Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(Cocosine @ 2013 01 25, 21:15)
Bet tai tokiu atveju gal geriau ne kirpti o nudažyti tamsiau smile.gif

ant sviesiu tamsiau nudazius spalva labai greit atsiplauna, bet kuriuo atveju tamsiau vien galiuku nenudazysi, tektu visa ilgi dazyti, paskui velknaturalia spalva atsiauginti doh.gif vaje, daug rupesciu biggrin.gif
Atsakyti
kas ten ruosesi 1dieni dazytis , kaip sekesi , laukiam foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 01 28, 21:19)
kas ten ruosesi 1dieni dazytis , kaip sekesi , laukiam foto smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ašššš bigsmile.gif

iš tiesų tai likau gaaana patenkinta, bet ne 100%, 5ias valandas sėdėjom.. dar apsirgau kaip tyčia savaitgalį, tai sunkoka jau buvo į pabaigą.. Dažėm visą galvą labai tamsiai, o poto jau galus, norėjau lyg vario, lyg ryžos.. Kirpėja padarė foto su prof fotiku, tada įdėsiu, kai rasiu FB, ten tikra spalva matos, o su telefonu štai kas:

user posted image

user posted image

sakyčiau, geroookai išryškina spalvas, nes tie galai realiai prislopinta tokia spalvytė. Tik dabar padarius foto iš nugaros, biškiuką susiraukiau, nes kai žiūrėjau kirpykloj per veidrodį, atrodė gražesnis lankas.. Mano toks kirpimas buvo prieš tai, gale tiesiai kirpta, šonai iškarpyti, tai dabar jau po viso dažymo pakirpo čiut čiut, tai žiūriu, kad man taip nelabai patinka, kad ten tiesiai lygiai taip gale verysad.gif norėčiau iškarpyti labiau..

..sorry! didokos foto, nebeturiu jau jėgų prie pc, einu sirgt verysad.gif bet kai pasveiksiu, būsiu graži, hehe bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 28, 22:38)
ašššš  bigsmile.gif

iš tiesų tai likau gaaana patenkinta, bet ne 100%, 5ias valandas sėdėjom.. dar apsirgau kaip tyčia savaitgalį, tai sunkoka jau buvo į pabaigą.. Dažėm visą galvą labai tamsiai, o poto jau galus, norėjau lyg vario, lyg ryžos.. Kirpėja padarė foto su prof fotiku, tada įdėsiu, kai rasiu FB, ten tikra spalva matos, o su telefonu štai kas:

graziai visai su vario spalvos galais smile.gif)
oho 5 valandas tave daze ? gerai supratau ? bigsmile.gif
o kokia tu buvai pries ? sviesesne ?
man grazu , patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 28, 22:38)
tai žiūriu, kad man taip nelabai patinka, kad ten tiesiai lygiai taip gale  verysad.gif  norėčiau iškarpyti labiau..

kazkoks neisbaigtas dazymas g.gif ir taip ziuriu ir taip,lyg kazko truktu.. per ryskiai nubreztos linijos,labiau gal iskarpymo truksta,kad ismetytu ta issviesinima galu,nes dabar lyg "padeta" spalva ant spalvos,o ne graziai nueinanti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 29 sausio 2013 - 11:28
QUOTE(Paradoksualė @ 2013 01 29, 11:28)
kazkoks neisbaigtas dazymas  g.gif ir taip ziuriu ir taip,lyg kazko truktu.. per ryskiai nubreztos linijos,labiau gal iskarpymo truksta,kad ismetytu ta issviesinima galu,nes dabar lyg "padeta" spalva ant spalvos,o ne graziai nueinanti rolleyes.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Man irgi kažko trūksta, perėjimo gražaus nėra..O ir foto gal taip perteikia doh.gif

Tutia, nieko asmeniško, bet man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 29 sausio 2013 - 12:35
sakau, biškiuką telefonas spalvas išryškina, realiai čiut kitaip, įdėsiu dar foto po to 4u.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2013 01 29, 09:50)
graziai visai su vario spalvos galais smile.gif)
oho 5 valandas tave daze ? gerai supratau ? bigsmile.gif
o kokia tu buvai pries ? sviesesne ?
man grazu , patiko  thumbup.gif

buvau natūralios spalvos, tokia ruda, tai patamsino gerokai smile.gif aha, 5ias valandas, 14 atėjau, 19 h išėjau :nurkitau: čia su ta vėlimo technika.
Atsakyti
Gal po poros plovimu tie perejimai keisis. Man tai labiausiai foto is nugaros istrigo tas "laiptas" soniniu plauku ir galiniu sviesiosios dalies. Kur visi i prieki sumesti, tai normaliai, arba uzsidengia smile.gif

Siaip grazus blizgantys plaukai thumbup.gif:
bet kad 5 valandas dazyti, tai labai ilgai tikrai skamba, kazin kiek jau galvu tokiu dazymo stiliumi daze smile.gif
Atsakyti
5 h, nes dažė visų pirma visą galvą, jau užtrunka, kai ilgi plaukai, tada vėlė (minėjau, kad dažo su vėlimo technika, va tokia http://www.youtube.c...h?v=zSLLD845QT8 , http://www.youtube.c...h?v=s15sdtWb5w4 ) ir jau tada tik galus dažė smile.gif sėdėjau gan ilgai su folija, tada plovimas, tada iššukuot vėlimą ilgai trunka, na ir fenavimas, pakirpimas.. smile.gif liūdna, kad nesigavo idealiai, nes sumokėjau nemažai verysad.gif bet eisiu matyt pasikarpyt tos apačios, pernelyg griežta man ta linija nugaroje..

šian pasibangavau ant greitųjų, toks rezultatas smile.gif :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2013 01 29, 19:04)
5 h, nes dažė visų pirma visą galvą, jau užtrunka, kai ilgi plaukai, tada vėlė (minėjau, kad dažo su vėlimo technika, va tokia http://www.youtube.c...h?v=zSLLD845QT8 , http://www.youtube.c...h?v=s15sdtWb5w4 ) ir jau tada tik galus dažė smile.gif sėdėjau gan ilgai su folija, tada plovimas, tada iššukuot vėlimą ilgai trunka, na ir fenavimas, pakirpimas.. smile.gif liūdna, kad nesigavo idealiai, nes sumokėjau nemažai  verysad.gif  bet eisiu matyt pasikarpyt tos apačios, pernelyg griežta man ta linija nugaroje..

kiek sumokejei ?
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 01 29, 20:13)
kiek sumokejei ?

230 Lt..

čia su fotku, beveik reali spalva

user posted image
Papildyta:
dabar pažiūrėjau, kur vakar kėliau su telefonu, nu visiškai ryyyža biggrin.gif doh.gif realiausia paskutinėj foto spalva 4u.gif
Atsakyti