bet apie tiesinima keratinu lygiai taip pat sako, kad netiesina, o tik plaukai apsunksta ir naturaliai pasitempia nuo svorio. Pati po keratino dr turedavau tiesintuva naudoti- nes buvo kazkokie nei siokie nei tokie, bet tiesindavosi tiesintuvu tikrai lengvai nepaprastai.
Nuo temos nukrypom
Paskutine, tai gal tik foto ispudis kaip ombre, bet jei ombre, tai grazu
Papildyta:
Tas paskutinis nors paprastas, bet grazus pasirode labai
QUOTE(Onora @ 2013 02 10, 00:09)
pats graziausias naturaliai taip tas perejimas..
o Gvinet Peltrou tai nutriusintais galais visiskai
QUOTE(Paradoksualė @ 2013 02 10, 11:09)
pats graziausias naturaliai taip tas perejimas..
man ir lb uzkliuvo tie galai
O paskutinysis......
Gwyneth Paltrow tai grynai, regis, ombe pasirinko neprisiziurejimo maskavimui
kelios onoros foto idetos, tai fotosopintas ombre ,.
QUOTE(Paradoksualė @ 2013 02 10, 10:09)
Bet ir galu spalva kokia baisi
Koks grazus paskutinis
Ciara jau buvau macius isvis plaukai kaip pakulos.
0kristut0 pas ka lankotes pjesej? As galvoju eit I Junora pas Asta. CIA jos darytas Ombre bet vis neapsisprendziu. Pati labiau noreciau triju lygiu..
0kristut0 pas ka lankotes pjesej? As galvoju eit I Junora pas Asta. CIA jos darytas Ombre bet vis neapsisprendziu. Pati labiau noreciau triju lygiu..
jei kas dazysites, tai as tik uz 3-ju lygiu, dvieju man tik nenaturaliu spalvu ziurisi visai nieko arba labai ryskiu spalvu
Gal zinote Vilniui gera kirpeja gerai ivaldziusia Ombre? Mano plaukai panasiai kaip toj paskutinej foto, naturalus irgi panasiai kaip pas ja prie saknu irgi noriu dazyt 3 lygiais... bet kazin jei virsu ant sviesintu nutamsins, tai labai greit atsiplaus, po kokiu 2 savaiciu ?neapsimoka simtais moket tada.. bent jau man kirpeja taip sake,kai norejau pasitamsint i sviesiai ruda.. sako porai savaiciu tau bus,ne daugiau... kazi ka daryt tokiu atveju tada
QUOTE(someday... @ 2013 02 11, 19:41)
labai graziai.. naturaliai nusvieseja galai,atrodo taip ir buvo
QUOTE(someday... @ 2013 02 11, 19:41)
Koks grazus paskutinis
pas Audra lankausi, kitu nzn kirpeju as ten dirbanciu.
aha , buvau googlinusi maciau jos daryta ombre, grazus , o ji ten dazius dviem lygiais ? nlb gerai iziuriu ..man irgi grazu tik trim lygiais ..
kada galvoji eiti dazytis ?
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 02 11, 21:21)
Gal zinote Vilniui gera kirpeja gerai ivaldziusia Ombre? Mano plaukai panasiai kaip toj paskutinej foto, naturalus irgi panasiai kaip pas ja prie saknu irgi noriu dazyt 3 lygiais... bet kazin jei virsu ant sviesintu nutamsins, tai labai greit atsiplaus, po kokiu 2 savaiciu ?neapsimoka simtais moket tada.. bent jau man kirpeja taip sake,kai norejau pasitamsint i sviesiai ruda.. sako porai savaiciu tau bus,ne daugiau... kazi ka daryt tokiu atveju tada
mm,. as paskutini karta kai daziausi buvo lb daug sruogu sviesintu, tai nebenorejau ir uzdaze man mano naturalia plauku spalva, tokia piksva , nzn man nenusiplove , nors ispejo kad gali ir nusiplauti .. bet man atsiplove tik vos vos ..likau tamsi vistiek.