Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Mamce @ 2012 10 16, 15:07)
Klausykit, na, kodel jus zmoniu neleidziat i "draudziama zona"?  Tiek stengiasi, is kailio neriasi, baigia istisas temas prirasyt, tuoj disertacijas gales is spalvu apsigint, o jus....  lotuliukas.gif

ne ne, aš dedu ne dėl to, kad kas susimiltų ir pagailėjęs duotų prisijungimą mirksiukas.gif man šiaip labai patinka kai kiti pasidalina, o be to nu ką man veikt su tiek info biggrin.gif draugės mane net bara būna, kad aš nedalinčiau visko, nes aš ir vaikų ir savo rūbus būna išdalinu.va dabar,tai čiut pardaviau paklausius ir dabar džiaugiuos, kad galiu vietoj jų įsigyt sau naujų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2012 10 16, 15:07)
Klausykit, na, kodel jus zmoniu neleidziat i "draudziama zona"? 

lotuliukas.gif
Pastaru metu cia ziauriai gera nuotaika.

mano "obnovkes"
pavasarines g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 17:19)
lotuliukas.gif
* Pastaru metu cia ziauriai gera nuotaika.

** mano "obnovkes"
pavasarines g.gif

* tikrai pritariu thumbup.gif

** gražios labai spalvos, tokios gaivinančios, bent man pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 17:19)
lotuliukas.gif

mano "obnovkes"
pavasarines g.gif
user posted image

Oi, kokios fainos smile.gif O tu kas? Pavasaris kažks? O katras? biggrin.gif

Aš neturiu jokių obnovkių, ibo dar nieko neperku. Apart to maximinio megztinio, kurį nuo pat nusipirkimo zulinu su tokiu vienu teal pakaitomis, ir manau, kad jis jau pradeda jausti senatvę. Maximiniai megztiniai labai ilgaamžiai nėr lotuliukas.gif
Bet užtai spalva tinka, ot schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 17:37)
Oi, kokios fainos smile.gif O tu kas? Pavasaris kažks? O katras? biggrin.gif

Aš neturiu jokių obnovkių, ibo dar nieko neperku. Apart to maximinio megztinio, kurį nuo pat nusipirkimo zulinu su tokiu vienu teal pakaitomis, ir manau, kad jis jau pradeda jausti senatvę. Maximiniai megztiniai labai ilgaamžiai nėr lotuliukas.gif

As Pavasaris Ismazgotasis biggrin.gif Clear spring jai taip jau jei paprastai.
Kadangi pavasariskuma savyje nustaciau kazkur pavasari, tai saltesnio sezono rubu savo spalvu nelabai turiu. Maikiu turejau, bet pas mus lyg sia savaite jau baigesi vasara ir issitraukiau svarkelius. Garderobo dabar nenaujinsiu, nes man namu irengimas ant nosies, tai ne tie pirkiniai svarbiausi. Bet tiesiog turima pagyvinsiu keliom ryskesnem palaidinukem/bliuskutem, o svarkeliai sueis ir turimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 16:19)
lotuliukas.gif

mano "obnovkes"
pavasarines g.gif
http://images56.fotk...DSC_0125-vi.jpg

"einamos" bus turbūt? wink.gif
ta raudona turbūt nelabai tokia, kokia kompe rodo, ne?

QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 17:37)

vat bus tau maximoj pirkt lotuliukas.gif oaš nusipirkau už lita navy medvilninį, už tris -oranžinį šilko-medvilnės ir šiandien teal šilkinį sumedvilne už 9lt tongue.gif įtariu, laikys ir nemažai lotuliukas.gif
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 17:43)
Garderobo dabar nenaujinsiu, nes man namu irengimas ant nosies, tai ne tie pirkiniai svarbiausi. Bet tiesiog turima pagyvinsiu keliom ryskesnem palaidinukem/bliuskutem, o svarkeliai sueis ir turimi smile.gif

mes irgi statomės, bet tos statybos dar kokį pusmetį truks, tai aš nieko nelauksiu biggrin.gif

įmesiu pvz. kaip ir su kuo galima navy suderint
user posted image
Atsakyti
dar su pavadinimais, o ir graži kokia bigsmile.gif gan gražiai kontrastines kokias galima pasirinkt bigsmile.gif ..suprantu, kad mažai čia jų, bet vis tiek pasidalinsiu
user posted image
Atsakyti
O_o kiek čia įdomių dalykų inc prikėlė... aš tik seivinu ir vis tikiuosi rast laiko kada nors pasigilint daugiau... blush2.gif
Atsakyti
Mano naujausi - labai tikiuosi, light vasarai į temą - pirkinukai. Paltukas, suknutė ir megztukas.

Paltukas - suknutė (įdomu, kokios spalvos pėdkelnės tiktų?):

user posted image

Arba, gal rausvas šalikėlis geriau?

user posted image

Paltukas - megztukas (nežinau, kiek reali spalva matosi kompe, bet meztuko rausva spalvytė man prie veido regis, labai neblogai) :

user posted image

Turiu dar ilgaaulius tamsiai tamsiai mėlynos, gal su lašu ultramarino, spalvos batus. Ar tiktų prie paltuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 spalio 2012 - 20:57
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 18:43)
As Pavasaris Ismazgotasis biggrin.gif  Clear spring jai taip jau jei paprastai.

Maikiu turejau, bet pas mus lyg sia savaite jau baigesi vasara ir issitraukiau svarkelius.

Aha. Tada aš Slegka Pavasaris - light spring biggrin.gif

Ojei kokioj tu geroj vietoj gyveni blush2.gif O kokia čia, aš irgi noriu wub.gif Nes pas mus tai jau reikia nebe švarkelius, o stooorus megztinius, kurie po švarkeliais netelp lotuliukas.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 16, 20:12)
*"einamos" bus turbūt? wink.gif
ta raudona turbūt nelabai tokia, kokia kompe rodo, ne?

**vat bus tau maximoj pirkt lotuliukas.gif oaš nusipirkau už lita navy medvilninį, už tris -oranžinį šilko-medvilnės ir šiandien teal šilkinį sumedvilne už 9lt  tongue.gif įtariu, laikys ir nemažai  lotuliukas.gif

***įmesiu pvz. kaip ir su kuo galima navy suderint

*Man rodo labai pavasarišką koralinę - magentinę!

**O aš pamėginau blush2.gif Ir beje, dabar maximoj 40 proc nuolaida megztiniams lotuliukas.gif Bet nerekomenduoju... lotuliukas.gif
Rimi irgi!
Tai tau gerai, kad tu randi doh.gif Pas mus skudurynuose kainos tokios, kad Maximoj elementariai pigiau doh.gif

***Noriu aqua! Man čia visi patarė, o ir pačiai labai gražu. Nors man atrodo, ta spalva vadinasi robin egg! Bent jau per mano monitorių biggrin.gif
Atsakyti
flight, rožinis šalikėlis labai pagyvina vaizdą! Šiaip gražu paltukas su suknute, tik reikia spalvotų detalių. Mėlyni batai turėtų čia puikiai įsipaišyt.
Atsakyti
Įkėliau į albumėlį kapsulę. Bet kažkaip negroja, ane? g.gif
Atsakyti