Kad butu nors kas i tema
cia mano pernai metu rudens kapsule, kai maniau, kad as ruduo Naujokems ir toms kurios dar ne albume
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 13:48)
Kad butu nors kas i tema
cia mano pernai metu rudens kapsule, kai maniau, kad as ruduo Naujokems ir toms kurios dar ne albume
http://images59.fotk.../kapsule-vi.jpg
http://images59.fotk.../kapsule-vi.jpg
o kokį rudenį buvai nusistačius?
QUOTE(inc @ 2012 10 16, 13:51)
o kokį rudenį buvai nusistačius?
Netipiska
nus pradzioj lyg soft, po to lyg nusprendem, kad nesoft, bet ir warm nepatempiau. Nu zodziu
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 14:48)
Kad butu nors kas i tema
Tai čia grynai to gaigalo spalvos
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 11:55)
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 13:54)
is tikro todel ir prisiminiau
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 14:55)
O tu tą kapsulę susipirkai nusistačiusi tipą? T.y., būtent rudens tipui buvo pirkti rūbai?
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 13:58)
O tu tą kapsulę susipirkai nusistačiusi tipą? T.y., būtent rudens tipui buvo pirkti rūbai?
Aha, kai man nustate rudeni, tai persirinkau ka turejau ir prie ju dapirkau (tealiniai buvo beveik visi dapirkti). bet ja naudosiu, tik aisku kiek kitaip su pavasariniais paivairinimais.
kas čia klausė pavadinimų spalvų. va po ranka turiu šiokią tokią.mat patidabar tikrinu ar neprašoviau spalvą nusipirkau kažkokią panašią į teal blue arba dark teal megztuką
Papildyta:
o man čia kaip gražu atrodo viską susigriebčiau
Papildyta:
dar turiu su pavadinimais
Papildyta:
o čia spalvų reikšmės
p.s. baigiu jau
Papildyta:
o man čia kaip gražu atrodo viską susigriebčiau
Papildyta:
dar turiu su pavadinimais
Papildyta:
o čia spalvų reikšmės
p.s. baigiu jau
QUOTE(inc @ 2012 10 16, 14:45)
beje, prisipirkau sočiai visokio gėrio
labai i temą būtų pamatyt pirkinukus
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 14:54)
paskaicius temą tikrai rudeninė depresija negresia
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 16, 14:36)
labai i temą būtų pamatyt pirkinukus
mhm, parodysiu bet gal kiek vėliau, ok? be to, turiu vilties, kad gal kada leisit į albumą ir nereiks ant viso svieto rodytis
Klausykit, na, kodel jus zmoniu neleidziat i "draudziama zona"? Tiek stengiasi, is kailio neriasi, baigia istisas temas prirasyt, tuoj disertacijas gales is spalvu apsigint, o jus....
Ar man kas nors is "draudziamos zonos" gali pasakyt, ar mano plaukai silto ar salto atspalvio?
Ar man kas nors is "draudziamos zonos" gali pasakyt, ar mano plaukai silto ar salto atspalvio?
QUOTE(Mamce @ 2012 10 16, 16:07)
Klausykit, na, kodel jus zmoniu neleidziat i "draudziama zona"? Tiek stengiasi, is kailio neriasi, baigia istisas temas prirasyt, tuoj disertacijas gales is spalvu apsigint, o jus....
draudžiamos zonos atstovė sako, kad IMHO šilta. o čia natūrali?