Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(noraeleo @ 2013 01 20, 17:58)
buvau aprimusi , bet vel uzejo bizas dazytis ombre, tikrai pavasariui ji pasidarysiu,

kokie gražūs plaukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif atsirado ir mano planuose toks plaukuciu dazymas bigsmile.gif
noraeleo, pirmi du variantai TOBULI wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif bet kadangi pati esu naturali sviesiaplauke, tai pati rinkciausi antraji ombre wub.gif
Atsakyti

o tas antrasis varijantas tai dazyta ombre tarkim trim lygiais ar ombre higlights ?man atrodo ombre higlights g.gif
Atsakyti
o dar paaiskinkit, kas tas highlights? kaip su tai buna atrodo o kaip be? blush-anim-cl.gif2:plauku nera daug, bet brungu mano kirpykloj
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 21, 12:12)
o dar paaiskinkit, kas tas highlights? kaip su tai buna atrodo o kaip be? blush-anim-cl.gif2:plauku nera daug, bet brungu mano kirpykloj

higlights-sruogos
tau kur patinka 2 varijantas foto, pgl mane yra ombre higlights , atrodo naturaliau tarsi saules nublukinta
o kur prietarai idejus foto, tai dazyta is dvieju ar 3 lygiu ..atrodo siek tiek kitaip
Atsakyti
aciu, pas ta modeli maza juoda suknele riestu uzpakaliu biggrin.gif labai labai grazus ombre, tai ten irgi sruogelemis vadinamas?
Na kad zinociau kaip kalbet kai pasiskambinsiu kirpejai doh.gif

Idomu kazin visada peroksidas naudojamas?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 21, 18:16)
aciu, pas ta modeli maza juoda suknele riestu uzpakaliu biggrin.gif  labai labai grazus ombre, tai ten irgi sruogelemis vadinamas?
Na kad zinociau kaip kalbet kai pasiskambinsiu kirpejai doh.gif

Idomu kazin visada peroksidas naudojamas?

mano nuomone ten sruogos , .. ax.gif
manau kad taip peroksidas naudojamas , ypac jei tamsiaplauke esi, kitaip nenuims ..
Atsakyti
Gal yra kas Klaipedoje daresi ombe, ir galetu duoti kontaktus kirpejos ?
Atsakyti

QUOTE(0kristut0 @ 2013 01 16, 14:54)
as youtubeje kiek ziurejau, tai visi skirtingai dazo kirpejai .. kiekvienas pgl savo pasirinkta buda ..
tavo kirpeja is vilniaus?
Papildyta:
ombre
o man labai patinka sito vyruko dazymo stilius, ir keite spalva nuo pat saknu ir jokiu velimu jam nereikejo..man is triju lygiu graziausiai atrodo plaukai..  wub.gif

aha, iš Vilniaus smile.gif einu kitą pirmadienį dažytis, parodysiu kas gavos smile.gif

QUOTE(Onora @ 2013 01 17, 10:46)
Man nuo pakausio sviesus->tamsus grazu, o atvirksciai beveik nemaciau grazaus varianto, va sitas vienas grazesniu user posted image

O dazniausiai atrodo, kad tiesiog nepavyko uzdazyti sviesintu plauku- pati su tuo vargau kokius 4 metus, o dabar va, pasirodo- buciau madinga biggrin.gif Ir ant garbanotu plauku negrazu toks dazymas, tiesiems- dar dar...

oi, kaip negražu..

QUOTE(Prietarai @ 2013 01 20, 16:50)
user posted image
sis irgi patiko

aš panašiai ir noriu thumbup.gif
Atsakyti
as ziauriai bijau , kad nudazys blogai ir paskui nebus kur detis, gaila plaukus gadinti , pas mane naturalus, ilgesni nei vidurio nugaros, gal ju ir nedaug , bet vis tiek gaila butu visa nepavykusi ombre nukirpti
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2013 01 25, 20:04)
as ziauriai bijau , kad nudazys blogai ir paskui nebus kur detis, gaila plaukus gadinti , pas mane naturalus, ilgesni nei vidurio nugaros, gal ju ir nedaug , bet vis tiek gaila butu visa nepavykusi ombre nukirpti

Bet tai tokiu atveju gal geriau ne kirpti o nudažyti tamsiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2013 01 21, 16:37)
higlights-sruogos
tau kur patinka 2 varijantas foto, pgl mane yra ombre higlights , atrodo naturaliau tarsi saules nublukinta
o kur prietarai idejus foto, tai dazyta is dvieju ar 3 lygiu ..atrodo siek tiek kitaip

man asmeniskai irgi labiau patinka, kai pagal plauko spalva pora tonu sviesesni patys galai ir dar sruogu kur ne kur yra... super tada, labai labai patinka thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti