Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(Tutia @ 2013 01 30, 13:05)

Ir pries tai grazus plaukai buvo ir dabar...
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tutia thumbup.gif thumbup.gif labai labai gražu wub.gif , dabar jau aiškus vaizdas ir matosi tikrai gerai atliktas kirpėjos darbas. Liuks thumbup.gif . Nors aš pati, asmeniškai, pačius galiukus vos vos dar pašviesinčiau, bet čia tik aš wink.gif , šiaip tikrai gerai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 30, 20:24)
visai užokupuosiu temą savo nuotraukom biggrin.gif beeet dar viena jūsų teismui:

(čia jau meistrės daryta foto)

nu ***** kazkaip rimtai laiptuotai padaryta is sonu g.gif
ir man atrodo kaip galai nudeginti blush2.gif
manau biski is auksciau butu grazesnis vaizdas jei sviesintu.. tik galai sviesus-atrodys kaip nudege po nevykusiu balinimu doh.gif

nebeikit pas sita meistre schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 31 sausio 2013 - 16:00
Dėl Ombre dažymo Klaipėdoje. Skaičiau, kad Ombre dažo Aidos studijoje Tiltų gatvėje, tačiau nemačiau jų Ombre rezultatų; ilgų plaukų kaina apie 250Lt. Gal kuri jau bandėt Aidos studijoje?
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2013 01 31, 07:29)
Ir pries tai grazus plaukai buvo ir dabar...
4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(eriksa @ 2013 01 31, 15:52)
Tutia thumbup.gif  thumbup.gif labai labai gražu wub.gif , dabar jau aiškus vaizdas ir matosi tikrai gerai atliktas kirpėjos darbas. Liuks thumbup.gif . Nors aš pati, asmeniškai, pačius galiukus vos vos dar pašviesinčiau, bet čia tik aš wink.gif , šiaip tikrai gerai atrodo smile.gif

aciuks.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2013 01 31, 15:58)
nu ***** kazkaip rimtai laiptuotai padaryta is sonu  g.gif
ir man atrodo kaip galai nudeginti  blush2.gif
manau biski is auksciau butu grazesnis vaizdas jei sviesintu.. tik galai sviesus-atrodys kaip nudege po nevykusiu balinimu  doh.gif

nebeikit pas sita meistre  schmoll.gif

manau vis gi eisiu ax.gif daugiau pliusų, nei mažyčių minusų. Galai tikrai nėra nudeginti blink.gif Realiai sveikas, slidus plaukas, jokio šiurkštumo..

beje, taiklią dar mintį kirpėja davė, kad labai priklauso, kaip sušukuosi ir kaip kris plaukai, pvz čia laiptukų jau nesimato (spalva, beje, vėl gi šiek tiek kitokia)

user posted image
Atsakyti
O cia tik nusviesinta, jokio tonerio netepe? As buciau uztepus beamoniakiniu 15 minuciu patonuot, butu grazi karameles spalva gavusis 4u.gif Siaip grazu, bet dailiausiai atrodo toj foto, kur pagarbanoti plaukai, butent tokiai sukuosenai graziausiai ombre atrodo, bent mano akim 4u.gif Plaukai grazus, baltas pavydas ima blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiūū 4u.gif neklausiau kirpėjos, bet man regis nieko netonavo, turbūt būtų pasakius, o ir aš ten nelabai gaudausi blush2.gif
Atsakyti
Tutia, plaukuciai labai grazus, apie naturalia spalva isvis ner ka sakyt biggrin.gif wub.gif
o ombre g.gif na gal kiek per staigus tas perejimas is tamsiu i sviesius, bet visumoj neblogai bigsmile.gif
keistai kiekvienoj foto vis skirtingai atrodo, vienur galai ryzi, kitur sviesus smile.gif
Atsakyti
tutia , o keliais lygiais dazyta ? dviem ar trimis?
Atsakyti
Lėjaaa aciuks.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2013 02 02, 12:47)
tutia , o keliais lygiais dazyta ? dviem ar trimis?

negaliu pasakyt smile.gif nekalbėjom apie jokius lygius. Man regis, kai yra veliama, ir plaukai tiesiog yra nevienodam lygyje iškeliami (nemoku paaiškint), tai ir gaunasi, kad vienur spalva blankesnė, pačiuose galuose ryškiausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 02 04, 13:53)
Lėjaaa aciuks.gif
negaliu pasakyt smile.gif nekalbėjom apie jokius lygius. Man regis, kai yra veliama, ir plaukai tiesiog yra nevienodam lygyje iškeliami (nemoku paaiškint), tai ir gaunasi, kad vienur spalva blankesnė, pačiuose galuose ryškiausia smile.gif

aijsq. aa o tai to velimo nauda ir yra kad spalva netolygi gautusi ania? as vis galvoju kam ten velia tuos plaukus.. g.gif smile.gif
jei dvi skirtingas spalvas dejo , is skirtingu induku tai gaunasi trim lygiais nuo tamsiausio palaipsniui svieseja..

reik ir man jau uzsirasyti dazymui ..
Papildyta:
uzsirasiau ir as ombre ..tikiuosi nenusivilsiu.. ax.gif
Atsakyti
per buk mano meile laida 2 is 3 merginu buvo su ombre, kazkaip baisiai... Viena isvis dar su puse galvos nuaugusios nedazytos doh.gif
Atsakyti