Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Kad butu nors kas i tema hihihi.gif
cia mano pernai metu rudens kapsule, kai maniau, kad as ruduo ax.gif Naujokems ir toms kurios dar ne albume
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 spalio 2012 - 13:49
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 13:48)
cia mano pernai metu rudens kapsule, kai maniau, kad as ruduo ax.gif Naujokems ir toms kurios dar ne albume
http://images59.fotk.../kapsule-vi.jpg

o kokį rudenį buvai nusistačius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 16 spalio 2012 - 13:52
QUOTE(inc @ 2012 10 16, 13:51)
o kokį rudenį buvai nusistačius?

Netipiska biggrin.gif
nus pradzioj lyg soft, po to lyg nusprendem, kad nesoft, bet ir warm nepatempiau. Nu zodziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 14:48)
user posted image

Tai čia grynai to gaigalo spalvos biggrin.gif
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 11:55)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 16 spalio 2012 - 13:57
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 13:54)

liezuvis.gif
is tikro todel ir prisiminiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 14:55)
liezuvis.gif
is tikro todel ir prisiminiau tongue.gif

biggrin.gif O tu tą kapsulę susipirkai nusistačiusi tipą? T.y., būtent rudens tipui buvo pirkti rūbai?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 13:58)
biggrin.gif O tu tą kapsulę susipirkai nusistačiusi tipą? T.y., būtent rudens tipui buvo pirkti rūbai?

Aha, kai man nustate rudeni, tai persirinkau ka turejau ir prie ju dapirkau (tealiniai buvo beveik visi dapirkti). bet ja naudosiu, tik aisku kiek kitaip smile.gif su pavasariniais paivairinimais.
Atsakyti
kas čia klausė pavadinimų spalvų. va po ranka turiu šiokią tokią.mat patidabar tikrinu ar neprašoviau spalvą biggrin.gif nusipirkau kažkokią panašią į teal blue arba dark teal megztuką
user posted image

Papildyta:
o man čia kaip gražu bigsmile.gif atrodo viską susigriebčiau lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
dar turiu su pavadinimais

user posted image
Papildyta:
o čia spalvų reikšmės mirksiukas.gif

user posted image

p.s. baigiu jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 16, 14:45)
beje, prisipirkau sočiai visokio gėrio  tongue.gif

labai i temą būtų pamatyt pirkinukus bigsmile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 14:54)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskaicius temą tikrai rudeninė depresija negresia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 16, 14:36)
labai i temą būtų pamatyt pirkinukus bigsmile.gif

mhm, parodysiu mirksiukas.gif bet gal kiek vėliau, ok? be to, turiu vilties, kad gal kada leisit į albumą ir nereiks ant viso svieto rodytis biggrin.gif

Atsakyti
Klausykit, na, kodel jus zmoniu neleidziat i "draudziama zona"? Tiek stengiasi, is kailio neriasi, baigia istisas temas prirasyt, tuoj disertacijas gales is spalvu apsigint, o jus.... lotuliukas.gif

Ar man kas nors is "draudziamos zonos" gali pasakyt, ar mano plaukai silto ar salto atspalvio?
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2012 10 16, 16:07)
Klausykit, na, kodel jus zmoniu neleidziat i "draudziama zona"?  Tiek stengiasi, is kailio neriasi, baigia istisas temas prirasyt, tuoj disertacijas gales is spalvu apsigint, o jus....  lotuliukas.gif

Ar man kas nors is "draudziamos zonos" gali pasakyt, ar mano plaukai silto ar salto atspalvio?

biggrin.gif draudžiamos zonos atstovė sako, kad IMHO šilta. o čia natūrali?
Atsakyti