazus, bet pati, jeigu buciau ejusi dazytis butent ombre, tai, matyt, buciau nusivylusi tokia suma palikusi...
kad nesimato to vaizdo, net spalvos netokios , atrodo kad sviesi, bet istikro ruda esu.. pats dazymas speju atsiejo kokia 140litu, nera daug manau, as uz sruogas paprastas mokedavau daugiau pas kita kirpeja
onora,joa buna buna tokiu zmoniu, as tai kerpuosi paprastai visada, nes as garbanota , tai nesimato vistiek to kirpimo
as irgi garbanota tai va, net jei istiesinus plaukus viskas super po kirpimo atrodytu, bet vis pabijau, kad piestu stoves kai neissitiesinsiu
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 27, 17:08)
bet nesimato kaip fotkinu, su telefu perejimu, nors nuo saknu tamsus plaukai, ir skiriasi nuo galu, man net per tamsu kol kas prie pat saknu, bet turi pasiplauti , pas mane su perejimais, triju lygiu
Nenoriu peikt, bet man tai visiskai nesimato. Man kazkaip atrodo kad jei jau ombre, tai turi but ryskus aiskus kontrastas.
Aplamai man graziausiai atrodo ant tamsiu banguotu plauku, na dar idomus visai variantas puslapis atgal, kur sviesus plaukai, o galai tamsus. O sviesus plaukai sviesejantys i apacia tai man nei sis nei tas, kai siek tiek pasvieseje nuo saules naturalus plaukai tai , bet ombre atrodo tai lygiai taip kaip mano plaukai su ataugusiom saknim po keliu menesiu atrodydavo, man tai nelabai
QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 27, 18:08)
bet nesimato kaip fotkinu, su telefu perejimu, nors nuo saknu tamsus plaukai, ir skiriasi nuo galu, man net per tamsu kol kas prie pat saknu, bet turi pasiplauti , pas mane su perejimais, triju lygiu
gaila, bet ombre as cia nematau
QUOTE(noraeleo @ 2013 03 02, 16:12)
gaila, bet ombre as cia nematau
as irgi-nudaze sruogelem ,o gyresi,turbut,kirpeja,kad jau patirties tame - iki kaklo
triju lygiu
As irgi matau sruogelemis dazytus plaukus
Ryt mane 'ombriuos' irgi,tikiuosi ne sruogelem gausiuos
Ryt mane 'ombriuos' irgi,tikiuosi ne sruogelem gausiuos