QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 12:25)
Ai mane galesi, bus prikolnai jauciu
Neeeea
Nu tu pati pagalvok! Jei paaiškės, kad tu negraži, tai negalima nieko blogo ant žmogaus sakyti, argi jis kaltas, kad negražus, jo viena akis kairėn, kita dešinėn, ausys lapatai, o dantis kas antras? Dantys brangiai kainuoja, gal žmogus pinigų neturi. Taip neetiška, taigi tylėsiu kaip žemė.
O jei neduokdie paaiškės, kad tu jauna ir graži ir be anstvorio, arba bent su mažesniu antsvoriu negu mano, tai kas jau čia tave aptarinės???
Susirauksiu iš pavydo kaip žemė, pažaliuosiu ir taip būsiu. O snukis mano bus kaip jūsų čia visų venos... Tas tai gal nieko, pavasariui tinka
Beje, esu mačius čia, SM, vieną moteriškę, kuri tikrai turi antsvorio (šiaip mačiau dietų skyrely, tai gal jau ir nebeturi, bet čia buvo prieš
), ir tiek, kad nu nepatikėtum - jai reikėjo numesti gal 90 kg. Nepamenu jos tikslaus svorio, ar 160? Kažkas tokio. Regis, kaip gali atrodyt žmogus, kuris turi 90 kg antsvorio? Būtent pagal KMI antsvorio, o ne nuo savo sugalvoto idealaus svorio?
Mano įsivaizdavimu, tai turėjo būti banginis.
Nebuvo
Mergos, ji atrodė
puikiai!
Nežinau, kaip su spalvų derinimu, bet vaizdas toks: putli seksuali moteriškė su visais privalumais, pasakiškais plaukais, labai gražaus veido ir labai gražiai apsirengus
Ot teip va.
Tai kaip tokiai nepavydėt?
Ir dar dietos laikosi. Tai kokia ji bus po dietos????
Tada aš su savo višsvoriu, subine ir celiulitais nuėmiau gazą gana stipriai