Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

Tutia, nelabai ryškios nuotraukos, bet, kiek įžiūriu, tai man visai gražiai plaukai atrodo. Tik, mano nuomone, perėjimas nuo tamsių prie šviesių galėtų nebūti toks staigus, norėtūsi daugiau tokios tarpinės, rudos, spalvos pereinančios nuo tamsių. Tada būtų idealus ombre mano akimis bigsmile.gif . Bet dabar labai graži tamsi spalva, tokia ryški, bet, tuo pačiu ir natūrali, tikrai labai wub.gif . Ir patys plaukai tikrai labai gražūs mirksiukas.gif .
Atsakyti
ačiūūū, eriksa 4u.gif
Atsakyti
Tutia, paskutinej foto spalvyte graziai atrodo...
Atsakyti
Tutia paskutine foto grazi bet virsuje esancios foto nelabai ryzi ir gal tikrai reiktu issikarpyti kad geriau kristu.beto kaina doh.gif doh.gif suprantu kad dazymas ne eilinis,as taip pat eisiu penktad ombre dazytis tikiuosi Kaune mazesnes kainos biggrin.gif pas mano kirpeja visa galva apie 70-80lt o va kaip bus su ombre nzn tikiuosi i 100lt tilpti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 29, 19:04)

šian pasibangavau ant greitųjų, toks rezultatas smile.gif :

cia graziai jau..matyt fotikas kaltas biggrin.gif
tiesiu plauku ombre nelabai ziurisi visdelto dabar manau.. iskarpytu pats tas,o jei dar banguoti thumbup.gif
o jums tamsino visus plaukus pirmiausia? o kokia naturali plauku spalva? neislys saknys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 30 sausio 2013 - 14:03
Tutia -wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.kaip gerai!!! net nevark nufotografuoti,nes tai.. neimanoma biggrin.gif tikrai sunku perduoti ombre ,fotografuojant paciai .grazu labai ,kiek daug plauku! biggrin.gif verta buvo ,tikrai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 30 sausio 2013 - 14:53
ačiūū, kam patiko bigsmile.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2013 01 30, 14:02)
cia graziai jau..matyt fotikas kaltas  biggrin.gif
tiesiu plauku ombre nelabai ziurisi visdelto dabar manau.. iskarpytu pats tas,o jei dar banguoti  thumbup.gif
o jums tamsino visus plaukus pirmiausia? o kokia naturali plauku spalva? neislys saknys?

aha, pirmiausia tamsino visus smile.gif čia natūrali (vėl gi - sunku perteikt foto spalvą)

user posted image user posted image

šaknys neišlenda man, tamsinau beveik identiškai prieš keturis mėnesiu, man tiesiog atsiplauna planegva spalvytė smile.gif

QUOTE(liomi @ 2013 01 30, 14:52)
Tutia -wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.kaip gerai!!! net nevark nufotografuoti,nes tai.. neimanoma  biggrin.gif  tikrai sunku perduoti ombre ,fotografuojant paciai .grazu labai ,kiek daug plauku!  biggrin.gif verta buvo ,tikrai!

ačiūūū, liomi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 30, 15:05)
ačiūū, kam patiko  bigsmile.gif
aha, pirmiausia tamsino visus smile.gif čia natūrali (vėl gi - sunku perteikt foto spalvą)

jusu naturali labai grazi,kam tamsinti reikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2013 01 30, 17:25)
jusu naturali labai grazi,kam tamsinti reikejo  ax.gif

žinau, kad graži biggrin.gif tongue.gif visi tą patį sako. Bet tiesiog.. atsibosta, norisi pokyčių smile.gif juolab, kad man net ir visiška juoda smala (čia sugalvojus buvau prieš gal 5-6 metus nusidažyt) visiškai nusiplauna per 3-4 mėnesius iki natūralios, nes nesimato, kai atauginėja.. Tai galiu eksperimentuot smile.gif O to tikrai norisi.. Pabosta matyt kasdien veidrodyje tą patį smile.gif
Atsakyti
Tutia, labai grazus plaukai... tiesus, sveiki , blizgantys wub.gif ombre-liux, manau realiai dar geriau atrodo , nei foto , o pokyciai visada gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 01 30, 20:18)
Tutia, labai grazus plaukai... tiesus, sveiki , blizgantys  wub.gif  ombre-liux, manau realiai dar geriau atrodo , nei foto , o pokyciai visada gerai smile.gif

ačiū wub.gif

visai užokupuosiu temą savo nuotraukom biggrin.gif beeet dar viena jūsų teismui:

(čia jau meistrės daryta foto)

user posted image

kažkaip vakar pergyvenau dėl to "laipto" šonuose, bet šian kažkaip vis žiūriu žiūriu į veidrodį ir .. patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Na man asmeniškai galai per ryži, truputi primena lyg būtų tarp kur nors suspausti ir prisvilę. O pakarpyma vistiek turbūt daryčiau gale. Bet visumoje manau gerai atrodo smile.gif O realybėje dar geriau.

Aš turbūt saviškį ombre su kitu apsilankymu kirpykloje dar patobulinsiu, na norisi man dar šviesesnių pačių galiukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinceraaa: 30 sausio 2013 - 20:45