Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Sveikos smile.gif na ir linksmai jus cia, beskaitydama prisizvengiau biggrin.gif
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 08:47)
Nūūū ne lotuliukas.gif Čia jau neapsisprendusiam tiksliai nepadės. Dar plius galioja iki 2014 metų - tai kiek jinai stovi? Šešėliai aplamai galioja beveik neterminuotai, čia ne koks nagų lakas. Tai kada jie pagaminti? Kai Lietuva į Nepriklausomybę ėjo???

lotuliukas.gif

Artėja žiema tai jei ka rasit ta tema apie spalvas įmeskit čia, ypač deep winter būtų įdomu, nes pati nelabai ką sugebu užsienietiškuose puslapiuose surast...
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 16, 11:03)
Sveikos smile.gif  na ir linksmai jus cia, beskaitydama prisizvengiau biggrin.gif

biggrin.gif AS IRGI.
Dar pagalvojau, kaip cia reiks Noa isileisti i albuma, kaip aptars visas laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 12:08)
biggrin.gif AS IRGI.
Dar pagalvojau, kaip cia reiks Noa isileisti i albuma, kaip aptars visas laugh.gif  lotuliukas.gif

Aš konkrečių žmonių neaptarinėju. Bijau. O tai paskui kai jie mane aptars lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 11:14)
Aš konkrečių žmonių neaptarinėju. Bijau. O tai paskui kai jie mane aptars lotuliukas.gif

Ai mane galesi, bus prikolnai jauciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 12:08)
biggrin.gif AS IRGI.
Dar pagalvojau, kaip cia reiks Noa isileisti i albuma, kaip aptars visas laugh.gif  lotuliukas.gif

bus jauciu visai linksma tada, balsu net zvengsim biggrin.gif
Atsakyti
bytte, o kada tu ten mano feisą į spalvas įkomponuosi? labai jau laukiu ax.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 12:44)
bytte, o kada tu ten mano feisą į spalvas įkomponuosi? labai jau laukiu  ax.gif  rolleyes.gif  smile.gif

tai vat kad sėdžiu prie kompo kuris pasirodo neturi nei vienos fotkėm apdorot skirtos programos, tik vaikišką paint'ą. Tai kai jau priesisiu prie savo kompo ir padarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 16, 12:25)
Ai mane galesi, bus prikolnai jauciu biggrin.gif

Neeeea irnesakyk.gif Nu tu pati pagalvok! Jei paaiškės, kad tu negraži, tai negalima nieko blogo ant žmogaus sakyti, argi jis kaltas, kad negražus, jo viena akis kairėn, kita dešinėn, ausys lapatai, o dantis kas antras? Dantys brangiai kainuoja, gal žmogus pinigų neturi. Taip neetiška, taigi tylėsiu kaip žemė.

O jei neduokdie paaiškės, kad tu jauna ir graži ir be anstvorio, arba bent su mažesniu antsvoriu negu mano, tai kas jau čia tave aptarinės??? blink.gif Susirauksiu iš pavydo kaip žemė, pažaliuosiu ir taip būsiu. O snukis mano bus kaip jūsų čia visų venos... Tas tai gal nieko, pavasariui tinka lotuliukas.gif

Beje, esu mačius čia, SM, vieną moteriškę, kuri tikrai turi antsvorio (šiaip mačiau dietų skyrely, tai gal jau ir nebeturi, bet čia buvo prieš biggrin.gif), ir tiek, kad nu nepatikėtum - jai reikėjo numesti gal 90 kg. Nepamenu jos tikslaus svorio, ar 160? Kažkas tokio. Regis, kaip gali atrodyt žmogus, kuris turi 90 kg antsvorio? Būtent pagal KMI antsvorio, o ne nuo savo sugalvoto idealaus svorio?
Mano įsivaizdavimu, tai turėjo būti banginis.
Nebuvo schmoll.gif
Mergos, ji atrodė puikiai!
Nežinau, kaip su spalvų derinimu, bet vaizdas toks: putli seksuali moteriškė su visais privalumais, pasakiškais plaukais, labai gražaus veido ir labai gražiai apsirengus unsure.gif
Ot teip va.
Tai kaip tokiai nepavydėt?
Ir dar dietos laikosi. Tai kokia ji bus po dietos???? blink.gif
Tada aš su savo višsvoriu, subine ir celiulitais nuėmiau gazą gana stipriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 16, 13:17)
tai vat kad sėdžiu prie kompo kuris pasirodo neturi nei vienos fotkėm apdorot skirtos programos, tik vaikišką paint'ą.  Tai kai jau priesisiu prie savo kompo ir padarysiu blush2.gif

ok, šarvuojuos kantrybe ir laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 11:36)
tai gal ir mums galima? lotuliukas.gif

Gal pirma tegul Vičiūnų direktorienė išmėgina šį įvaizdį biggrin.gif
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 11:55)
O dabar, apibendrinant šios dienos patirtį, t.y. sudėjus Inc įmestą palečių sudarymo programą ir Amarcord įmestą antį, gauname štai tokią paletę

Va, svarbiausia gebėt apibendrint biggrin.gif
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 13:26)

Mano viena kolegė iš senos darbovietės turėjo nemažą antsvorį, bet jis buvo proporcingai pasiskirstęs, buvo labai ryškus liemuo pas ją ir rengėsi labai moteriškai (kulniukai, sijonai, pabrėžiantys liemenį), dažniausiai atrodydavo labai gražiai.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 12:26)
Neeeea irnesakyk.gif Nu tu pati pagalvok! Jei paaiškės, kad tu negraži, tai negalima nieko blogo ant žmogaus sakyti,

laugh.gif
bent nuotaika pataisau sioj temoj pastaru metu biggrin.gif

Buna tokiu atveju, bet labai mazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 09:44)
Man atrodo, ta antis pati nežino, koks ji sezonas. Argi čia dera tos spalvos blink.gif biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 09:54)

afigieni paukščiai thumbup.gif o ir apsirengę jėgiškai bigsmile.gif

aš turbūt būčiau jų draugė? lotuliukas.gif šiandien ryte dar pamislijau apie save,kad nu man sunku labai neapsirengt nieko tos pomidorinės spalvos. prisirengiu visokių spalvų palaidinių, o ant virašaus mirk gyvenk kurį nors iš pomidorinių megztukų doh.gif nors turiu ir kitokių. man turbūt su galva negerai?! doh.gif lotuliukas.gif

dar šiandien gerai prasiėjau per pardes visam mieste, tai nesuprantu ar aš tokia išsišiepus ar kas, bet nu vyrai, tai tokiais saldžiais žvilgsniais palydi ... rodos, ir su vyru viskas čiki. o moterys atvirkščiai gan įtariais žvilgsniais biggrin.gif

beje, prisipirkau sočiai visokio gėrio tongue.gif
Atsakyti