Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre plaukų dažymo stilius

QUOTE(Onora @ 2013 01 17, 08:46)
O dazniausiai atrodo, kad tiesiog nepavyko uzdazyti sviesintu plauku- pati su tuo vargau kokius 4 metus, o dabar va, pasirodo- buciau madinga biggrin.gif Ir ant garbanotu plauku negrazu toks dazymas, tiesiems- dar dar...

nea ,nebutumet.butu baisus,atauge plaukai 4u.gif nera ne ka lyginti.ombre nera jokiu liniju,viskas pereina is tono i tona,atrodo kaip sauleje bluke plaukai.

man ne Lt daze.

sviesus->tamsus negrazu,nes atrodo ne naturaliai,man, gamtoj taip nebuna biggrin.gif - galai visada sviesesni 4u.gif

nufotografuosiu savus ir idesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 17 sausio 2013 - 17:24
QUOTE(Onora @ 2013 01 17, 16:00)
tai reiskia, kad man tada tamsu->sviesu isvis negrazu, jei paskutine foto ne ombre smile.gif

imesk pavyzdziu..nes as nerandu graziu tik 2 pavydzius maciau sviesu-->tamsu
Atsakyti
user posted image
grazus ombre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2013 01 17, 17:23)
nea ,nebutumet.butu baisus,atauge plaukai  4u.gif nera ne ka lyginti.ombre nera jokiu liniju,viskas pereina is tono i tona,atrodo kaip sauleje bluke plaukai.

man taip suveike, kad galai mano plauku buvo sausi, tai jie vis bluko ir bluko, tikrai perejimas "geras" buvo, nes plaukai netiesus, galbut del to ir nepatinka tas ombre smile.gif

internete isties pora foto, bet man is gyvu pavyzdziu taip patinka, kad virsugalvis blond, o apacion link juodos arba i kokia spalvota spalva- tada prisiziurincios merginos atrodo, o ne siaip netycia kaip as tokia vargana buvau biggrin.gif . Tie galai tokie visad persauseje is vaizdo atrodo...

Del to, jei virsugalvis tamsus, tai jau man geriau akivaizdesni kontrastai. O Martirosianaites kazkaip negaliu net vertinti oblektyviai, nes sita jos sukuosena man kazkoks nesusipratimas, o dar rengimosi stilius jau kazkoki stampa uzdejes mano samoneje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 17 sausio 2013 - 21:37
Rutele S jusu AZ pilna, neina susisiekt
Atsiprasau uz
poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pūkis: 18 sausio 2013 - 09:44
mana labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 12 29, 21:14)
Rodausi savo šiandieninį rezultatą, esu labai patenkinta.  smile.gif
http://oi45.tinypic.com/24pb75x.jpg
http://oi47.tinypic.com/21e92jd.jpg

labai grazu wub.gif

pati ir labai noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
Tai negi Klaipėdoje nieks nesidažėt Ombre? ir nežinot gerų kirpėjų, sugebančių Ombre dažyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuu @ 2013 01 18, 21:21)
Tai negi Klaipėdoje nieks nesidažėt Ombre? ir nežinot gerų kirpėjų, sugebančių Ombre dažyti?  unsure.gif

Ir man įdomu tai sužinoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi i ombre gerbeju sarasa. O kiek kainuoja toks dazymas?
Aisku nuo miesto priklauso, nuo profo ir tt na bet mazdaug g.gif apie 200 kokius?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 01 19, 12:28)
Sveikos, jungiuosi i ombre gerbeju sarasa. O kiek kainuoja toks dazymas?
Aisku nuo miesto priklauso, nuo profo ir tt na bet mazdaug g.gif  apie 200 kokius?

taai trbut dar lb priklauso ir nuo plauku, kiekio, as uz sruogeles vien buna moku 170 lt, tai jei dazyti visa galva , trim spalvom , manau bus virs 200lt ..
Atsakyti
user posted image
sis irgi patiko
Atsakyti
buvau aprimusi , bet vel uzejo bizas dazytis ombre, tikrai pavasariui ji pasidarysiu, sianakt net sapnavau biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti