Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(Onora @ 2013 02 04, 15:46)
per buk mano meile laida 2 is 3 merginu buvo su ombre, kazkaip baisiai... Viena isvis dar su puse galvos nuaugusios nedazytos doh.gif

Aha, bet tos choreografes, man visai graziai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 04, 16:27)
Aha, bet tos choreografes, man visai graziai atrodo rolleyes.gif

man tai ne
Atsakyti
Aisku, galetu but dar viena spalva - nepamaisytu. Gal lietuviu meistrai dar sios technikos nemoka ir taip nepadarys/nepadaro kaip uzsieny
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 05, 11:23)
Aisku, galetu but dar viena spalva - nepamaisytu. Gal lietuviu meistrai dar sios technikos nemoka ir taip nepadarys/nepadaro kaip uzsieny

butent, man irgi truksta dar vienos spalvos, kad atrodytu kazkas normaliau padaryta smile.gif
Atsakyti
nepatingejau perziureti ta laida .. smile.gif vienos negrazus lb ombre, o tos kitos sokejos, tai dar dar, bet irgi nlb .. nesuprantu kdl dazo tik dviem lygiais .. is triju graziau atrodo .. bet trbut merginos taip pacios nori, uztai ir praso tik viena spalva deti.. g.gif
Atsakyti
O man atrodo arba nemoka arba tingi terliotis nes darbelio panasu daug, arba klientei kaina jau nebetinka.
O as noreciau bet dvejoju del siu priezasciu:
1. Issauses galai, nes panasu jog blonduoti tektu, o ir taip jie pas mane sausesni, bandau atgavinti.
2. Plaukai nera tamsus, o kazkas tokio kaip Adeles http://www.hairhighl...-hollywood-2012
3. Ir nera ilgi, iki liemenuko sagties truksta per pirsta biggrin.gif nu ir palyginimas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele_S: 05 vasario 2013 - 16:29
QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 05, 16:18)
O man atrodo arba nemoka arba tingi terliotis nes darbelio panasu daug, arba klientei kaina jau nebetinka.
O as noreciau bet dvejoju del siu priezasciu:
1. Issauses galai, nes panasu jog blonduoti tektu, o ir taip jie pas mane sausesni, bandau atgavinti.
2. Plaukai nera tamsus, o kazkas tokio kaip Adeles http://www.hairhighl...-hollywood-2012
3. Ir nera ilgi, iki liemenuko sagties truksta per pirsta  biggrin.gif  nu ir palyginimas  biggrin.gif  doh.gif

joa,galai issauses jauciu .. as tai zadu tuo paciu metu darytis ir plauku atstatyma..jauciu iseisiu po kokiu 5-6 val . niu bet kadarysi smile.gif
mano irgi nera tamsus , bet as ir noriu sviesaus ombre smile.gif jei nepatiks, uzsidazysiu plaukus viena lygia spalva, ir daugiau nebesidazysiu smile.gif)

kazkaip ziuriu vien tamsiaplaukes dazosi ombre, sviesaus nlb maciau . g.gif
Atsakyti
aš tai galiukus labai lepinu aliejais, kad neišsausėtų.. smile.gif

nesigiriant hihihi.gif bet kiek sulaukiau komplimentų dėl plaukų bigsmile.gif ir kas keisčiausia, - iš vyrų nemažai, kurie tokių dalykų dažniausiai nepastebi bigsmile.gif bigsmile.gif pačiai kasdien vis labiau ir labiau patinka, kaip nusidažiau. ax.gif
Atsakyti
oij prisiziurejau grozybiu, turiu ilgus banguotus plaukus ir uzsimaniau ombre ir as smile.gif gal zinote kur kaune galima rasti gera kirpeja ir kad kaina nebutu kosmine??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2013 02 08, 00:52)
oij prisiziurejau grozybiu, turiu ilgus banguotus plaukus ir uzsimaniau ombre ir as  smile.gif  gal zinote kur kaune galima rasti gera kirpeja ir kad kaina nebutu kosmine???  g.gif

as eisiu kaune i pjese , o tas nebrangiai niu tai dazus viska susumuos ir bus kaina aiski, as darysiuos su atstatymu, tai kosmine suma paliksiu ,jau nusiteikusi.. doh.gif
Atsakyti
papasakokit kas tai per atstatymas?
galiukams ant slapiu naudoju aliejuka, sausiems tepu krema ir i pora sav karta istepu plaukus alieju misiniu, kuri pasidarau pati ir siltai laikau kone pusdieni, taip pat naudoju kaukes plaukams, bet tai vistiek nepadarys stebuklo plaukams, kurie buvo kazkada blonduoti, ir nukenteje del to ax.gif Tiesiog jie turi nuaugti, aciu D jau tu vargseliu like gal 10 cm gal kiek daugiau, o buvo tai visi rolleyes.gif O kirpt tikrai neresiu visu nelabai sveiku plauku... Tai vat ir dvejoju del ombre, jei netycia per ilgai palaikytu, nudegintu man vel su blondu galus tai jau tikrai kirpt reiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 02 08, 12:23)
papasakokit kas tai per atstatymas?
galiukams ant slapiu naudoju aliejuka, sausiems tepu krema ir i pora sav karta istepu plaukus alieju misiniu, kuri pasidarau pati ir siltai laikau kone pusdieni, taip pat naudoju kaukes plaukams, bet tai vistiek nepadarys stebuklo plaukams, kurie buvo kazkada blonduoti, ir nukenteje del to ax.gif  Tiesiog jie turi nuaugti, aciu D jau tu vargseliu like gal 10 cm gal kiek daugiau, o buvo tai visi  rolleyes.gif  O kirpt tikrai neresiu visu nelabai sveiku plauku... Tai vat ir dvejoju del ombre, jei netycia per ilgai palaikytu, nudegintu man vel su blondu galus tai jau tikrai kirpt reiktu biggrin.gif

as dariausi pries 2.5 menesio ta atstatyma, ji daro su alfa parf keratinu, tiesiog pripildo plauka keratino, mano yra sausi is prigimties garbanoti, po to atstatymo plaukai tapo vos vos banguoti, sunkus .. ir naudoju sampunus be jokiu sulfatu.. bet cia ne tas keratininis tiesinimas kuri dauguma darosi, mano kirpeja pries ji..
zodziu as visai patenkinta, kadangi net arklio uodega galiu nesioti, plaukai netokie issipute.
as tik aliejuka galiukams naudoju, nebededu jokiu kaukiu ir kremu, o kazkada irgi daug visko dejau tepiau, o bukle mano manymu tokia pati likdavo :)nlb ka ir padedavo.
Atsakyti