Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Man tai ji be galo graži. Bet įsivaizduokit tokį spalvų derinį ant žmogaus laugh.gif Kas galima ančiai, negalima Marytei. Marytei reik sezoną žiūrėt ir prie paletės taikytis dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 10:36)
O ką aš žinau, gal kažkiek kitokia biggrin.gif Teal yra antis tokia, kryklė. Gal jos pavasarį atskrenda ir vasaros gale išskrenda? biggrin.gif

ne anties, o gaigalo spalva, antis gi rusva biggrin.gif Mums spalvotyros paskaitose liepė ją lietuviškai žydra vadint, ale mes visi protestavom, mol žydra ne toookia biggrin.gif . O mum žydra čia ir taškas... tipo nėr kitokio lietuviško pavadinimo. Taip kad neišsidirbinėkit, čia žydra spalva ir tiek tongue.gif
teal kaip ir neutrali spalva, per puse, ji yra visose paletėse. Truputuka į vieną ar kt. pusę suka ir tiek: tai papurvina, tai patamsina, tai papilkina.
Atsakyti
Dar vienas pvz., kaip gražiai priderinti teal spalvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 10:53)
Man tai ji be galo graži. Bet įsivaizduokit tokį spalvų derinį ant žmogaus  laugh.gif Kas galima ančiai, negalima Marytei. Marytei reik sezoną žiūrėt ir prie paletės taikytis  dry.gif

O man ir ant žmogaus visai pusė velnio. Aišku, truputuką per daug spalvų kaip vien aprangai... Bet jei tą smėlio atidėjus plaukams, tai pilkas - rūdžių derinys su baltais kraščiukais ir žaliai mėlyna skarelė gal atrodytų ir visai neblogai mastau.gif

Na, neperderintai, bet kad tas perderinimas šiais laikais, ko gero, blogiau nei nedaderinimas mastau.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 10:54)

Nu čia jau aš pasuoju biggrin.gif Nebent kokiai žiemai. Slidinėt. Ant kalno biggrin.gif
Atsakyti
Viskas, baigiu su tais paukščiais. Paskutinė pastaba. Tūlas lietuvis teal dažniausiai derina atsargiai laugh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lietuvoje negalim tiek daug spalvų, va ir mūsų gaigalai žino kad negalim, ir jai jau nori žibėt:
user posted image
Papildyta:
bet tai vat kai prie sezono taikosi, blyn... vat foto pavasario belaukiant, vaadinas clear winter: na ir pasakykit kad ne?
Papildyta:
pavasarį: clear spring... va tau ir teal visuose sezonuose... marš prie prūdo į antis vėpsot, kokia teal kokiam sezonui kai laikas ateis biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminiau istoriją su Inc raudonais plaukais. Ir dar kitą, kaip provincijoj koks tai drąsus (o gal naivus) jaunuolis įsigijo sykį žalius batus. Tai pirmą tų batų avėjimo dieną jį nepažįstami bendraamžiai susistabdė gatvėje norėdami draugiškai perspėti, sako jam "tu gal gaidys?". Teko persirengti padoriau. Tai va. Įvertinkim gaigalo drąsą.
Papildyta:
O, gi atsiminiau, kad tarybmečiu drąsūs vyrai irgi mėgo teal spalvą. Tik atsargiai vadino ją radikaliai juoda spalva laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
taip rasot, kad nespeju skaityti, ka jau pasinagrineti. bet paskutiniai vaizdiniai opavyzdziai labai patiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 11:03)
Viskas, baigiu su tais paukščiais. Paskutinė pastaba. Tūlas lietuvis teal dažniausiai derina atsargiai laugh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 11:03)
Viskas, baigiu su tais paukščiais. Paskutinė pastaba. Tūlas lietuvis teal dažniausiai derina atsargiai laugh.gif  lotuliukas.gif

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lotuliukas.gif Būtent taip biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 11:15)
O, gi atsiminiau, kad tarybmečiu drąsūs vyrai irgi mėgo teal spalvą. Tik atsargiai vadino ją radikaliai juoda spalva laugh.gif

tai gal ir mums galima? lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O dabar, apibendrinant šios dienos patirtį, t.y. sudėjus Inc įmestą palečių sudarymo programą ir Amarcord įmestą antį, gauname štai tokią paletę:

user posted image

Visai man, pavasariui, tiks, tik svarbu ryžos nepadaugint biggrin.gif
Atsakyti